Ph %100 olarak ayarlanmıştır.

Taming
Stealing
Magic Resistance

bu duruma dahil değildir.

Item dropları ile ilgili hiç bir değişiklik söz konusu olmayacaktır.
Acaip lag var tebrik ediyorum :)

Bu konu freddy45 tarafından düzenlendi(2013-10-16 14:29, 10 yıl önce)
@Freedy45

Bende lagı yaratmaya çalışanları tebrik ediyorum :)) Gelir geçer engellenir. God of Disrupter'lar sizi.

Bu konu 'Xeon' tarafından düzenlendi(2013-10-16 15:35, 10 yıl önce)
Hep başarıyı yakalayan sunuculara yapılan klasik şeyler, bu yüzden bu işe girişmek istemiyorum. Sadece masraf ve dahada fazlası... 1 sene sonra oyuncusu kalırmı bilinmez.

Bu arada başarılar dilerim, bayramınız kutlu olsun.
Some_one : Hep başarıyı yakalayan sunuculara yapılan klasik şeyler, bu yüzden bu işe girişmek istemiyorum. Sadece masraf ve dahada fazlası... 1 sene sonra oyuncusu kalırmı bilinmez.

Bu arada başarılar dilerim, bayramınız kutlu olsun.

Teşekkür ederim. North Shield'in istikrarını ve sabrını deneyimini bilen bilir. Bu tür girişimlerle yılmayacağımızı hatta bu girişimler sayesinde alt yapımızı güçlendirme fırsatları da yakalıyoruz işin bir gerçeği :)
biraz baktım cok tatlı gibi server
Sunucu'ya firewall desteği sağlanmış ve lag sıfır'a indirgenmiştir. Günlük olarak otomatik yedekleme SFTP sunucularımıza gerçekleştirilmekte ve her sabah 6'da otomatik restart ile 10 saniyelik bir kesinti yaşanmaktadır. 1 günün 23 saat 59 dakika 50 saniyesini sorunsuz geriçebileceğinizi North Shield garanti ediyor. İyi oyunlar dileriz.
Sunucuda sistemsel açıdan sıkılmak imkansız ,element silahlara + basmak olsun menulerdeli sürümle gelen yenilikler olsun herşey çok güzel heleki tailor menusundeki ninja elbiseleri felan çok iyi ya ,daggera +15 basarak adam kovalamak zevkli olabilir :asik2
Etkinlik sistemi çoktan seçmeli hale getirilmiştir. Bu sayede oyuncular belirlenen saatlerde oylamaya göre istedikleri etkinliği başlatabileceklerdir.
başka bir platforma yazdığım mesajı aynen buraya da taşıyorum, canıma tak etti artık

yıllar sonra bu sunucuya yorum yapmak için giriş yaptım.
benim anlamadığım birşey var türk playerinda. kardeşim hepiniz demiyor musunuz adam gibi sunucu yok, emeklerimiz boşa gidicek sağlam sunucu yok. bütün sunucular birbirinin kopyası gibi demiyor musunuz? forumda konular açıyorsunuz sürekli.

ciddi anlamda anlayamıyorum sürekli birbirlerinin kopyası olan xx sunucularda oynuyorsunuz, defalarca açılıp kapanmasına rağmen tekrar tekrar kasıyorsunuz. soruyorum size bir kere olsun TNS'ye girip baktınız mı ne var ne yok diye? yoksa ciddi anlamda sunucu sahipleri size diğer sunuculardaki gibi tolerans göstermediği için mi oynamıyorsunuz?

yazık çünkü bu sunucu şu anki ortalama player sayısının çok çok üstünü hak ediyor. sunucu açıldığı gün girdim, olur da hiç kimse kalmazsa sunucuda son player ben kalıncaya kadar oynamaya devam edeceğim.

diyeceğim o ki, acayip acayip sunuculara vakit harcamak yerine girip TNS'ye bir göz atın, bir şey kaybetmezsiniz. TNS şu an TR'deki 1-2 sunucudan sonra en stabil sunucudur.

umarım bir gün hakettiğin yere gelirsin TNS, başarılar.
ciddi anlamda anlamıyosan ben sana anlatayım. bu server ilk açıldığında girdik baktık kastık ettik bug doluydu her yer sabrettik sabrettik sonunda ne oldu? server kapandı. yönetici arkadaşlar "server kapanmadı, ara verdik" gibi bir avuntuyla çocuk kandırmaya çalışıyorlar ama sarsılan güven yerine gelmez. bu server kapandı ve tekrar açıldı, çoğu oyuncunun oynamama sebebi budur. daha merak ettiğin şeyler varsa cevaplarım
1 Mart 2013 de, Sunucu ilk açıldığında 2 gün içinde tüm buglarında düzeltildiğini de belirtmeyi unutmayın derim :) Sunucuya res atıldı diye bukadar sinirlenip içinize dert etmenize gerek yok gerçekten. Oyun kalitesini artırmak adına böyle bir işlem yaptık ve defalarca söyledik bu durumu. İçimiz el vermedi fakat bir çok sebepten dolayı böyle bir işlemin yapılması gerekiyordu. Ayrıca sunucu da oynamayan sen ve senin gibi kişiler olabilir. Bu diğer kişilerin oynamamasına bir sebep değil. Gelip burda kendi başına gelen hoş olmayan bir durumun sonuçlarından dolayı hissettiğin öfkeni başkalarına da yansıtıp onları manipüle etmeye çalışıyorsun. Bunu yapmamanı tavsiye ederim güzel kardeşim. Ne derece de titizlikle o bug dediğin şeylerin hızlı bir şekilde düzeltildiğini " MART " ayında kendin de gördün. Suanda açılan TNS'de bir adet "BUG" mevcut değildir.

Son olarak söylemek istediğim bu konu ile ilgili, senin gibi eski oyuncularımızı mağdur ettiğimiz doğrudur fakat bu demek değildir ki sizin oyun oynama etkinliğinden mahrum ettik. Üstüne oyun oynama kalitenizi artırdık ve ortamın güvenlik sorunları vb. çeşitli diğer sıkıntıları da giderdik. Yani işin kısacası TNS ilk açıldığında oyuncu isen şuan da gerçekten oynamamak gibi bir problemin olmamalı. Biz serverı kapatmayacağız diye söz verdik ve bunu da tuttuk zaten. Derdiniz kastığınız item değilse, ki hep bunu ima ediyorsunuz, servera tekrar bekleriz. Kimseyi avutmak gibi bir derdimiz yok gerçekten. Oyuncuların tek gördüğü kendi görmek istedikleri sadece bu nedenle işin oyun dışındaki kısmında nasıl bir mücadele var bu tabiki doğal olarak sizi değil bizi ilgilendiriyor. Olan biteni anlamadan görmeden yargılama yapmak gerçekten yakışmıyor...

İyi oyunlar.

Bu konu 'Xeon' tarafından düzenlendi(2013-10-22 20:50, 10 yıl önce)
"bagimli" isimli arkadaş "insanlar neden bu serverda oynamıyor ki?" diye bir soru sordu ve bende ona cevap verdim. kimseyi "manipüle" etmeye çalışmıyorum. ben olanları ve sizin yaptığınız hareketi yazdım ki yeni oyuncular olanları bilsin. enteresan olan sizin söylediğim şeyden rahatsız olup gelip burda saldırıvari satırlarca cevap yazmanız. hiç gerek yok. herkes olanı bilsin ona göre oynasın. olanı biteni bilmeden yargılamak hiç yakışmıyor demişsiniz. server dışında olan bitenler sizin sorumluluğunuzdadır ve oyuncuların emeklerine bahane edilemez. ben olmayan, yalan bir şey de söylemedim. olanı söyledim isteyen oynar, istemeyen oynamaz
Size herhangi bir şekilde "sıldırıvari" ne demekse işte öyle bir şey yapmadım. Nasıl anlarsanız öyle anlayın. Kimseyi de zorla oynatmıyoruz zaten. Olan olaylar bunun tekrar yaşanacağı anlamı da gelmez. Serverı direk kapatıp tekrar başka isimle piyasa da sürmekte zor bir şey değil. Bize yakışanı yaptığımızı düşünüyoruz. Kolay gelsin.
Flagrant C : ciddi anlamda anlamıyosan ben sana anlatayım. bu server ilk açıldığında girdik baktık kastık ettik bug doluydu her yer sabrettik sabrettik sonunda ne oldu? server kapandı. yönetici arkadaşlar "server kapanmadı, ara verdik" gibi bir avuntuyla çocuk kandırmaya çalışıyorlar ama sarsılan güven yerine gelmez. bu server kapandı ve tekrar açıldı, çoğu oyuncunun oynamama sebebi budur. daha merak ettiğin şeyler varsa cevaplarım

haklısındır kardeşim ben sunucunun geçmişini bilmiyorum açıldığında girdim oynamaya başladım arkadaslarımla ufak 1-2 şey dışında bi hata görmedim. ki sanırım sarsılan güven yerine geliyor sunucu bugün en yüksek player sayısını gördü :)



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.