Soru gayet basit. En beğendiğiniz ve bildiğiniz UO sürümü.

Not : Program açısından sormuyorum. Yani ML'de oynadım hiç hata vermedi sorusu değil. Biliyorsanız, sistem ve oyun olarak en sevdiğimiz sürüm sormak istediğim yer.
Eskinin özlüğü yenilerde yok, second age iyidir.
Renaissance sürümünde ultimaya başladığım için en zevk aldığımda her zaman o olmuştur.
Renaissance'de Trammel gibi bir saçmalık eklendiği için benim için UO'nun gerileme noktasıdır.
Second Age
Ml tabiki ;=)
Second Age
Kesinlikle ML..Cok geride Second age ler.ayrıca mutant ötesi durumdalar.ultima ile alakaları yok second age serverlarının.Limon rengi ingotlar pink ingotlar ,renkli binekler zıvanadan cıkmıs durumda.ultima da olmuyan ordan budan ne varsa icine atılmış durumda.Mage robe muş falan bunlar bana garip ve acayip geliyor.Mercedes kasanın icinde şanzımanı ucuz,motoru degişik,her seyi oynanmış Araba hissi veriyor.Bu yüzden Runuo ML diyorum free olarak diyorsak.1997 den 2003 e kadar osi de oynadım .Second age in ne oldugunu cok biliyorum.Su andaki second age ler Second age ile uzakdan yakından en ufak bir benzerligi yok.
Knightsofwind : Kesinlikle ML..Cok geride Second age ler.ayrıca mutant ötesi durumdalar.ultima ile alakaları yok second age serverlarının.Limon rengi ingotlar pink ingotlar ,renkli binekler zıvanadan cıkmıs durumda.ultima da olmuyan ordan budan ne varsa icine atılmış durumda.Mage robe muş falan bunlar bana garip ve acayip geliyor.Mercedes kasanın icinde şanzımanı ucuz,motoru degişik,her seyi oynanmış Araba hissi veriyor.Bu yüzden Runuo ML diyorum free olarak diyorsak.1997 den 2003 e kadar osi de oynadım .Second age in ne oldugunu cok biliyorum.Su andaki second age ler Second age ile uzakdan yakından en ufak bir benzerligi yok.

Ama dikkat ederseniz Türk Sphere sunucuları demiyorum. The Second Age ayrı bir şey.
Yanlışlıkla AOS işaretledim. Ama Second Age tercih ediyorum.
ML işaretleyenler umarım ml özelliklerini biliyorlardır.. Başta da not geçtiğim gibi sistem ve özellik olarak sevdiğiniz sürümü işaretleyin.
Xantier : ML işaretleyenler umarım ml özelliklerini biliyorlardır.. Başta da not geçtiğim gibi sistem ve özellik olarak sevdiğiniz sürümü işaretleyin.

yanlış okudum sanırım başlığı tercih ettiğiniz sürümü yazın diye algıladım başka birşey ise dürtün beni
tercih etmem demek özelliğini bilmemi gerektirmez ayrıca bütün özelliğini bilmeme gerek yok bazı özellikleri hoşuma gidiyor
murizh :
Xantier : ML işaretleyenler umarım ml özelliklerini biliyorlardır.. Başta da not geçtiğim gibi sistem ve özellik olarak sevdiğiniz sürümü işaretleyin.

yanlış okudum sanırım başlığı tercih ettiğiniz sürümü yazın diye algıladım başka birşey ise dürtün beni
tercih etmem demek özelliğini bilmemi gerektirmez ayrıca bütün özelliğini bilmeme gerek yok bazı özellikleri hoşuma gidiyor

Sanırım açıklamayı okumadınız. En azından şu şu sebeplerden dolayı şu şıkkı işaretliyorum denilebilir.
Düz UO en iyisiydi aslında. Bu paketlerle UO benliğini yitirip bambaşka bir oyuna dönüştü. Ama bunca yanlış yatırıma rağmen hala oldukça güzel bi oyun

Bide UO yok olup gitmeden EA zahmet edip dupe olayına bi çözüm bulsa süper olcakta.. nerde o günler
Zamanında oynu bırakanların neredeyse tamamı dupe yüzünden bıraktı. UOGamers gibi sunucularda tavan yaptı dolayısıyla. Zamanlada OSI unutuldu gitti. KR SA gibi büyük yatırımlarla yeniden gündeme geldi ama dupe olayı konusunda EA kılını kıpırdatmayınca bu yatırımlarda hiç bi işe yaramadı tabi.
Dupe olayının ne noktada olduğunu ifade etmek inanın çok zor görmezden gelmek mümkün değil. Trilyonlarca golda sahip playerlar var sunucuda bir adet bulunması gereken itemlerden binlercesine sahip olanlar mı desem normalde tamelenemeyen petlere sahip olanlar mı desem (ancient wyrm gibi) işin en acı tarafıda bütün sunucunun dupe işini kimlerin yaptığını bilmesine rağmen EA'nın bir şey yapmayışı. olaya karışan 1-2 accountu banlayıp işi çözdük diyorlar şaka gibi..
Durum böyle olunca oyundan tad almak imkansız oluyor haliyle 1 yıldır girmiyorum accountuma. Eskiden hep bi umudum vardı EA'nın bir şeyler yapıcağına dair ama artık umut filan kalmadı..

Bu konu Evil-mc tarafından düzenlendi(2010-08-10 10:35, 13 yıl önce)
Bildiğim kadarıyla tabi sallıyor da olabilirim bu uostock gibi para ve bilimum sınırsız item satan sitelerden rant sağlıyor EA. Site sahipleri duper olabilir sonuçta her türlü ihtimal var. Müdahale edilmeme sebebi bu olabilir..



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.