Şuan UO oynamıyorum ama en keyifle oynadığım sunucu Pagan UO oldu hatta şöyle denebilir ki gelmiş geçmiş en kaliteli sunuculardanda biriydi.

Aaron Fearsome : Mage
Adhyasa Fearsome : Mage
Death Kiss Fearsome : Warlock
Darkness Fearsome : Tamer
Nebula Uo

Zero
Grandmaster Locksmith & Mage

Zxc
Grandmaster Fencer

Flora
Grandmaster Archer & Thief :D
Revolution UO / Stafflık Yapıyorum Suanda / Player İsmim Sebastian Cuiviene 7x Tame Karakter
Elpida sen eski bir serversın :D
Revolution UO / Staff

Bu konu Awe tarafından düzenlendi(2011-02-02 11:46, 13 yıl önce)
Members
1.2
Sanane'de 2 hafta boyunca oyunun amacının ne olduğunu çözmeye çalışadururken sunucuyu 'dövüşlü chat' söylemi sebebiyle kapattılar. Düşün, insanlar kılıç kalkanla savaşırken, ben üstümde karakter oluşturulduğunda elde edilen giysilerle adamlara "şimdi ne yapmam gerek?" diye soruyordum. Doğal olarak kafama kılıcı yiyip ölüyordum. Hernasılsa, herkes sonunda Nebula'ya geçti. Ben daha hala oyunun amacını kavramaya ve oyun dinamiklerini anlamaya çalışıyordum. Bu arada karakterim fisherman. Etraftakilerle muhabbet ede ede sabaha kadar balık tutunca fishing seviyesi 90'lara kadar geldi. Bir süre sonra oyunda bol muhabet ettiğim eski bir balıkçı arkadaşım magery'e merak salıp 1 ay sonra grandmaster olarak karşıma çıkınca bende kolları sıvayıp magery ile uğraşmaya başlamıştım. Bu arada oyun popüleritesi artınca ve o vaktin makinaları en fazla pentium 3 işlemciyle çalışabildiğinden Nebula isimli sunucu önce Nebula North oldu, muhtemelen North ve South diye ayırmak istediler. Akabinde bundan vazgeçip Locus-Quann olarak ikiye ayırdılar. Bunlar olurken kullanıcı sayısına sınırlamalar getiriliyordu. Dolayısıyla giriş yapmak için giriş ekranında sürekli parola yazıp entera basmak zorunda kalıyordun. Hiç kafeden giriş yapmadım fakat ben evde 15-20 dakika giriş yapmaya uğraştığımı bilirim, kafelerde nasıl maceralar yaşıyorlardı kimbilir. Türk uocuların kurduğu ve 1 ay sonra kapanan forumlara üye olmaya başladıktan sonra, locustaki karakterimi hacklediler. Neden bu gibi forumların 1 ay ömrü olduğunu anlamış oldum böylece. Hevesim devam ettiği için Quann'da bir karakter açıp o sıralar moda olan magery-inscription ve bunları destekleyen diğer skillerle çok kısa sürede 4x karaktere sahip oldum. Nebula yönetimi para ödeyenlere öncelikli giriş hakkı tanıyacağını duyurdu, para verdim. Ücretli olma mevzusu, ücretsiz olan sunucuların mitoz bölünme geçirerek çoğalmasına sebebiyet verdi. Ben zaten hevesimi almış vaziyette oyundan sıkılmaya başlamıştım. Çok kısa süre sonra da bıraktım. Bu, 2003 sonlarına doğru oluyor yanlış hatırlamıyorsam.
4 sene kadar süren bir uo serüveninden sonra 2003'ten 2005 ortalarına kadar eve online ve akabinde star wars galaxies. wow çıkacak dediler, betası var dediler geldik. Swg tadını vermediği için vazcaydım wowdan. Wow çıkınca swg bitti, ben wowa geçmedim. Daoc, asherons call, matrix online gibi daha saçma mmorpglere yöneldim. Her birini çok kısa süre oynadım. 2007'e kadar bu şekilde geçti. 2007'den 2009'a lotro ile mmorpg isteğimi giderirken öte yandan oyundan sıkılmaya başladım, başka mmorpglere göz attığımda farkettim ki, hepsi aynı mantık üzerine kurulu, tek farkları isimlerin, görünümlerin ve mekanların farklı oluşu. Bunu farketmemle beraber mmorpg'ler ile ilişiğimi kestim.

Böyle uzun uzun yazdım, kusura bakmayın. Fakat kısa kısa yazayım derken anılar canlandı.

An itibariyle solitaire ve spider solitaire ile zamanımı geçirmekteyim.
Override :
Lucretius : Şu anda oynadığınız sunucudaki karakter isminiz, skill ve herhangi bir sunucunun karakterstik özelliği varsa o title'ınız nedir?

ben başlıyayım şu anda uo oynamıyorum ama bir zamanlar Arqas'da pek vakit geçirdim : )
Nofx Trevorax , VampireMage 13x karakterim vardı. ve tabi gm craft karakterlerim ve gm animal tamer vardı.


dipnot: Bu bir anket değildir.

Selam...
Bu dediğin char noirde olmasın :D

Noir'dede oynadık bir süre evet : )
Oynayacak sunucu bakıyorum , zati oynayan yok herkez eskilerini yazmış
gerek sistemleri gerekse kapanmama istikrarıyla pyramidde oynuyorum.
Nicklerimi hatırlamıyorum her defasında farklı isimler kullandım ama hatırladığım ve oynadığım en güzel serverlar

Asgard , Avatar Land , Hardgamer , Hidden World ve Pyramid. bunlarda çok zevk almıştım.

Hiç bir Player Versus Player serverında da oynamadım çekici gelmiyor.
karakterlerim hep puremage olmuştur arqasta wampir dim. bir çok skill kasabiliyordun orada
girmeyeli çok uzun yıllar oldu hem uo ya hem u-s ye herşey o kadar çok değişmişki o kadar çok hemde. u-sdeki nickim bile değişmiş :) . neyse bu kadar zamandan sonra uo ya tabiki tekrardan başlmama söz konusu olmaz ama az önce otururken canımda sıkıntıdan patlarken aklıma yıllarımı verdiğim bu oyun geldi ve tek bildiğim kapanmıyacağına inandiğim siteye girdim ve bu manzarayla karşılaştım :). benim uo hikayem 2003 . de başlar .2006 dan beridir bu siteyi takip ediyorum yaklaşık 1 yıl sonrada üye olmuştum.bu oyuna çok şeyimi verdim evet hemde birçok şey.2003 de arcadiada başladı benim uo hayatım occloda bir evde benden önce tailor kasan birinin biriktirği ve çekmeceye koyduğu bandajları kesip kesip kesip ve kesip..... satıp para kazanıyordum. ilk 2 günüm böyle geçti daha sonra britain i keşfettim daha doğrusu britain mezari. britain mezarda bol bol zombie ve skeleton kesip hem üstüme güzel giyecekler giyiyor hemde para kazanıyordum 1 haftam böyle geçti . en sonunda yaklaşık 200 k altınım olmuştu. bana oyunu öğreten abim şöyle bir bakış attı ve tamam sen artık bu oyunu öğrenebilirsin dedi. ve her türlü inceliği göstermeye başladı. o anlatıyor ben dinliyordum. o zamanlar lise 3 cü sınıftı sanırsam abim bir kere gecenin 3 buçugunda kalkmış ve benide uyandırmıştı. modem kablolarını bir türlü sabitliyemediğini benim onları tutmamı gerektiğini söyledi. bende abimin yanına çömeldim ve yaklaşık sabah saat 8 e kadar 2 elim kabloları sabit şekilde tutarak bekledim . kabloları bıraktığımda ellerim morarmıştı . ama hiç dikkatimi çekmemişti çünkü ben o 4-5 saatimi abimgilin bütün guildçe yaptığı aksiyonu izleyerek ve öğrenerek geçirmiştim.artık işler iyiye gidiyordu oyunu iyice çözüyordum. abimgil sylveria uo da altında kurt elinde arti 9 axe yle naralar atarken ben arcadiada hırsızlık yapıyordum. sylveria da oynamama niyeyse izin vermiyordu. herneyse sylveria kapandı ve oranın admini azraeel kendi serverini açtı. FATALWAR. bu server benim uo yu tam olarak öğreneceğim ve en çok zevk alacağım server olacaktı. oyuna girdim karakterimi dwarf ırkından seçtim. işe başladım mf anatomy taktik aklima işime yarıyacağı ne gelirse kasmıştım gayette eğlenmiştim. neyse anlatacağım çok şey var uo hakkında ama bu yazıyı okumanızı istiyorum ve dahada uzatırsam okımıcaksınız biliyorum :).
oynadığım serverlar sırayla : arcadia .nebula . fatalwar . pagan . since pvp . intense pvp

son söz olarak:ben us yi tam olarak bitmiş gibi gördüm yani banami öyle geldi bilmiyorum ama hatırladım eskiden 1 dakka da belki 10 15 post girerdi dataya. şimdi en son atılan post belk isabahın köründe :D . demekki uo da bitmiş çok araştırmadım ama eskis igibi 200 - 300 online li eski tadı verebilen server ibliyorsaniz öm atarsanız sevinirim. birde lucrenin artik kendi serverini kurma zamanı gelmedimi neyi bekliyor hala ?



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.