Selam , armorsuz action donsuz insana benzer o zaman sende soğukta üşürsün tabiki bandaj basarken delay yok farkındamısın neden sence bu sistem ? Online süren nedir ki bu kanââte varıyorsun buradan yanlış bilgilendirme yapma derim ilk önce gel forumlarımızda tartışalım sorununu çözersek buradan yazmana gerek duyulmaz fakat dediğim sistemleri göz önünde bulundurursan silah ve binek damageleri oldukça mükemmel ( iyi demiyorum dikkatini çekerim) zaten oyunda doğru düzgün vuran binek nadir onlarada ulaşılması pek kolay değil yani binek sunucusu değil oyun sunucusu açtık.
Eski id pass unuttugum için bununla bağlaniyorum, online sürem yeterlidir ''umarım! eleştirmek'' için ve bineklere ulaşmanın zor olmadığı çok açık bir şekilde oyuna giren herkesin anlayabiliceği düzeyde diye düşünüyorum neyse başarılar gereksiz tartışmaya gerek yok. Ultima Online bu değildir bana göre bunu demem yeterlidir.
Emeğe saygı kalmamış bu devirde arkadaşım ben bunu anladım ağzı olan konuşur klavyesi olan yazar ;-) neyse konuşmaya gerek yok dediğin gibi ,
ultima online bu değildir derken neyi kastettiğini anlayamadım senin oynadığın ultima online çokmu farklıydı veya bizmi uzay çağına geçmişiz nedemeye çalıştın.


Bu konu deep.smyrna tarafından düzenlendi(2012-12-18 14:18, 11 yıl önce)
connector inmiyor dosya bulunamadı diyor bilgilerinize
Aynen Connector Felan Yok Ortada
Geçici connectör linkimiz buradan ulaşabilirsiniz ; Web sayfamızdaki connectör linki yenilenmiştir.
https://hotfile.com/dl/178393370/118f6fa/wistapvp_setup.rar.html



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.