kralbenim77 : Benim kim olduğumu öğrenmenizin bir faydası olmayacaktır,ben ultima online camiasında bir playerim tanıyan tanır player ismimi açıklamaya gerek yok zaten.Sunucunuzun ne kadar kalitesiz bir sunucu olduğunu ispatlamaya çalışıyorum sadece gerçek bu sizde çıldırıyorsunuz gerçekleri yüzünüze vurunca demi ? demiyosunki ben quera.pack den aldım ekledim sağdan soldan çaldım çırptım 100 tl harçlık biriktirip sunucu açtım demiosun demi ? 1 ay sonra kapancağınıda demiyosun bence şimdiden başla kumbaraya 1 lira atmaya yavaş yavaş host parasını çıkarırsın 3 kuruşluk serveriniz için 1 tane bile sistemi kendiniz yazdıysanız size helal olsun başarılar dilerim ama yazmamışsınız,nerden koydular şu forum sitelerine scriptleri koymasalardı bakalım napcaktınız ? açabilcekmiydin sunucu ? yazabilcekmiydin script ? hazır yazamayacaktın eğer kendin emeğiyle 0 dan yazsaydın bunları demezdim ama diyorum işte genç ergen orkun musun nesin hadi bak işine 1 ay sonra kapanacak sunucunda görüşmek dileğiyle....


Ultima Strike yetkilisininde dedigi gibi ilk önce siteni aktif et millete laf atçagına
Scp yazmayın cok bılıyosun arkadasım madem neden aglayarak aksama kadar bug fıxı aradın :)
al birini vur ötekine biri eski editçilerin diğeride eski kıskançların serverları.tns ve residen tam birbirinizi bulmuşsunuz yiyin birbirinizi daha çünkü yemeniz gereken 40 fırın ekmek var piyasanın eskisiyim diye caka satmanıza gerek yok zaten piyasanın eskileri ve güvenilir sunucuları belli yıllardır açıklar.hayattaki uğraşlarına bak şunların server patlatırım diye tehdit ediyorlar veletler
Bu serverın daha önce hiçbir sunucuyla bağlantısını olmadığını hepinize teker teker mi söylücem? gidin sıkıntınız kiminleyse onunla o sunucuyla çözün benim konumuda boş boş mesajlarınızla kirletmeyin.
[img][/img]


Biz bu sunucuya EMEK VERDİK 0 DAN AÇTIK 
-4 aydır üzerinde çalıştığımız projemizin sonuna yaklaşmış bulunmaktayız..


0 dan açtınız ha ? 4 Aydır üzerinde çalıştınız ?

4 aydır sağdan soldan çaldığınız scriptler ;

https://www.dosya.tc/

** script pack paylaşımı yasak, uyarı II

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2013-11-03 14:46, 10 yıl önce)
Saçmalamakta sınır tanımamaktasın ve insanları germektesin. Gamemaster arkadaşımıda gerdin bir özür dile bence. Herkes benim kadar sabırlı değil. Muhabbeti uzatmadım ve sunucudan uzaklaştırdım ve yakınlaşmanıda istemiyoruz.Rahat bırak bizi. Biz kimsenin bişeyini çalmadık. Çalmayızda.Ayriyetten kendi yazdığın düzeysiz ve seviyesiz konuşma tarzınıda journaldan silmen ayrı bir hoş. Yazdıklarından sonra gamemaster arkadaşımın öyle bir cevap vermesi bile mükemmel diyebilirim. Profesyonel ve yaşını başını almış insanlarız. İşin gücün yok bizimle uğraşıyorsun.Lütfen vazgeç.
Öncelikle başarılar dilerim .İlk girdiğim gece player sayısı 100+ idi saat .01:30 3 gündür sırf giriyorum aynı saat 40 online yani 3 gündür takip ediyorum hususi bu uçurumun nedeni ne olabilir .Bence şu an bariz daha fazla şişirilirse birşeyler olabilir ciddiyim bence şişirin güzel olabilir
Sunucuya yaklaşık 2 gündür saldırı var bu yüzden oyunda lag sorunu mevcut dün gece Fransadaki makinamızı Türkiyeye taşıdık. bu yüzden 22:50 itibariyle sunucu bakıma alındı 23:05 itibariyle aktif edildi şuan sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz. Karakter yoksunu insanların başkalarının emeklerini hiçe sayarak yaptığı boş işler yüzünden sizi beklettiğimiz için özür dileriz fakat bu sunucu birkaç ay kapansın diye açılmadı bunlar çözülmücek problemlerde değil. Türkiyedeki ultima online bu tarz insanların sayesinde bitti zaten fakat bunu bu sunucuda yapamıcaklar siz 5 gündür bu sunucuya emek veriyosunuz biz 4 aydır emek veriyoruz sizlerin ve bizlerin emekleri boşa gitmemesi içinde elimizden geleni yapacağız. Bu süreçte anlayışınız ve yanımızda olduğunuz için teşekkür ederim.
Bu kadar seviyesiz olmanıza gerek yok gerçekten. Karaktersizlik bu yaptığınız.

https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/sunucular/tns-vs-residen-q49521

Ben girip fake hesap ile başlık açayım hemen bilmem ne serverı bilmem ne vs , saldırıyor vesayre diye insanlara pislik bir şekilde çamur atmak ciddi anlamda karaktersizliktir. Emek verdiyseniz bir sunucuya emeğinizin içine ettirmeyin ya da başkalarının emeğine de saygı duyun !

Adam gibi işinizi bilin ağlamayın. Şuan da database'inizi de indirdim bu arada ( siz serverı daha aktif etmeden önce düzeltin diye uyardım fakat iplemediğiniz belli) İyilik yaramıyor. Bu tür davranışlara devam ederseniz, sonra kullanıcılarımız hackleniyor diye de ağlamayın diye uyarıyorum.

Kolay gelsin.
Bu tarz basit şeylerle uğraşcağımımı sanıyosun açılan konu ile bağlantım yoktur. Konuyu açan herhangi bir tanıdığım değildir saldırının kimler tarafından geldiği henüz bilinmiyor gerekli olan herşey tamamlanıyor şuan problemsiz bir şekilde sunucu aktif. Xeon seninle boş tartışma olaylarına hiç girmeyeceğim yetkililerin diğer konu tartışmaya gittiği için silmelerini öneririm. Herkezin emeğine sonsuz saygım vardır fakat benim emeklerimi boşa çıkarmaya çalışanlarıda öğrendiğimde ciddi şekilde sıkıntı yaratacağım iyi akşamlar.
Silindi
Members
0
'Xeon' : Bu kadar seviyesiz olmanıza gerek yok gerçekten. Karaktersizlik bu yaptığınız.

https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/sunucular/tns-vs-residen-q49521

Ben girip fake hesap ile başlık açayım hemen bilmem ne serverı bilmem ne vs , saldırıyor vesayre diye insanlara pislik bir şekilde çamur atmak ciddi anlamda karaktersizliktir. Emek verdiyseniz bir sunucuya emeğinizin içine ettirmeyin ya da başkalarının emeğine de saygı duyun !

Adam gibi işinizi bilin ağlamayın. Şuan da database'inizi de indirdim bu arada ( siz serverı daha aktif etmeden önce düzeltin diye uyardım fakat iplemediğiniz belli) İyilik yaramıyor. Bu tür davranışlara devam ederseniz, sonra kullanıcılarımız hackleniyor diye de ağlamayın diye uyarıyorum.

Kolay gelsin.


Belli oldu orada konuyu kimin açtığı ben bile her hangi biri açtı dedim kendimce fakat görüyorum ki Salçamız Xeon sanırım tnsde yetkili ve konuyu açanda kendisi şimdi konuna dön ve sakın bir daha kirletme konuları terbiyesizliğe luzum yok saygılarımla.
Biraderler kafayı harbiden sıyırmışsınız. Şansınızı fazla zorlamayın derim. Ben sunucu sahibiyim gelip sizin gibi karı gibi ağlayıp bursa başlık mı açacağım ? Etmediğiniz hakaret kalmadı. Yeter yani şuan telefondan giriyorum. Bilgisayarın başına geçirtmeyin beni,ayar etmeyin.
Silindi
Banned
0
'Xeon' : Biraderler kafayı harbiden sıyırmışsınız. Şansınızı fazla zorlamayın derim. Ben sunucu sahibiyim gelip sizin gibi karı gibi ağlayıp bursa başlık mı açacağım ? Etmediğiniz hakaret kalmadı. Yeter yani şuan telefondan giriyorum. Bilgisayarın başına geçirtmeyin beni,ayar etmeyin.

Ayar olmanı canı gönülden diliyorum istiyorum şuan sunucum türkiyede ve istediğin gibi saldır saldır ki bende gereğini yapabilecek bir sebep bulayım kapiş !!!

Sen adam olsan kendi açtığın konuyu bizi açmış gibi göstermezsin biz açsak orda yorum atarız ben geldim ve orada güzelce yazdım ama terbiyesizliklerini görmeye tahammül edemiyorum bizler şerefiyle oynayan insanlarız senin gibi değiliz her hangi bir sunucuya saldıracak kadar karaktere düşmedik... Bu son yorumumdur iyi akşamlar.
Hala saldırıyor diyor ya. Diyecek lafım yok. Cidden Allah ıslah etsin
16.11.2013 Cuma günü saat : 21:00 itibariyle www.residenuo.gen.tr/forum Role-Play kısmındaki " Topuksuz Ram " hikayesine uyarlanmış bir şekilde quest yapılacaktır.
Efe TATAR :
Nelph : Bu arada konuyu baltalamak değil amacım ama yanlış kişilerle çalışıyorsun.
Başkasının temasına sadece adını yazmış :)
https://residenuo.gen.tr/wp-content/themes/Residen/style.css

Hala çocuksun ve ne zaman büyüyeceğini merak ediyorum, yanlış kişiler zamanında sana çok yara verdi.
Şuanda asker izninde olduğum için zaman problemim vardı. Residen sunucusuna geçici bir site aktif ettik. İlerleyen zamanlarda site tamamen değişecektir.

Başarılar Residen umarım hedeflerinize ulaşırsınız.


Elaleme çocuksun diyosun ama bknz ;



[img]https://p1311.hizliresim.com/1h/6/u8vhk.bmp[/img]












Bu konu kons2 tarafından düzenlendi(2013-11-06 21:21, 10 yıl önce)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.