Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



skype gelsene moruk az ordan söveyim sana elim yoruldu
'Xeon' : Neremle gülsem asdddsfsdf. Kafayı harbiden yemişsiniz.Sons of Speculations...

@Nelph

Bu arada unuttum sanma şimdi görünce hatırladım serverın için yaptığım harita nın ücretinin tamamını ödemedin. Önemli değil bu da, ne kadar karaktersiz insanlarsınız siz harbiden. Söyleyecek söz bulamıyorum.

Konuya dahil olmadan çıkmak istiyorum.
Bu karaktersiz insan nasıl oluyor da böyle bizlere iftira atabiliyor?
Evaluate sunucusu için hiç bir zaman hiç bir kimseye world yaptırılmamıştır. Sunucu açıldığından beri 5 Temmuz 2011'den bu yana tüm world'ü her zaman ben yaptım. Nasıl da oluyor böyle asılsız laflar söyleyebiliyorsunuz ya yazıklar olsun. Demek ki bu platformun yaş seviyesi -18'e inmiş.

Görünen köy kılavuz istemez.
World değil sitendeki haritadan bahsediyorum. Allahın kazması.Anlamamış gibi birde yazı yazıyor yuzsuz herif.
Silindi
Banned
0
Merhabalar;
Residen Uo yönetimi hiç bir şekilde bu tür tartışma ve konulara ortak olmayacaktır. Herkes kendi sunucusuyla oynadığı sunucuyla ilgilensin isteyen bir player istediği her hangi bir sunucuda oynayabilir. Bu tür hakları hile ve yalanla kimseden çalamayız.
Tns suncusuna başarılar dilerim eğer ki saldıranlarda onlarsa tebrik ederim. Bizler uzun yıllardır Ultima Online camiasında olan insanlarız bu tür çirkinlikleri sadece kınıyorum biz hiç bir zaman sunucumuzu kapatmayacağız kimsede kapattıramaz herhangi bir saldırı vb. olaylar ise bizim güçlü iyi bir sunucu olduğumuzu gösterir almadığımız tedbirleri almaya teşvik eder ki buda bizim için iyi birşey demektir.

Residen Uo sunucusu açıktır açık kalmaya devam edecektir.
Hiçbir şekilde Residen Uo yetkilisi bu başlığa yorum atmayacaktır.


Residen Uo yönetimi olarak hepinize hayatınızda başarılar dileriz.
İftira saldırı hakaret ne varsa tns de var ah dot nerdesin sen :(
@kamilabi1 la ben seni ciddiye almıyorum sen bana skype diyosun. Gereksiz adamların skype`ımda işi ne allasen ya. Git köşede bi yerde yalnız başına hadi bakıyim.
Chemosh : @kamilabi1 la ben seni ciddiye almıyorum sen bana skype diyosun. Gereksiz adamların skype`ımda işi ne allasen ya. Git köşede bi yerde yalnız başına hadi bakıyim.

köşede annen var bırakmıyo :(
Diyecek söz yok. Küfür edesim var aslında da. Sokaktaki itler sizlerden daha onurlu ve şerefli. Bu konu ile ilgili daha fazla konuşmaya gerek yok. Herkes kendi işiyle meşgul olsun. Gotunuze yaş değse Avatar moduna girin hemen. İyi yara açmış avatar belli. Fena bir koymuş. Sevindirici bir olay. Bizi bilen biliyor paşalar. Bu kadar kasmanıza cidden gerek yok. Çocukların psikolojisi bozulmuş. Vah yavrularım. Hadi kolay gelsin. Foruma bir daha girmeyede gerek yok anlaşılan.
Novice
-0.500001
kamilabi1 :
Chemosh : @kamilabi1 la ben seni ciddiye almıyorum sen bana skype diyosun. Gereksiz adamların skype`ımda işi ne allasen ya. Git köşede bi yerde yalnız başına hadi bakıyim.

köşede annen var bırakmıyo :(

Off ne laf koydu ama ya(!)

D.N:veledler burayıda kesfetmıs
Nowanka :
kamilabi1 :
Chemosh : @kamilabi1 la ben seni ciddiye almıyorum sen bana skype diyosun. Gereksiz adamların skype`ımda işi ne allasen ya. Git köşede bi yerde yalnız başına hadi bakıyim.

köşede annen var bırakmıyo :(

Off ne laf koydu ama ya(!)

D.N:veledler burayıda kesfetmıs

xdxd troll za

-----

iki dakikalığına ciddileşiyorum.

şu platformda 100 adam varsa 95i gerizekalı. hakaret olarak söylemiyorum. kültürsüz, eğitimsiz, kafası çalışmayan, boş beleş insanlar. bu en ufak gözlem yeteneği olan bir insan için bile apaçık ortada olan bir gerçek. ben burada hiçbiriniz ile entelektüel bir tartışmaya girmem.

çünkü genelleme yaparak konuşursak, aptalsınız.

bu sebepten dolayı ben mantıklı bir şekilde laf anlatmaya çalışacağıma, anlayacağınız tek dilden konuşuyorum. kapasiteniz bu kadar çünkü, daha fazla değil.

devam edebiliriz.

-----

anan da öyle diyodu bi kalıp sabuna gitti
Evaluatede de oynayanın zaten aklını ****** editten patlamaya yakın bi sunucu ama ne hikmetse oynuyolar çünkü para veriyolar böle a*tallara anlamadım okadar edit olayları cıktı videolar vs vs hala utanmadan şu ezik serverda oynuolar yazık ultimaya yazık sizlere.
Novice
-0.500001
Haklısın kamil abi.Biz kimiz ki senın yanında sen yuru abi bakma bunlara bunlar aylak takımı..Oysa sen bir ultima ilahısın

@reshane
Keyif benim para benim sende yap sana da basıyım para ayıpsın
Nelph : Galiba Evaluate UO'yu tekrar aktif etme zamani geldi.
Çocuk oyuncağina çevirdiler bu işi.

Neyini aktif edeceksin güzel kardeşim çok güzel bir servermi yapmıştınızki?

Seninki çocuk oyuncağı değil resmen bebe oyuncağıydı..

2 Hafta ömrü olan, 25 playeri zor zekat görmüş, bug dolu, pageye bakan yetkili desen yüzünü gören cennetlik..

Belki 25-30 kare page atmaya niyetlenmişimdir ve hepsinde aynı yazı; şuan online yetkili yoktur..

Bence sen hiç aktif etmeye niyetlenme PvP serverinde takıl keyfine bak..



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.