çocuk zihniyetli server. Ayrıca artık saldırı falanda yok. isteselerde yapılamaz. Hertürlü önlemi alındı. Onlar sunucuya saldırı yaparken ben 1 kere bile oyundan düşmedim oturdum veterinary kastım birde
Residen e güvenip başladım helal olsun adamlara önleminide aldılar ve sunucuyu kapatma gibi bir şey söz konusu değil diyerek yollarına devam ettiler. Helal olsun. Chemosh : abicim senin tns dediğin sunucu mu ? Gavatarın olduğu hiç bir projede oynanmaz. adam eksiklerini yüzüne vurduğunda özel mesajdan küfür ederek söven bebenin teki. kalkmış yok odtü 8.yurt bilmem ne gel diye pm atıyor kamilçocuk zihniyetli server. Ayrıca artık saldırı falanda yok. isteselerde yapılamaz. Hertürlü önlemi alındı. Onlar sunucuya saldırı yaparken ben 1 kere bile oyundan düşmedim oturdum veterinary kastım birde
Residen e güvenip başladım helal olsun adamlara önleminide aldılar ve sunucuyu kapatma gibi bir şey söz konusu değil diyerek yollarına devam ettiler. Helal olsun.
https://www.residenuo.gen.tr/
:D
'Xeon' : Bu kadar seviyesiz olmanıza gerek yok gerçekten. Karaktersizlik bu yaptığınız.
https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/sunucular/tns-vs-residen-q49521
Ben girip fake hesap ile başlık açayım hemen bilmem ne serverı bilmem ne vs , saldırıyor vesayre diye insanlara pislik bir şekilde çamur atmak ciddi anlamda karaktersizliktir. Emek verdiyseniz bir sunucuya emeğinizin içine ettirmeyin ya da başkalarının emeğine de saygı duyun !
Adam gibi işinizi bilin ağlamayın. Şuan da database'inizi de indirdim bu arada ( siz serverı daha aktif etmeden önce düzeltin diye uyardım fakat iplemediğiniz belli) İyilik yaramıyor. Bu tür davranışlara devam ederseniz, sonra kullanıcılarımız hackleniyor diye de ağlamayın diye uyarıyorum.
Kolay gelsin.
Bu arkadaş geçen sene dot,pyramid gibi serverlarda hack olayına karışıp sonrada kurduğu tns sunucusunda kim olduğu belli olunca kimse o servera girmedi 20 kişi kalıp kapattılar böyle hacker ve ddoscu saldıran tiplerin serverlarına itibar etmeyin dot özentisi bebeler
20 kişiler yine 1 seneden seneye değişen şey 0 residen wins fatality