Walkova : Bu kadar yazı yazmana gerek yoktu.
Jacop : Flame seti canlı canlı görmek için: https://slayertr.gen.tr/ adresine gidip kayıt olup başlayabilirsiniz arkadaşlar..

Bu cümlenden, mesaj adedin ve içeriklerinden herşey anlaşılıyor.

Boş konuşma arkadaşım şimdi GM felan demeye getiriyorsun lafı yada para kazanıyorum bu işten lafına getirmeye çalışıyorsun galiba olayı
ayıptır ya gerçekten ayıptır o kadar yazdıklarımdan sen o cümleyi seçiyorsan sadece o cümleyi anlayabilmişsin demekki sadece bunada şükür.Bu kadar uzun yazmana gerek yoktu diyorsun ne kadar uzun yazarsam yazayım anlayamıyorsun kıvrayamıyorsun bazı şeyleri belkide kapasiten bukadar sana diyecek birşeyim yok anlama güçlüğü çektiğin belli. Yada yaşadığın yere Rusya yazıyor eğer öyleyse Türkçeyi unutmuşsun kelimeleri anlamakta güçlük çekiyorsun durum buysa acilen bir dil kurumuna başvurmanı tavsiye ederim asimile olmaman için.

Sen sadede gel sen hangi serverde oynuyorsun? hangi serverde oynamamı istiyorsun hangi serverde oynarsam sen mutlu olacaksın onu söyle bi? hangi serverin uşağısın onu söyle bi?


Bu konu Jacop tarafından düzenlendi(2014-04-17 20:19, 10 yıl önce)
0.1
:) allah akıl fikir versin
:D abi çok cici bir kardeşimiz bence sarmayın çocuğa.
Novice
-0.500001
Ulen adam flame set yapmıs hosuna gıtmıs koymus nedır buagresıflık onu anlamadım
Merhabalar,

Öncelikle bizimle heyecanını paylaşmak istediğin ve sırf bu yüzden platforma üye olduğun için teşekkür ederim, sevgili Jacop. Burası Ultima Online ve Counter-Strike Bilgi ve Yardım Platformu. Yani bu düşünceyle aslında bu tarz başlıklara izin verilebilirdi, ancak olayların önüne geçebilmek, olası tartışmaları engelleyebilmek adına yıllardır izlediğimiz katı bir tutumumuz var. Bunların başında reklam başlıkları geliyor, aktif sunucular bölümünde ki standartlarda olmadığı sürece reklam başlıklarına izin vermezken; Hasbelkader bir sunucunun in-game olaylarının burada paylaşılması doğru değil. Heyecanını yaşadığın mutluluğu anlıyor ve seni tebrik ediyorum. Dediğim gibi, buranın bir amacı ve bu amaçlar doğrultusunda uygulaması gereken kuralları mevcut, üstelik bu heyecanını bizimle değil Slayer TR oyuncularıyla paylaşman daha doğru. Burası Slayer TR'nin ya da başka bir sunucunun in-game olaylarının paylaşıldığı basit bir platform değil.

Bu söylediklerim, aktif olan ve olacak olan bütün sunucular için geçerli. Diğer söylemek istediğim bir konu ise; Eğer bir ortama dahil oluyor ve oranın resmi olarak mensubu yani üyesi oluyorsan, oranın uyguladığı kurallara saygı göstermek ve uymak zorundasınız.


    -Ultima-Strike.com Platformunda hiç bir başlık tamamı büyük harflerle açılamaz.
    -Sunucuların in-game haberleri paylaşılamaz, eğer bir reklam konusu açılacaksa bu kurallara uygun şekilde yapılmalıdır.
    -Hiç bir üye, bir başka üyeyi aşağılayacak, kıracak ya da rencide edecek şekilde hitam'da bulunamaz.

Seni Ultima-Stirke Kurallarının;
2 – Istenilen Tavir
2.2 – Reklam


Maddelerinden dolayı -2 uyarı veriyorum. Umarım forumlarımız da daha dikkatli olursunuz ve aramıza hoş geldiniz.

// KİLİT



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.