Merhabalar,

Zaman ilerledikçe her zaman ağzımıza dolanan bir laf var. " Ultima Online Bitti" İşte bizde "Hayır devam edecek" düşüncesini savunduğumuz için ve başarılı sunucular açıp iyi bir hizmet sunmak istediğimizden dolayı bu oyunu daha iyi tanıtan bilene bilmediği yanlarını , bilmeyenede "Nasıl başlarım?" gibi sorulara cevap veren Milliyet Gazetesi'nin En Ünlü Blog'larından Esma Hanım ile Röportaj yaptık.Bu blog'u internet üzerinde farklı bir haberi araştırırken farkettim.Blog içersinde gezinirken gözüme [url=https://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=121528 ]buradaki link [/url] çarptı.

Daha sonrasında yorumlar yazdık ve desteklediğimizibelirttik ve röportaj teklifi ile sonuçlandı.Merak eden arkadaşlar Ultima Online Gerisi Offline başlığı adındaki bu röportajın tamamını okuyabilirler.

İyi keşifler dilerim . :asik2
Master
59.2997
Ben bunun röportajdan çok reklam olduğunu düşünüyorum. Ultima Online ile ilgili röportaj yapılacaksa sunucu ismi verilmez açıkça reklam yazık bu kadar düşülüyor demekki.
oyunu kötülüyor kadın yaw:D
Aslında oyunu kötülemiyor.Bağımlılık yaratmasından tedirgin oluyor Anne Baba'lar haklılarda aslında. Sunucum hakkında çok içerik vermedim reklam yapmak isteseydim her cümlemde Sunucumun ismi geçerdi.Sonuçta bana sorulan sorulara cevap verdim.

Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2008-08-11 17:12, 15 yıl önce)
of of sende reklam yapıyorsun şuan.birazdan kitlenir:)
Reklamım zaten u-s 'da var. Topic'de bu konunun yer almasının ne sakıncası varki. Herseyi tabi bizim insanımız fesat algılıyor. Oraya 3-5 yorum düşsenizde bilmeyene tanıtsanız daha faydalı olmazmı ?

//lucretius
sunucu reklamının olması, sunucu isminin başlıklarda yazma hakkı vermiyor.
Konu amacından dahada saparsa başlık kitlenir.

Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2008-08-11 17:13, 15 yıl önce)
https://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=124599
Bu ne biçim bi tanıtımdır ya !!!! Bu tanıttıın oyun yoksa uo mu ???????
Sırf kendi çıkarların için insanları uo hakkında yanlış bilgilendiriyorsunn... ayıp..

UO'yu tanıtmak isteyen biri bu şekilde tanıtır...
https://www.ultima-strike.com/uo-rehber/ultima-online-nedir-2814
Bağımlılık yaptığını düşünüyorlarsa neden Knight Online'ı görmüyorlar.Ultima oyuncu sayısı ile Knight Oyuncu sayısı devede kulak kalıyor.

Knight'ın nekadar bağımlılık yaptığını Cafe'lerde yasaklanmasından anlayabilirsiniz.
Knight'ın bağımlılığı bu aralar daha üst seviyede grafikten doalyı kazanıyor Knight yapıcak bir şey yok . = (
Hem grafik hemde oyuncu kapasitesi. Sen bi sphere serverda en azından 5 bin kişi düşünebiliyormusun :D Mapta adım atacak yer kalmaz. Bir pvp yapacaksın bir ay önceden randevu almak gerekir XD Tabi okadar kişiyi sokabilirsen.
|ZagoR| : Hem grafik hemde oyuncu kapasitesi. Sen bi sphere serverda en azından 5 bin kişi düşünebiliyormusun :D Mapta adım atacak yer kalmaz. Bir pvp yapacaksın bir ay önceden randevu almak gerekir XD Tabi okadar kişiyi sokabilirsen.

uo nunda güzelliği orda şuanda 400 playerli kapalı ph bir server olsa ne kadar zevk alırız(m) tabi benim gibi düşünen 50-60 kişi olduğı için 400 hayal oluyor
Yabancı serverlar var bu şekilde olan. Sphere 300'e kadar kaldırıyor bildiğim kadarıyla ama türkiye'de bu rakkamı yakalamak tabikide zor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.