SUNUCU GG
Merak Ettiğim bişey var bu EFE Tatar denilen İnsan Evladı Mars'tamı yaşıyor 150 TL felan göndereceğine bizzat kendiniz gidemiyormusunuz iLginç ..
Yazık !
Sunucuda herhangi bir problem yok uo-developera açıklama yapmıştım laf atmak için yer aramayınız site 00:00 itibariyle bakıma alınmıştır en yakın zamanda aktif edilecektir. Sunucunun kapanması gibi birşey söz konusu değildir.
İyi hoş güzelde paldır küldür bakım olunca neyse en kısa zamandan kastınız nedir 1 hafta 2 hafta
Bu gece aktif olur en geç yarın sabah şuan sabaha kadar çalışmalar devam edicek siteyede saldırı gelince mecburen bakıma alındı. Bitmek üzere az kaldı.
Girdim, basladim, beg'endim...
Basarilar dilerim.
Server GG mı oldu o kdr insan cagırdık skilleri kastık ettik!
Sunucu hiçbir şekilde kapanmayacaktır. Yeniden full güvenlikli websitesi tamamlanıyor connector websiteye bağlı olduğu için oyuna giremiyorsunuz makina tamamen yenilendi. Websitesi en yakın zamanda aktif olacak sunucunun kapanması gibi bir durum söz konusu değil 10 player dahi olsa bu sunucu açık kalacaktır. Ayrıyetten connectoru başka bir siteye daha aktarıyoruz artık siteye herhangi birşey olsada oyunda hiçbir sorun olmayacak anlayışınız için teşekkür ederim.
firewall alacak paranız yok güvenlik diyor birde

** uyarı I

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2013-11-07 20:40, 10 yıl önce)
Yeni web site tasarımımız saat 19:00 itibariyle aktif olacaktır. Siteyle beraber kayıt sistemi ve connector sorunsuz olarak çalışacaktır. 09.11.2013 saat 21:30'da " Topuksuz Ram " adlı hikayeye uyarlanmış quest etkinliği yapılacaktır. Hikayeyi saat 19:00 itibariyle forumlarımızdan okuyabilirsiniz. Yeni websitemiz www.residenuo.com olarak değişmiştir.

Bu konu Lsd tarafından düzenlendi(2013-11-08 15:25, 10 yıl önce)
Site başarılı olmuş
Sunucunun web tasarımı tamamen tamamlanmış durumdadır. www.residenuo.com adresinden istediğiniz işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Forumlar aktif ve connector güncellemesi yeniden aktif olmuştur sistem şuan sorunsuz bir şekilde çalışmakta bu akşam forumlarımızın role-play kısmında bulunan " Topuksuz Ram " adlı hikayeye uyarlanmış bir şekilde saat 21:30 itibariyle quest yapılacaktır. Hikaye için forumları ziyaret ediniz.
Sitede degişikli olsa iyi olur az birazçık kasıyor
bol şans beyler.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.