Şu anda oynadığınız sunucudaki karakter isminiz, skill ve herhangi bir sunucunun karakterstik özelliği varsa o title'ınız nedir?

ben başlıyayım şu anda uo oynamıyorum ama bir zamanlar Arqas'da pek vakit geçirdim : )
Nofx Trevorax , VampireMage 13x karakterim vardı. ve tabi gm craft karakterlerim ve gm animal tamer vardı.


dipnot: Bu bir anket değildir.
Valla ben en parlak dönemimi İmaginary ilk zamanlarında tahmin ediyorum 2005 yılı falandı.O zamanlar skillerle uğraşmak istemiyordum gerçi yinede epey kastım craft,warrior skilleerim full idi.Daha sonra staff oldum sonra bir hevesti gittik ortak olduk (abim oldu) dünytanın editini basmıştık :D tabi anıl(governor) izin veriyordu edite abartmamak kaydıyla ama biz ve governor işleri çok abartmıştık serverda silver steed spawnı yokken bizde silver steed vardı millet nerden buluyorsunuz falan diyordu :) birde bi anımı anlatmak istiyorum.

Yine player çarla action yapıyordum mezara geldim 6 kişi invis bekliyorlar benimde boşluğuma geldi 6sı birden kal vasa boğdu beni ben yattım tabi çok sinirlendim girdim owner çara 6sını birden banladın :D neler neler yapıyorduk en güzel yıllarım orada geçmişti :(
Bir zamanlar olympus (şuanki Revolution)'da oynuyordum fakat şuanda hiçbir sunucuda oynamıyorum, daha çok destek veriyorum scriptsel yönden vb.
:asik2
2001-2003 arasi Nebula Locus, Quann'da oynadim keyifliydi o zamanlar Nitrogliserin ve Gabriell Khalin parlak iki char vardi Nitrogliserin saglam bir sv idi Minoc Maden arkasinda guzel kucuk bir Tower vardi sonra parali yaptilar mail falan almistik doruknet'ten bir sure iyi gitti sonradan giki cikinca biraktik daha dogrusu player'i elinden kacirdi Silencer.. Ama yine de guzeldi.
yamulmuyorsam Nebula zamanlarında Immortal OutLooker's (warlock), Emektar OutLooker's (miner) vardı. ondan sonra scriptinge kaydım zaten. oyunculuk geçmişim olmadı pek.
İlk Amentesde oynamiştim , o zamanlar tabi D'la Delequante Arews Souza ailesi esip geçiyordu .. Sha D'la Arews Souza olarak oynadim skillcap'i hatirlayamiyorum ama P.mage ve Warlock oynardim binekler iste Cha D'la Arews Souza(Kaan) sayesinde elime geçiyordu =) güzel serverdi.
Etheriada oynuyorum Nike The Craft Gm Craft 8)
Name= Vanessa
Server= UO:Nimloth(PP)
Skill= İnscription
Title= GrandMaster
---------------------------------------
Name=Rowland
Server=Etheria(PP)
Skill=Mining
Title=Grandmaster
---------------------------------------
Name=Volle
Server=Systec
Skill=Taming
Title=Grandmaster
-----------------------------------------
Karakterlerim çok nadir giriyorum ama olabildiğince ilgi gösteriyorum.
Silindi
Journeyman
5.8
ben bırcok sunucuda oynadım ılk sunucum 2002 3 llerde UOKİngs sonrasında Elpıda ondan sora bırsuru serverde oynadım
Warlock=ORKO
tailor=HimeS'Terzi veya sadece Terzi
Tamer=HimeS'Tamer yada sadece Tamer
Craft=HimeS'Kraft yada sadece KRAFT
U-S çizgisinden çıkıyor.. Artık postlarda reklam serbest sanırsam..
Malice Mortal Lion's = PM
Salvadore Mortal Lion's = Warlock
John Mortal Lion's = Craft
Şuan Oynamıyorum ama en iyi Charım Olympus Craft 7x di Mining den başladım blacksmith mage ... :D 2 ay uğraştım 7x için sonra Pagan da oynadım 7x savaşcı :) 5-6 ay civarı orda oynadım +12 ss vardı :D Sonra İmaginary de Mage Charda PvP yaptım uo zevkini 3 serverda aldım

Bana Göre En İyiler
1-Olympus UO
2-Pagan UO
3-İmaginary UO
Ultio : U-S çizgisinden çıkıyor.. Artık postlarda reklam serbest sanırsam..

Sunucular bölümünde zaten mevcut olan sunucular reklam'a gireceğini sanmam.
Master
59.2997
Ultio : U-S çizgisinden çıkıyor.. Artık postlarda reklam serbest sanırsam..

Kasıtlı olarak insanların gözüne sokulmaya çalışılmadıkça hiç bir reklam unsuru yok. Ayriyetten piyasada herkesin bildiği sunucular için de bu tarz ufak sansürler gereksiz.
Bence şu reklam olayını kaldırın.Adam mesajında nebula diyo reklam oluyo, sanki o nebulayı görünce herkes hücum edio aa nebula diye herkesin bildigi bi sunucu zaten =P



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.