Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Laf etmeyim etmeyim diyorumda mustahaksınız diyorum. Sunucunuzun sitesine bugun ilk defa girdim ve gözlemlerimi aktarayım. Arkadaşlar işinizi bilmiyorsanız ( iş bilmek sadece script yazmak değil, bu konu yanlış anlasılmasın ) server açmayın ve sonrada ultima online mağduru da olmayın lütfen. https://5.39.54.88/ Appserv 2.5.10 ve php sürüm 2, Shell ve Expoitlere açık yarın direk olarak hacking allahını yiyecek durumdasınız. ( For instance, Rohan ! ) Şuanda database'inize girebilirim. Server daha aktif etmemişsiniz ve de ben ultima online sürekli Ağlayan insanlar gördükçe iyice irite olmaya başladım. Komple Appserv kaldırın sunucunuzda da herhangi bir web client kullanmayın. Sen ne diyon ya abi dalgamı geçiyorsun triplerine girin diye yazmıyorum mesajı. Kötülemek amacıylada değil. Yarın ağlamayın ve insanlara b*k atmayın diye şimdiden uyarıyım dedim. Ultima Online'ın içine bu durumlar yüzünden sürekli ediliyor. Hamdi karaktersizine kıl olduğum için sırf hiç bir bilgi vermeyip bu olaya girişebilirdim fakat insanlık bizde kalsın...

Google amca : appserv 2.5.10 vulnerabilities , phpmyadmin 2.10.3 vulnerabilities and exploits diye aratıp hangi açıklar var görmeniz mümkündür.
Kolay gelsin.

Başarılar.

Bu konu 'Xeon' tarafından düzenlendi(2013-11-01 15:27, 10 yıl önce)
Önerilerin için teşekkür ederim. Güvenlik önlemlerinin hepsini dikkate alacağım en yakın zamanda tamamen çözülecek birşey.
gskadir : yarın acılsında sonraki bi kaç sonra duruma göre girsin player lar bence son 1 yılda server ın bini bi para oldu çükü player lar zaten bu cümleden ne demek istediğimi anlar =) varsın ph durumu azaltılsın yeter ki uzun ömürlü server olsun . gündem bölümünde sürekli görüyorum şu açılacak bizim bakış açımız vizyonumuz misyonumuz bu hatta bazıları x isimli server geri geliyor ! falanlar filanlar :D adam olan zaten açtığı server ın arkasında durur bi kere gerekli planı projeyi yatırır masaya açar alemde de paşalar gibi aylarca yıllarca neyse artık dimdik durur . burda olay sadece şirket müşteri anlayışına geliyor . verilen vaatler falan . sonları hep hüsran ama . zaten bu gözler neler gördü uo aleminde anlatmaya kalksam ohoooo :D herşey bir kere olur o ise ya heptir ya hiçtir . bakalım bi kaç ay sonra bu yüksek vaatler ve klas cümlelerin ardında ne rüzgarları esecek . hep birlikte merakla bekliyoruz ve izliyoruz sayın seyirciler =)

Sunucu 10 dakika sonra aktif olacaktır. Ve verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Sizlerinde desteğiyle bu yolda uygun adımlarla hep beraber ilerleyeceğiz.
Biz hiç bir zaman STAFF KADROSU olarak düşünmedik. Player ve Yönetim olarak düşündük. Bir Aile mantığı ve kavramıyla. Sizler varsanız bizler varız, bizler varsak sizler olursunuz. Buda bizim yaptıklarımız ve yapacaklarımızla alakalıdır. Ayriyettende herhangi bir sunucu ile bağlantımız yok. İlk defa açtık ve kadromuzda yenidir. Eskilerden kimse yoktur. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Sunucumuz saat 20:30 itibariyle aktif durumdadır. İyi oyunlar.
Oynayanlar girerken 1 sn düşünsün burası editten patlayan lord of sosaria :D durmadan edit basıyolardı burdada öle olur zaten ismini değişip yeniden açmışlar , ayrıca bi tane bile sistemi kendileri yazmamış ordana burdan sağdan soldan çalıp çalıp eklemiş ler girip baktımda az önce ayrıca multi clent açılıo :D sanırım fazla player gözüksün die ercana açtırmışlar


Benim daha öncesinde heryerde söylediğim gibi hiçbir sunucuyla bağlantım bulunmamaktadır. Adım ne hamdi ne emre ikisiylede bağlantım yok adım Orkun BOZKURT geçen sefer aynı açıklamayı uo-developer'da yapmıştım. Lütfen bu başlık altında LOS adlı sunucudan veya başka bir sunucudan bahsetmeyin sorununuz hangi sunucuyla veya hangi kişiyle ise gidin onunla halledin.
Aylardır üzerinden çalıştığınız sunucu ( çalıp çalıp eklediğiniz .Erador pack i indirip alayını tek tek eklemişssiniz 30 dk boyunca servere girdim sonra erador pack indirdim sphere server da denedim hepsi tıpatıp aynı bi tek resizepic leri deişmişsiniz okadar :D yazıklar olsun emeklerinze oynayan oyuncularada

Not : girip kasmayı düşünüyodum ama çalıntı olduğunu emek verilmediğini görünce direkt olarak çıktım ve gerçekleri ortaya koydum başarılarınızın devamını dilemiyorum :)

sunucu açmak isteyen varsa alsın indirsin :) lsd.pack

https://www.dosya.tc/.html


Sizin sunucunuzdakiyle aynı olan bir player menüsü ;

[img][/img]


Skill dumyleriniz

[img][/img]

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2013-11-02 00:46, 10 yıl önce)

..



Bu konu LilithOsT tarafından düzenlendi(2017-03-14 16:00, 7 yıl önce)
LilithOsT : Sevgili kralbenim senin varlığın bile zarar kardeşim gerek residenin forumlarında gerekse diğer ultima online portallarında bu tarz rezillikler yapmasan senin sen olduğunu bilemeyiz sanırım. Sen kimmisin ? Avatar; TNS'nin sahibi yani; milletin emeğini hiçe sayanlardan birbaşkası... Ne diye senin sözüne itimat edelim ki ? Hadi diyelim o adamlar bu pack i kullanıyorlar amacın ne ? Zaten bu pack az önce zikrettiğim ultima online portalında bulunmakta sunucu sahipleri tarafından paylaşılmış herkesin kullanımınada açık. Senin yaran ne ki sen bu adamlara yürüyorsun ? Serverin mi tutmadı ? Gerçi hatırlıyorum yaptığınız rezillikleri pvp sunucunuzdan itibaren birisi ortaya döktü diye sunucunuzun reklamlarını bile kaldırdınız forumlardan. Sizin kadar ezik silik insanların bu camiada barınabiliyor olması bile utanç verici. 20.30 dan itibaren bende diğer playerlar gibi oyuna başladım nickim Hohenheim ve bu server a yada b sebepden kapatılana kadarda oynamaya devam edeceğim. Sırf senin gibi ezik insanlara inat yapacağım bunu. Ve kaldıki adamlar gayet başarılı sorunları ha diyince fixleyebilecek kabiliyete sahip insanlar. Ayrıca LOS ve Empusa ile ilgili olan ilişkisini herkes biliyor ki LSD isimli arkadaş bu projeye bir takım yanlış kişilerle başlamış olabilir fakat durum meydana çıktığında bu insanları projeden uzaklaştırdığını iddia etti ki bizi hayal kırıklığına uğratmayacağını varsayıyoruz. Şimdi sen git şu pisliğini rezilliğini at üzerinden böyle insan olunmaz. Sen o yüzle nasıl bakıyorsun seni seven insanların yüzüne ?

Ne içtin geldin birader sen ? Ciddi misin sen bu yazdıklarında. Avatar dediğin kişi benim ayrıca forumdaki kullanıcı adımda Xeon. Ve de sizin iyiliğiniz için yukarda bir mesaj paylaştım simdi gelip bana bok mu atıyorsun. Özür dilemeni bekliyorum. Kralbenim dediğin arkadaşı da tanımam etmem. Başınıza bela almak istiyorsunuz sanırım ? Ne kadar karaktersiz insanlarsınız siz ya.

" Sen kimmisin ? Avatar; TNS'nin sahibi yani; milletin emeğini hiçe sayanlardan birbaşkası... " Bu lafı sana yediririm dostum.

Kralbenim denen karaktersiz de kimse çıksın adam gibi söylesin. Bu tür bok atmalarla bir yere varamazsınız. Canınıza ettirmeyin...

Bu konu 'Xeon' tarafından düzenlendi(2013-11-02 02:21, 10 yıl önce)
Çocuklukta sınıra koşuyorlar. Abicim Oynamazsan oynamazsın, Sunucuya girip bunları yapmandaki amaç ne? adamlar açmış mı açmış. Sen neyin peşindesin? Sanane Pack ten sanane scriptten sanane başkasından? Herkes Oturup kendileri 0 dan script yazıp sunucu açıyor demi ? kimse başka pack üzerinden çalışmıyor ? Bırak bunlarla gelme buraya. Olabilir senin sunucunun 2 aydır göremediği playerı daha ilk açıldığı anda görmüş olabilir. Yılma ama sen. Ağlamaya devam et. Kötülemeye devam et. Kimsenin umrunda olmayacak. Facebooktan Orkun BOZKURT isimli arkadaşa ulaş gör. kendisine sadece 15 dk mı ayırdım ve senin gibi insanları gördükçe adama daha çok hak veriyorum. Şimdi git tuvalette ağla.
LilithOsT adlı kullanıcıyla bir bağlantım yok ama arkadaş gayet güzel bir şekilde durumu açıklamış fakat o kullanıcının " XEON " adlı kullanıcısıyla bağlantısı bulunmamaktadır. Forum sayfamızda ve in-game içinde " kralbenim " isimli kullanıcıya gereken yapılmıştır. Öncesinden söylediğim gibi benim hiçbir sunucuyla bağlantım bulunmamaktadır ve hiç bir sunucuyu kendime rakip görmem herkez emeğinin karşılığını fazlasıyla alır umarım iyi akşamlar.
Ben yürüye yürüye her yere vararım kardeşim :) Bir insan durduk yere bu şekilde çıkıp çirkinlik yapmaz. Sen bana o adamın kim olduğu kanıtla, yada sen olmadığını özür dilenir. Ayrıca canınıza ettirtmeyin falan bu tarz tehtidlerle ancak istasyon yaparsın. Ters adamlara ters laflar yapma.
Ne kadar gereksiz insan varsa foruma toplanmış

yazmayayım dedımde dıkkatımı cektı uye oldum mecburen

yıllardır forumları takıp edıp sunucu ararım hep ama bısı gozlemledım neden bu kadar gereksiz ve işsiz insan burlarda cirit atıyor

arkadaşlar bişeyi anlayınız
1-) kimse sizi zorla tutmuyor kımse zorla oynatmıyor
2-) scp caldıgını ıdda etmıssınız(calmadılar demıyorum) caldılarsa sızene ozaman sızın zorunuzamı gıdıor kıo dıkkatlıce okudum goremedıysem affım ola yukarda kımse başka bı yerden scp calmadık dememısler
3-) bı scp calıntı bıle olsa ordan oraya eklemek ıcın bı emek var hadı scp ler calmıslar dıyelım adamlar statıc yapmıs o kadar onlardamı calıntı
4-) makıne ıcın para verıyorlar odamı calıntı

bi laf atmadan once sapkanızı onunuze koyunuz madem cok bılıyorsunzu sunucu acın sızde neden pıyasada dogru duzgun 1 2 sunucu dısında server yok acın ozaman cok bılıyorsanız haa acmıcaksanız tartısma yaratmayınız adamlar burda tanıtım yapıyorlar ucretsız hızmet verıyorlar gerisi sizi kimseyi ilgilendırmez ıstemeyen oynamak bu kadar basıt gecen ay xbır serverda admının bırı artıslık yaptı zoruma gıttı cıktım oynamıyorum kımse benı zorla oynatmadı cıktım rahatlıkla kımsede karısmadı ama gırıpte forumlarda kotulemedım serverı karısmayın herseye oynıcaksanız ındırın clıentı oynayın
LilithOsT : Ben yürüye yürüye her yere vararım kardeşim :) Bir insan durduk yere bu şekilde çıkıp çirkinlik yapmaz. Sen bana o adamın kim olduğu kanıtla, yada sen olmadığını özür dilenir. Ayrıca canınıza ettirtmeyin falan bu tarz tehtidlerle ancak istasyon yaparsın. Ters adamlara ters laflar yapma.

Hadi si**tr. Git pipinle oyna kalitesiz it. Senlemi uğraşacam gece gece. Hasmin allah ya. Ters adama ters laf yapma imiş. Tanımadığın adama bok atma. İşim gücüm yok senin gibi işsizlerin kim olduğunu kanıtlayacakmışım. Orhun dediğiniz arkadaşla da görüştüm ayrıca. Kimseye bir şeyleri kanıtlamak zorunda değilim fakat gelip bu başlık altında çirkince iftira atarak insanları karalamak ne sana ne de bu konuyu açanlara yakışır. Senin gibileri aralarında barındırmaksa en büyük kalitesizliktir. Şahsen benim sunucumda oyuncu olsan açıkca oyun isminide belirtip gelip insanlara iftira atsan hiç düşünmeden sunucuda hiç bir zaman barınmamanı sağlarım. Kimler ile karıştırıyorsanız beni bilemiyorum. Olayın dönüp dolaşıp sürekli olarak Avatar'a gelmesiden sunu anlıyorum, ortada çok büyük bir çekememezlik var. Her fırsatta her konuda Avatar'a laf atıyorsunuz da ne oluyor yani. Eline ne geçiyor. Gelip surda salak saçma bu mesajı bile yazmak zaman kaybı. Rica üzerine bu forumda reklam başlığı açtım zaten yoksa umrumda da değil yani şurda hakkımda bir şey yazsanız gelip cevap yazmaya bile tenezzül etmem. İnsanların sadece çileden çıkartmayın olay kişilerden başka yerlere varıyor sonra. Dahada mesaj yazmazsan sevinirim varsa derdin özelden yaz konuşalım ya da "burak.demirsoy" ekle skype dan hakkımda neyi doğru yanlış biliyorsun konuşalım. Bir şey bildiğinide sanmıyorum. Piyasadaki en eski kişilerden birisiyim. Kimliğimizi değiştirdik diye bu sana bana laf sokma hakkı da vermiyor.
Benim kim olduğumu öğrenmenizin bir faydası olmayacaktır,ben ultima online camiasında bir playerim tanıyan tanır player ismimi açıklamaya gerek yok zaten.Sunucunuzun ne kadar kalitesiz bir sunucu olduğunu ispatlamaya çalışıyorum sadece gerçek bu sizde çıldırıyorsunuz gerçekleri yüzünüze vurunca demi ? demiyosunki ben quera.pack den aldım ekledim sağdan soldan çaldım çırptım 100 tl harçlık biriktirip sunucu açtım demiosun demi ? 1 ay sonra kapancağınıda demiyosun bence şimdiden başla kumbaraya 1 lira atmaya yavaş yavaş host parasını çıkarırsın 3 kuruşluk serveriniz için 1 tane bile sistemi kendiniz yazdıysanız size helal olsun başarılar dilerim ama yazmamışsınız,nerden koydular şu forum sitelerine scriptleri koymasalardı bakalım napcaktınız ? açabilcekmiydin sunucu ? yazabilcekmiydin script ? hazır yazamayacaktın eğer kendin emeğiyle 0 dan yazsaydın bunları demezdim ama diyorum işte genç ergen orkun musun nesin hadi bak işine 1 ay sonra kapanacak sunucunda görüşmek dileğiyle....



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.