dandik server, sahibi kendini odtü ankarada falan sanıyo garip baya, pyramid varken niye burda oynanır ki zaten, pyramid de dandik server gerçi ama o kalıcı dandik en azından :S

Bu konu Brownie tarafından düzenlendi(2013-11-02 17:21, 10 yıl önce)
Sende haklısın canım.
aynen kardeşim dotun çakması olma hedeflerindeler zaten sistemler falan belli zaten ben gördüğümü söylerim zaten insanlar yiceği muzu soymalı . benden geçti zaten bana akıl verme sırası son bile olmayacak insanlara gülerim benden geçti zatende bilmeyenler girsin bilsin derim server a . delikanlı adamın sözü kanun olur kıvırtmaz . bi kere başında yatırır projeyi masaya bi kere açar hiçbir sıkıntı yaşamaz player ada yaşatmaz devam eder çizgisinde . ben olcağını söyleyim gördüğüm bu ilerde yıllar sonra benden geçti zaten player lık . ilerde zaten bu dediğime gelcekler ya açık kalcak çizgisinde gitcekler gidebilirlerse ya da gidemeyecekler . bu kadar basit . ulan yoksa yemişim uo yuda pc yide komple kim ne yapsın asosyel style gibi pc başında oyunun delisi olmayı boş vakit öldürmek için birebir . anlayan anlasın ne demek istediğimi :D x server acılıyo vaatlerle ondan sonra program versiyonu gibi 2..3..4.. o kadar da karaktersizler gözümle gördüm editin kralını bir de pişkince demez mi benim bu camia da adım var falan neler gördü bu gözler güven diye bişey yok ben kararımı vermişim bana giren çıkan yok . ben sadece ergen bebelerde oynuyo diye herkesi ayıltmaya çalışıyom burda o kadar hırsa gerek yoktu :D bu arada söylenti vardı orda player olarak takıldım bir süre player sayısı 70 falan gördü sonra araya kurban bayramı girdi millet bayram tatilinden sonra dönenler olur dedi ama bir de baktı ki cemaat 30 larda kaldı günlerce yine player sayısı .( şu an sizin ibre kaç vuruyosa bilemem hem bana ne ) eee zaten 5 kişi koca server action mu yapcak aman biz bize yeteriz mantığınızı sevsinler . player yoksa siz size yetin world inşaa edinde . bu kadar basit . taraklar saça göre olur =) bir de demezmi oyun bu mantık aranmaz diye . iyi madem mantık arama sen bas gold coin leri item leri binekleri quest var diye yell geç bi tane balron at ortaya ya da hazır npc script ini kullan hülooooğ ondan sonra( vanq silahlarıda yüzer yüzer koy action başlamasına teşvik diye cesete ) iş olsaydı bu acemilikler biz zaten bebeyken açardık hiçbir açıdan sıkıntımız yoktu . neden diye sorarsan yaş arttı dertler farklılaştı . şuan sen bi pyramid bir de nebula görüyon ya birde üçüncü bir server görüyor olurdun ve rekabet politikanda olurduk yeğenim . zaten bundan sonra ne dersen de girip bakmıcam bile ne yazdın ne dedin . git yaşının gerektirdiklerini yap şu an nasıl ne yapıyorsan .
@gskadir

Ne saçmaladığını hakkaten anlamış değilim. Serverın içeriğini dahi bilmeden bir kere girip incelemeden yüzeysel nasıl böyle b*k atabiliyorsunuz gerçekten aklım almıyor ya. Anlıyorum TNS sizin için sıkıntı. Ağır bir sıkıntıya sokuyor sizi. Piyasadaki tüm serverlardan farklı olması vesayre. Gerçekten anlıyorum sizleri yazık... Bu arada aydınlatmakta fayda var arkadaşlar, dot denen sunucudan çok daha önce bundan 3 4 sene evvel gene benzer sistemlerle biz bir oluşum oluşturmuştuk. Serverın yöneticileri olarak şuanda server içeriğinin oluşumu DOT'tan daha eskiye dayanıyor. Kimseye özenme derdimizde olmadı hiç. Edit vesayre mevzularının bizim serverımızda bir kere bile olmadığı ve olmayacağı kesin bir şeydir. Aksi taktirde senin gibi soysuz çok insan geldi skype üzerinden ve ailecek, guildce gelmek için bir çok şeyler istediler ve hepsinide geri çevirdik. Doğrusunu söylemek gerekirse yol verdik. Amacımız servera adam doldurmak değil, servera doğru düzgün adam getirmek. Bu doğru düzgün adam sayısı fazla olmasada bizim için sıkıntı yok. Ayrıca sunucudaki questler ve sistemlerin bir çoğunu Türkiye'de alt yapısından dolayı çalıştıracak server yok bizden başka. 2013 son release sphere server kullanan da tek sunucuyuz. Oyunda mantık aranmaz olayını hele hiç anlamadım. Ne saçmalıyorsun gerçekten sen ? Sen git skillerini versinler eline silahını altına bineğini git oyna kardeşim başka servera. Bizim server sana göre değil, IQ istiyor biraz oynayabilmek için. Huloogg senin sülalendir bu arada. Anan baban Ampül sevdalısı, gelmiş buraya yazı yazıyor. Ne günlere kaldık. Yaşını başını almışmış. Yaşını başını alsan edebini uslubunu bilsen karı gibi girip burda demagojinin kitabını yazmazdın. Allah'ın krosu seni. Quest falan diyorsun da sunucuda daha 1 kere quest yapıldı onun içinden de doğru düzgün item bile çıkartılmadı. Ayrıca item drop oranları da oldulça zor serverda. Size koyanda sunucunun zor olması ve zorluğundan dolayı emek vermek istememeniz. Bunu gayet anlayabiliyorum. Güven eksikliği mevcut piyasadaki karaktersizlerden dolayı. Zamanla bunu da aşarsınız diye düşünüyorum fakat, sen neyin kafasını yaşıyorsun git bir muayene ol. Ya yediğin sana dokunmuş ya içtiğin. Ne söylediğini bilmiyorsun bire cahil insan. Server hakkında sıfır ( 0 ) bilgiye sahip bir insansın fakat gelip hakkında yazı yazmayı marifet zannediyorsun. Yaşının gerektirdiği gibi davranmanı tavsiye ederim. Yoksa tekrardan 0-6 yaş eğitimimi vermek lazım sana ? Sana söyleceğim tek bir şey var " haters gonna hate "

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2013-11-10 13:37, 10 yıl önce)
kafayı yemişiniz siz
Hala sağda solda bu üç kağıtçı serveri olan kapanmış DOT un reklamınımı yapıyorsunuz :)

Onca yaptıkları şeye ragmen halen avukatlıgını yapmaktan vazgeçemediniz..

Ne vardı DOT ta?

Ben söyleyeyim siz zahmet etmeyin..

Sağdan soldan çalınmış scriptler, UO ailelerine servere başlasından diye verilen editler, öncelikle stone uo dan ve başka serverlerden planlı şekilde çalınmış playerler ve unutmamak lazım oyunculara haz alarak gerek forum gerekse oyun içinden küfür eden ve saçma sapan bir sebepten serveri kapayan sahibinide unutmamak lazım :)

DOT kısaca budur..

TSN UO da girip biraz oynadım hem sunucu olarak hemde yönetici kitlesi olarak oldukça kaliteli bir server..

Tek sorun günümüz kolaycı UO suna hitap etmiyor ve bu yüzden player sayısı düşük..
Kingston : Hala sağda solda bu üç kağıtçı serveri olan kapanmış DOT un reklamınımı yapıyorsunuz :)

Onca yaptıkları şeye ragmen halen avukatlıgını yapmaktan vazgeçemediniz..

Ne vardı DOT ta?

Ben söyleyeyim siz zahmet etmeyin..

Sağdan soldan çalınmış scriptler, UO ailelerine servere başlasından diye verilen editler, öncelikle stone uo dan ve başka serverlerden planlı şekilde çalınmış playerler ve unutmamak lazım oyunculara haz alarak gerek forum gerekse oyun içinden küfür eden ve saçma sapan bir sebepten serveri kapayan sahibinide unutmamak lazım :)

DOT kısaca budur..

TSN UO da girip biraz oynadım hem sunucu olarak hemde yönetici kitlesi olarak oldukça kaliteli bir server..

Tek sorun günümüz kolaycı UO suna hitap etmiyor ve bu yüzden player sayısı düşük..


Lol rofl lol rofl

Malsın kardeş valla tutamadım kendimi DOTun scripteri sphere developer yani şuan övdüğün tns veyahut piyasadaki bütün serverlerin scripterlarından bir adım önde ayrıca kullandıkları releaseleri hazırlayan adam
Şu ana kadar açılan tek çalıntı olmayan server dottu şuan açık olan serverlar ise ondan çok şey çalmıştır haha gülüyorum ya adam ne saçmalıyor gerizekalı :) (bknz Doom dungeon sistemi ilk hangi serverda ortaya konulmuş)
Üstelik dotta stafflar playeri siklemiyordu muhattap olmuyordu bu yüzden editte yoktu sen ağlayan kesimdesin sanırım kesilip kesilip bırakanlardan :D

sonuç olarak DOT bir kere açıldı 300 player gördü tns 2 yılda 2.kere açıldı 50 yi geçemedi

:(
EN GÜZEL SERVER NEBULA GERİSİ TRAŞ
300 Playeri gördüyse neden kapandı agzı bozuklar onunda bir cevabını verin bakalım..
Kingston : 300 Playeri gördüyse neden kapandı agzı bozuklar onunda bir cevabını verin bakalım..

Gördümü====gördü

Staffları süper halkla ilişkiler müdürü değildi ama scriptleri iyiydi ve gördü
Ben neden kapandıgını söyleyeyim orda tek emegi geçen geliştirici Firot arkadaşımızdı..

Onun dışındaki kişiler burda küfür eden karakterden yoksuninsanlar gbi karakterden yoksun kişilerdi..

Arkadaşları küfür eder player raporlar ama küfür eden değil raporlayanın forum, oyun bütün hesapları kapatılır birde IP ban atılırdı..

Bol bol edit yapılırdı, multi client zaten durdurulamaz bir boyuttaydı..

Millet minocta maden kazarken gelen giden keserken server sahibinin arkadaşı starın yanındaki madenlerde kazı yapardı..

Bol bol atatürke ve playerlere söverdi..

vs. vs.

Bunların hepsi belgelendi ve forumda yayınlandı..

Sonra noldu Firot arkadaşımız sphere developeri oldu ve bazı şeyleride görse gerek yavaş yavaş serverden elini ayagını çekmeye başladı..

Server sahibi arkadaşta kısa bir süre sonra foruma apuk supuk bir mesaj yazarak, kendisi dahi neden olarak canım öyle istedi kapıyorum diyerek serveri kapattı..

Ve forumda oyuncularada kendi tabiriyle sokak ağızı diyerek küfür ederek defoldu gitti..

Ordaki insanlar hiçbir halt bilmezler gram kadarda emekleri yoktur..

Tek yaptıkları edit ve sövmek..

Ve tabi sizin gibi arkalarında agzı bozuk avukatlar bırakmak..

Kısa sürede o kadar playeri nasıl gördü sanıyorsunuz..

Siz mal mal kasarken biz hazır hazır alıyorduk.. Biz ve bizim gibi niceleri..

Actionu arttırmak için edit basmadıgı aile kalmadı..

Biraz platformları araştırırsanız öve öve bitiremediginiz DOT için gerekli belgelere ulaşırsınız..

Ayrıca TSN UO veya ordaki kişilerle alakam yoktur, kısa bir süre oynadım ve izlenimlerimi aktardım..

Bana hitap eden bir sunucu değil..

O serverde nickim Tiffany değildi..

Kimin ne oldugunuda senden daha iyi bildigim kesin..

Senin tek bildigin şey küfür ve avukatlık başka birşey değil..

Bilmedigin konular hakkında yorum yapma bence en iyisi sen hemen bir hukuk bölümüne yazıl iyi iş çıkarırsın :)
- Malas bölgesi aktif edilmiş ve Doom Dungeon'a giriş açılmıştır. Dark Father questi doom dungeon'a eklenmiştir. Dolaylı olarak artifactler doom dungeon bölgesinden elde edilebilir.

- 2 adet ostard egg dünyaya ( Sosoria ve Malas ) eklenmiştir.

Ayrıntılı bilgi için https://forum.tns.gen.tr
orjinallik 0 her hafta dottan bir sistem ekliyorlar
Brownie : orjinallik 0 her hafta dottan bir sistem ekliyorlar

Dot daha piyasada yokken Rhodos Ultima Online sunucusu açmış bir oluşumuz. Rhodos içeriğide OSI clone server olmasıdır ve ayrıca yaklaşık 5-6 sene evvel Run Uo tabanlı OSI sunucu da kurmuşluğumuz var. O nedenle kapat o çeneni artık... Kimseden bir şeyi özenecek değiliz. Fakat bu sistemler oyuncular tarafından yadırgandığından alıştıra alıştıra sunmaya çalışıyoruz.

https://www..com/q-2476-rhodos-uo-osi-clone-shard__d-0.html Merak ediyorsan bakabilirsin. Herkes özenti ozaman . Run Uo'da Sphere Server'dan özenti onlarda POL Server'dan onlarda UOX den onlarda OSI den özenti. Ciddi anlamda ne saçmaladığını bile bilmiyorsun. Herneyse tartışma ortamı yaratmaya gerek yok. Halen DOT diyebiliyorsan gerçekten zavallısın. Sen daha Doom dungeon nedir bilmiyorken merak etme biz onlarla uğraşıyorduk.

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2013-11-09 21:32, 10 yıl önce)



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.