Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



TNS RESİDENE SALDIRIYOR PLAYER SAYILARININ FAZLA OLMASINI ÇEKEMEDİLER VE SALDIRI BAŞLADI UO GG YİNE
Galiba Evaluate UO'yu tekrar aktif etme zamani geldi.
Çocuk oyuncağina çevirdiler bu işi.
Neremle gülsem asdddsfsdf. Kafayı harbiden yemişsiniz.Sons of Speculations...

@Nelph

Bu arada unuttum sanma şimdi görünce hatırladım serverın için yaptığım harita nın ücretinin tamamını ödemedin. Önemli değil bu da, ne kadar karaktersiz insanlarsınız siz harbiden. Söyleyecek söz bulamıyorum.

Bu konu 'Xeon' tarafından düzenlendi(2013-11-05 16:10, 10 yıl önce)
abi siz aptal mısınız? tns varken evada residende oynayan adam tnsye gelse ne gelmese ne amk gelmesinler daha iyi :D
abicim senin tns dediğin sunucu mu ? Gavatarın olduğu hiç bir projede oynanmaz. adam eksiklerini yüzüne vurduğunda özel mesajdan küfür ederek söven bebenin teki. kalkmış yok odtü 8.yurt bilmem ne gel diye pm atıyor kamil :) çocuk zihniyetli server. Ayrıca artık saldırı falanda yok. isteselerde yapılamaz. Hertürlü önlemi alındı. Onlar sunucuya saldırı yaparken ben 1 kere bile oyundan düşmedim oturdum veterinary kastım birde :) Residen e güvenip başladım helal olsun adamlara önleminide aldılar ve sunucuyu kapatma gibi bir şey söz konusu değil diyerek yollarına devam ettiler. Helal olsun.

https://www.residenuo.gen.tr/
Chemosh : abicim senin tns dediğin sunucu mu ? Gavatarın olduğu hiç bir projede oynanmaz. adam eksiklerini yüzüne vurduğunda özel mesajdan küfür ederek söven bebenin teki. kalkmış yok odtü 8.yurt bilmem ne gel diye pm atıyor kamil :) çocuk zihniyetli server. Ayrıca artık saldırı falanda yok. isteselerde yapılamaz. Hertürlü önlemi alındı. Onlar sunucuya saldırı yaparken ben 1 kere bile oyundan düşmedim oturdum veterinary kastım birde :) Residen e güvenip başladım helal olsun adamlara önleminide aldılar ve sunucuyu kapatma gibi bir şey söz konusu değil diyerek yollarına devam ettiler. Helal olsun.

https://www.residenuo.gen.tr/


abicim bu dediğinin aynısını, TAM OLARAK aynısını tns yaptı. ilk günler inanılmaz bir saldırı yaşandı, sunucunun kapatılması söz konusu değil deyip saldırıları engelleyip yollarına devam ettiler.

sen aynı davranışı sergileyen iki sunucudan birine kamil projesi diğerine helal olsun diyorsun.

o zaman sen ya aptalsın, ya da ikiyüzlüsün.
Bu başlığı sabitleyin yetkililer. İbreti alem olsun da görsün elalem milletin ne kadar ezik ve seviyesiz olduğunu.

@Chemosh
Gavatar sana gaysın seviyesiz it. Dahada mesaj atmaya gerek yok zaten. Yeteri kadar rezil ettiniz kendinizi. Sessiz sakin kalmak kimseye bulaşmamak anlaşılan çözüm değil. İlla ittirceksiniz bir tarafınızı bana. Onlar saldırı yaparken diyo ya. Sen ve Residen UO kim ? Siz kimsiniz de size saldırıcam ben. İlla azımı bozduruyorsunuz.
Çıldırdı tns yine kapanacak :D :D :D
Salaksiniz : Çıldırdı tns yine kapanacak :D :D :D

Evet, evet residen'e bir başlık koydum onu oku bakalım. İlk önce senden başlayalım ozaman. Madem rahat durmuyorsunuz. Laftan anlamıyanın hakkı kötektir.
'Xeon' : Bu kadar seviyesiz olmanıza gerek yok gerçekten. Karaktersizlik bu yaptığınız.

https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/sunucular/tns-vs-residen-q49521

Ben girip fake hesap ile başlık açayım hemen bilmem ne serverı bilmem ne vs , saldırıyor vesayre diye insanlara pislik bir şekilde çamur atmak ciddi anlamda karaktersizliktir. Emek verdiyseniz bir sunucuya emeğinizin içine ettirmeyin ya da başkalarının emeğine de saygı duyun !

Adam gibi işinizi bilin ağlamayın. Şuan da database'inizi de indirdim bu arada ( siz serverı daha aktif etmeden önce düzeltin diye uyardım fakat iplemediğiniz belli) İyilik yaramıyor. Bu tür davranışlara devam ederseniz, sonra kullanıcılarımız hackleniyor diye de ağlamayın diye uyarıyorum.

Kolay gelsin.

İşte gerçek yüzünü gösterdi sonunda :D Bu arkadaş geçen sene dot,pyramid gibi serverlarda hack olayına karışıp sonrada kurduğu tns sunucusunda kim olduğu belli olunca kimse o servera girmedi 20 kişi kalıp kapattılar böyle hacker ve ddoscu saldıran tiplerin serverlarına itibar etmeyin dot özentisi bebeler :D 20 kişiler yine 1 seneden seneye değişen şey 0 residen wins fatality
AH DOT NELERE KADİRMİŞSİN ADAMLAR SEN KAPANDIN HALA SANA ÖZENİYORLAR :d :d :d :d xd
bu kamilabide gavatar demi. @'Xenon' sende gavatarın sermayesisin herhalde?. Adam değilsiniz abicim siz ayrıca boş adamların tekisiniz. Yok hacklenirse ağlamayında yok database i indirdimde kem de kümde He abisi he. Az büyüyün lan azcık lan fazla değil. Karaktersiniz bir otursun ne olduğunuz belli değil yazık lan size. vallahi yazık ben burda hiçbir sunucuyu savunmadım. Senin satıcın olan gavatarın yaptıklarını söyledim ve farkediyorum ki sende aynı boksun. ee ne demişler en çok sinek bokun üstünde olur. Büyüdüğünüzde tekrar tartışırız.
us airlines iyi uçuşlar diler
Brownie : us airlines iyi uçuşlar diler

internetteki her platformdan uçuş tecrübem var abi sıkıntı yok jkfsdh
@kamilabi1 evladım seni ciddiye almaya çalışıyorum ama olmuyor vallahi bak tam ciddiye alıcam bir gülme geliyor.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.