O sitelerin sahiplerinden birkaçını tanıyorum. Sattıkları kendi dupeladıkları itemler. Eskiden bu işleri 2-3 kişi yapıyodu diğer oynayıcılar durumun farkında olmuyorlardı pek. Herşeyden habersiz güzel güzel oyunlarını oynuyorlardı :) ama sonradan bu dupe işiyle binlerce dolar kazanıldığı farkedilince giderek yayıldı tabi, alanda üretende arttı. EA'nın bu işle alakası yok, dediğim gibi o sitelerin bazılarının sahiplerini tanıyorum. EA'nın neden bir şey yapmadığını anlamak neredeyse imkansız

edit:

EA aslında hiç birşey yapmıyor değil tabi, sorun yaptıklarının yetersiz oluşu. Adamlar itemi ürettikten sonra nasıl kendi accountlarına aktaracaklarını iyi biliyorlar. EA herşeyi anlıyor ama yapabilecekleri birşey olmuyor. Şöyle açıklıyım adam itemi yerde bulmuş ne suçu var bu adamın dupe yaptığının kesin bir kanıtı deil bu gibi sebeplerden dolayı esas banlamaları gereken accounta dokunamıyorlar.. Bundan dolayı dupe yapanı yakalamak yerine dupe yapılmasını önlemeye çalışıyorlar. mesela tam emin deilim ama söylentiye göre yaklaşık 4-5 yıldır gold üretebilen pek olmamış. Dupea tamamen engel olsalar bile piyasanın olması gereken haline dönmesi çok uzun yıllar sürer. EA istese bütün yasak itemleri tespit edebilir ama sorun bütün piyasanın bu itemlerden oluşuyor olması. Yani durum çok umutsuz...

neyse konuyu dağıtıp durmıyım içimi döktüm rahatladım :)

Bu konu Evil-mc tarafından düzenlendi(2010-08-10 11:12, 13 yıl önce)
The Second Age dedim bende. Teknoloji geliştikçe gerçekçilik gidiyor dijitallik geliyor. Garip.
Ml ve üstü çünkü SA süper Stigian Abyss gargoyle var :p mldede elf var 3 Irk oluyor insan elf gargoyle :p
Varmı T2A gibisi...
Birileri demişki.Ultima hakkında bilgisi olmuyan kişiler.Teknoloji ilerledikce ultima özü gidiyor.yeni cıkan sürümler Ultimanın okadar özüki.hemde En özü.Bir Stgyan Abyys Sa sürümü Ultima underworld Serisidir.Mondein LEgacy Ultima nın ana konusudur.ya Ultima hakkında Tam bilgi edinip lütfen oyle secin.yeni cıkan sürümler Tamamen Öz Ultimadır.Hikaye nin dısında hic bişi yokdur.Bir tek Samurai Empire konusunda haklısınızdır.Ultima Sadece online bir oyun degildir.Aslen Rpg tarzının İlk örneklerinden biridir.tam 10 seri ve maceradan oluşan efsane bir oyun var kimse farkında degil.oteki tarafda Asıl ultimadan cıkmıs mutantlaşmıs.bambaska olan bir şeyler var .Ayrıca ultimanın ekibinden Ayrılan sadece Richard garrets Hikayeyi yazan arkadasdır.Bütün ekip hala Ea bünyesinde orange city de Mythic Firması ile birlikde calısıyor.En son cıkan High Seas Eklentisi ilede gayet güzel oldu.
Attıgımı düşünenler ise Ultima Akalabeth,ultima serpent Hole,Ultima Pagan yazıp arastırsınlar,Tam 10 tane hikayesi ve oyun serisi var.Yok Ea yeni sürüm cıkartıp Ultimayı bozdular falan Demeden önce ultimanın hikayesini ögrenmenizi diliyorum.Son cıkan Stgyyan Abbys ultima 4 veya 5 inci serisindeki Underworld Serisidir..isterseniz bundan sonra cıkıcak Seriyi diyim size ultima VII Pagan Serisini yeni sürüm olarak eklenicekdir.Seriyi takip ediyorlar.Su anda Gercek ultima Burda www.uoguide.com www vede https://uo.stratics.com/ ..Burdaki Degerler sisitemlerin dısındaki tüm ultima servarları Elimatör kopyası taklidi ve mutantlaşmış halidir.Bunun dısındaki görüşler Sadece Sizin kendi bakış acınızı ultima hakkındaki bilginiz ile sınırlandırır Bu zevk meselesidir.Gercek veya dogruyu yansıtmaz.Gercekler Orjinali ne ise ordadır.Bunlar değiştirilemez saptıralamaz.

Ayrıca ea ultimayı bunyesine 1992 yılında aldı.Daha Ultima online yokdu bile.Online nı oluşmasında Ea de vardır.Dagıtımını üstlendi falan bu tip mit lere inanmayın.Gercekler Bunlar Aksini idaa eden yada yanlış bilen olabilir.İStediginiz Gerceklerin hepsini linkini veririm.Orjinal burda .yapan firma aynı Calısanlar aynı.HErsey aynı 1996 da ilk betası cıktıgından beri aynı SAdece Richard Garrets yok.Orjinalı hala burda.neyin orjinalligi değişmiş .Degişen bişi yok oyun Geliştiriliyor.Düşünün 1997 den beri aynı yerlere kim dayanır Bir seviyeye geldikden sonra Sıkılıyorsunuz Oyunlar Gelişmek zorunda.Single player degil bitirip kenara at.Wow Kacıncı geliştirme paketini cıkarttı.Wow orjinallikden cıktımı peki ? ultima Cıksın.Alakası yok.Bence ögrendiginizden daha gelişmiş geliştirilmiş şeylerden korkdugunuz icin kabul edemiyrosunuz.hanginiz ML yi biliyor.Peerlles boss ları biliyorsunuz.Ml deki Craftingi,Ki Sa ile crafting inanılomaz oldu.Hanginiz gargoyle oynadınız.ML deki Pvp yi hiç bir şeye degişmem.

Bu konu Knightsofwind tarafından düzenlendi(2011-01-15 11:37, 13 yıl önce)
56b sphereye En Uygunu Ml Oldugu Icın Ml Dıyorum ...
Ankete bunuda koysaydın ya,
Ultima Online Stygian Abyss
Mondain's Legacy
valla 2 tane seçilse keşke. Second Age ve Mondains Legacy tercihlerim. 2 si de birbirinden güzeller :)
Ultima Online Stygian Abyss kesinlikle.
Ultima Online ML
age of shadow



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.