Eski The Willow oyuncularını bir araya toplamak için kurulan grubumuza bütün oyuncuları bekliyoruz. Eskilerden kimleri görebileceğiz bakalım :)
https://www.facebook.com/group.php?gid=148090651184

ve tabii ki willow u bilen arkadaşlar burada fikirlerini paylaşırsa çok seviniriz

Bu konu Quvist tarafından düzenlendi(2009-09-17 23:31, 14 yıl önce)
İlk defa duydum :huh
2005'te kurulan, oldukça kaliteli bir serverdı. Sen o zamanlar UO oynamıyordun sanırım. Eğer oynuyor olsaydın duyardın herhalde.
Anlaşılan tekrar açılacak ve kitle oluşturma çabası ...
Yoo epeydir ultima oynuyorum ve hiç duymadım kendi halinde bir yerdi sanırım.
öyle bir çaba yok, ben de eski bir willow oyuncusuyum ve orada birlikte oynadığım arkadaşlarımı bulmaya çalışıyorum, hepsi bu :)

duymaman gerçekten ilginç ama olabilir tabii ki böyle şeyler. herkes bilecek diye birşey yok :) umarım birkaç arkadaş denk gelir burada.
Heralde o sıralar bi servera fena kafayı taktım dış dünyaya kapandım :)
eski ve kaliteli bir sunucu, umarım bazı insanlar çıkar fakat başlığı direk the willow değilde the willow facebook grubu gibi yaparsanız daha sağlıklı olur. ama aynı zamanda the willow hakkında görüşlere yer verilmesini istiyorsan başlık içeriğini değiştirin.
Willow'u bilen bir arkadaşın çıkmış olması sevindirdi beni :)
23 saatte bir outside windde rare çıkardı
18 saatte forest cıkardı
23 satte zost cıkardı hey gidim hey ne günlerdi
gece saat 3-4 gibi 15 player olurdu herkez britain mezar yada aşşasındaki tarlada olurdu
Bidahada öyle server görmedim görebilecegimede inanmıorm :D
Xtoindery Demonaz.....
Fisher charım vardı. Kendi halimde bir role play oyuncusuydum o zamanlar. Sonra ne olduysa bu zamana kadar geldik, 2005'te kurulan güzel bir sunucuydu.
Dory ve Legbra'nın tamamen orjinal OSİ ye göre uyarladıgı bir serverdi Cok güzeldi hem açtionu zevkliydi hemde baNKA önünde RP yapması herşeyiyle süperdi..
Herkez birbirini tanırdı kimde ne vardır ne yoktur herkez bilirdi :D Sohpet diz boyuydu ama dışarda yakaladımmı kaçış yok süperdi ya:D
Expert
34.0001
Güzeldi yav Willow. arkadaşımın charı vardı onların cafesine giderdik cafeci bize 5 liraya fire steed satardı :) artılı vs alırdık 1-2 liraya tek charla sırayla action atardık. ne günlerdi be.
Yanlış hatırlamıyorsam kısa bir süre oynamıştım sonra isim falanmı değiştirmişti sunucu birşeyler oldu diye hatırlıyorum.
bu tür şeyleri duymak güzel gerçekten. willow kapanmış olsa bile hala anılıyor ve hatırlanıyor oluşu sevindirici. willow da oynamış arkadaşları facebook da kurduğumuz gruba bekliyoruz :)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.