hadi rp yapalım mantığıyla oyunda gezinenden ne bekleyeceksin ? admini bile "bugün özel gün rp yapılsın" diye bir ilan attıktan sonra nasıl cıvıtılmasın ki sdfs. şey sanılıyo bu sürekli "hadi gerçekçi davranalım", "emote atalım". işte rp yapıyoruz. yani bugün rp günü diye bir duyuruyu yadırgamayan insanlar, emote moduna geçince veya cove'a gidip ork kesince rpde olduğunu sananlar.
Members
0.2
Aynen zaten bir covemiz var orclar her sunucuda coveyi basiyo nedir yani fatmagul dizisi gibi cove kesinlikle 1. quest orclar tarafından safe kalkıp saldrıya uğramasımı gerekiyor.Hatta britain şehrini gz dışı yapıp hadi gelin quest diye anons geçen zihniyeytlerde mevcut, demek istediğim gerçeten rp yapmayı bırakalım quest bile yapamıyacak durumdayız. mesala xxx sunucuda doğum haftası yaptık oyuncular iyiki fırladın thor diyerek flood yapıyorlardı hatta ss bile var. Bizim rpden ziyade kaybolan kişiliğe önem vermemiz lazım
quest anlayışımız sığ zaten. bir yerin üstüne sebepsiz yüzlerce yaratık yolla, kessinler, bakın size repe ihtiyacınızı verdim. questlerin çoğu böyle bitiyor yaratık yolla, kestiler, bitti. ee ? neydi bu şimdi yaratıklar niye geldi, kesince ne oldu, ne yapmalıyız vs..
Members
0.2
xantier O yapılan raid dir zaten quest diyen zihniyetler neye dayanarak diyor çözmüş değilim yakında duello sistemi quest olacak. >>> sauron41 eğer rp sunucu yapmayi düşünüyorsan kesinlikle paintball,ctf,* Bonded süre öğrenme komutu,* Crim süre öğrenme komutu gibi scriptlerden kurtulman gerekir..
hayır hayır raid olduğunu biliyorum, sunucuların tanımlamasına göre yazdım.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.