Qnd :
RieL : Bu dediklerinin bazıları Nebula'da var.

Nebula artık şahsi görüşüm eskidi yeni nesil'in ilgi duyacağı aynı zamanda zor olup bir şeylerin değerlerini anlaması gerekmektedir, fakat bence böyle bişey şuanlık mümkün değil sebeb olarak, yeni neslimiz artık zor'u istemiyor kolay yollan direk action artık ne craftların değeri kaldı nede actionların bi eskiyi düşündüğümüz zaman ve şuanki Uo'a baktığım zaman eskilerden bişeylerin kalmadığını her geçen gün daha iyi anlıyorum, evet sistem olarak eskiye göre daha iyi oldu fakat bu sistemler eski düzen'i bozdu diye düşüyorum. ( şahsi görüşüm )
Yenileri bilmemde,eskilerde de sorun var yanlış tercihler sonuçu uo bırakıyorlar.Nebulada hem 18 altı çok az insan var ortalama 22 filan.
@Bloodgodtr
Nebula şuan bir edit olsa bile anlayamazsın item kasmak zor birşey değil.Nebulada bu kadar acizlik yapıcak adamda yok.
Umduğun gibi olur umarım..

@Riel

bu arada Nebula ya ne oldu sitesine giriş yapılmıyor ?
Xandra : Umduğun gibi olur umarım..

@Riel

bu arada Nebula ya ne oldu sitesine giriş yapılmıyor ?
Hacklendi ve bakıma girdi tekrar açılacak bu hafta açılabilir.Siteyide bakıma alıp yeniliyorlar.Ayrıyetten süpriz birkaç yapılacakmış.
Burda başka sunucuyu konuşmak istemem ama, hacklendi kelimesi biraz ağır gibi. Çünkü zeki yakın arkadaşımdır ve hack ile ilgili bir durum pek görmedim ben. Sadece HIRSIZLIK!
tukrok : Burda başka sunucuyu konuşmak istemem ama, hacklendi kelimesi biraz ağır gibi. Çünkü zeki yakın arkadaşımdır ve hack ile ilgili bir durum pek görmedim ben. Sadece HIRSIZLIK!
nebulanın hacklenmesi bana birşey ifade etmiyor hacklendikten sonra açılacagını biliyorum ama başka bir sunucu olsa hacklese kesin o snucu kapanırdı.Biri Shpereden yararlanıp girip birşey yapmış iste hack veya ne başka birşey sonuçta bakımda.
Syntax : Böyle bir sunucu ilk ayından yalan olur.

@Nedra bazı şeyleri görmek için alim olmaya gerek yok.Sende tecrübeli birisin ama uzun zamandır pek takip etmiyorsun yanılmıyorsam.Sunucular ve oyuncular eskiye göre çok çok daha kötü

Doğru diyorsun uzun bir süre ilgilenmedim, son tarihlerde incemelerime dayanarak konuşuyorum aynen dediğin gibi durum çok vahim. Bu konuda birşey diyemem.

Fakat,

Bu çok çok daha kötüyü , artık iyiye gidiyo ya ile değiştirmek te insanların elinde. En başta 60 liralık vps lerle açılan pvp sunucularından kurtunulmalı.
RieL :
Xandra : Umduğun gibi olur umarım..

@Riel

bu arada Nebula ya ne oldu sitesine giriş yapılmıyor ?
Hacklendi ve bakıma girdi tekrar açılacak bu hafta açılabilir.Siteyide bakıma alıp yeniliyorlar.Ayrıyetten süpriz birkaç yapılacakmış.

hacklendi demek.. neler gelicekmişşş başımızaaaaaa :)
Başarılar...
Teşekkürler Override.
Noxier :
Bloodgodtr : nebulanın tek avantajı edit yapılan kişiler asosyal olan kişiler toplum içinde konuşmayan anlaşılmayan kişiler olduğu için nebula kazanıyor

hayalgücün çok sağlam.

:)
Sunucu açılmıştır. Destek ve fikirlerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.
Nedim in 3 sene önce açtığı sunucudan ne bir fazlası ne de bir eksiği var.Web sitesi,sitede yazanlar bile birebir aynı.İnsan üzerinde biraz düzenleme fln yapardı.
Syntax: Nedim in 3 sene önce açtığı sunucudan ne bir fazlası ne de bir eksiği var.Web sitesi,sitede yazanlar bile birebir aynı.İnsan üzerinde biraz düzenleme fln yapardı.

Nedim'in ortağı zaten bendim. Site tasarımı da bana ait. Üzerinde de tek bir oynama yapmama gerek yok. O zaman sunucuyu connector yapacak birisini bulamadığımız için kapatmıştık.

Ayrıca, nedim şu an gelse yine kadroda yeri hazırdır.

Not : Neden bilinçsiz yorumlar yapıyorsunuz anlayabilmiş değilim..
Syntax : Nedim in 3 sene önce açtığı sunucudan ne bir fazlası ne de bir eksiği var.Web sitesi,sitede yazanlar bile birebir aynı.İnsan üzerinde biraz düzenleme fln yapardı.
Bende arada bi böyle pot kırmama az kalıyo :p sonra diyorum bi bakayım nedir ne değildir.
:)
Nedim in kodları çaldınız nedim sizin ortağınız değil demedim bende zaten.3 sene önce açılmış olan bir sunucuyu birebir aynen açıyorsunuz.Bu oyuncular da bu kadar salak değil hani.
Ayrıca o sunucunun conn yüzünden kapandığını da sanmıyorum ki nedim in söylediği o değildi.

Web siteniz neviex in etrafındaki alev harici çok güzel tebrik ediyorum güzel bir tasarım olmuş.Umarım nedim in uğraşları boşa gitmez.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.