Kingston :
Hala sağda solda bu üç kağıtçı serveri olan kapanmış DOT un reklamınımı yapıyorsunuz 
Onca yaptıkları şeye ragmen halen avukatlıgını yapmaktan vazgeçemediniz..
Ne vardı DOT ta?
Ben söyleyeyim siz zahmet etmeyin..
Sağdan soldan çalınmış scriptler, UO ailelerine servere başlasından diye verilen editler, öncelikle stone uo dan ve başka serverlerden planlı şekilde çalınmış playerler ve unutmamak lazım oyunculara haz alarak gerek forum gerekse oyun içinden küfür eden ve saçma sapan bir sebepten serveri kapayan sahibinide unutmamak lazım 
DOT kısaca budur..
TSN UO da girip biraz oynadım hem sunucu olarak hemde yönetici kitlesi olarak oldukça kaliteli bir server..
Tek sorun günümüz kolaycı UO suna hitap etmiyor ve bu yüzden player sayısı düşük..
Lol rofl lol rofl
Malsın kardeş valla tutamadım kendimi DOTun scripteri sphere developer yani şuan övdüğün tns veyahut piyasadaki bütün serverlerin scripterlarından bir adım önde ayrıca kullandıkları releaseleri hazırlayan adam
Şu ana kadar açılan tek çalıntı olmayan server dottu şuan açık olan serverlar ise ondan çok şey çalmıştır haha gülüyorum ya adam ne saçmalıyor gerizekalı

(bknz Doom dungeon sistemi ilk hangi serverda ortaya konulmuş)
Üstelik dotta stafflar playeri siklemiyordu muhattap olmuyordu bu yüzden editte yoktu sen ağlayan kesimdesin sanırım kesilip kesilip bırakanlardan
sonuç olarak DOT bir kere açıldı 300 player gördü tns 2 yılda 2.kere açıldı 50 yi geçemedi