Günlerce merak ettiniz Britte görunce sordunuz, madenlere gelip sordunuz bitip bitmediğini ve yapılamaz denilen Slayer tarihinde daha önce yapılmamış Flame Set sonunda Minocta dövüldü..
Yapımı için toplamda 98 saat sadece madende geçirilien süre ne bir program ne başka birşey %100 emek %100 Hattori işçiliği..
Aslında bu kadar madende uğraşmam açıkçası fakat SlayerTR olduğu için buna değer..
Not: Yapımında Valorite-Blackrock-Bloodrock olarak yanmalar nedeniyle 2000 den fazla ingot kullanılmıştır..
Handwerker Ailesi iftiharla sunar..(De Joung'a selam olsun :D )

Flame seti canlı canlı görmek için: https://slayertr.gen.tr/ adresine gidip kayıt olup başlayabilirsiniz arkadaşlar..

Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu..
Bizi izlemeye devam edin..
To Be Continued...


Bu konu Tymaron tarafından düzenlendi(2014-04-17 22:41, 10 yıl önce)
huzur içinde uyuyabilirim artık
Burası slayertr forumuna mı benziyor?
Syntax : Burası slayertr forumuna mı benziyor?
Ben burasi slayertr forumu demedim zaten ayrıca karı kızda paylaşmadım burada paylaştığım konu ultima online ile ilgili bir konu sonuç olarak.
Tebrik edersin etmezsin o senin düşüncen ama konunun amacının dışına çıkartmak için burda başka şeyler yazmana gerek yok.
Uğraştık yaptık ve 98 saatlik bir emek verdik paylaşmak istedim bunu sizler ile sadece olay budur yani bunu dallandırıp budaklandırmanın bir mantığı yok.
abi adam flame set yapmış siz neyin derdindesiniz. üşenmemiş kazmış da kazmış da kazmış. helal olsun.
adak adasaydın keşke
Hayırlı olsun da Syntax biraz haklı Slayertr reklam başlığı yerine yeni başlık açmak nedendir. :)
98 saatini buna harcamak.. Yazıktır günahtır.Git kitap oku ne biliyim arkadaşlarınla dolaş bak sinema da güzel filmler var veya spor yap.
Allah yardımcın olsun kardeşim ne diyim.
0.1
Flame set ile Britteki kedileri ve kuşları kesersin artık =)
Neophyte
26.6001
Reklam içerikli başlıklara izin vermiyoruz arkadaşlar, bu haberleri kendi başlığınızdan takip etmek istiyoruz :)
https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/sunucular/slayertr-ultima-online-q49689#bottom
Oh be işte bu artık nöbetim bitti evlenip çocuk sahibi olabilirim.
Furky! : Oh be işte bu artık nöbetim bitti evlenip çocuk sahibi olabilirim.

:yes :yes
bgchner : 98 saatini buna harcamak.. Yazıktır günahtır.Git kitap oku ne biliyim arkadaşlarınla dolaş bak sinema da güzel filmler var veya spor yap.
Allah yardımcın olsun kardeşim ne diyim.

Olayı biraz daha açarsak iş diğer serverlarada zıplıyor :) şöyleki dropları oyle bir düşürüyorlar ki sanki biz 7/24 ekrana kilitlenicez :(:(((
Arkadaşlar tebrikleriniz için teşekkür ederim yorumlarınızı okudum tek tek hepsine vericek cevabım var elbette.Diğer yorumları üzülerek okudum malesef cevaplarsak:

Ultima Online Ailesi olarak genel anlamda hepimiz belirli yaşlara gelmiş kişiler olduğumuzu düşünüyorum.
Ben bu konuyu açmamın nedeni reklam değil zor bir seti uğraşarak yaptım güzel mutlu bir anımı sizlerle paylaşmak istedim sadece.Server ismimi vermeme gelince sonuçta benim bu seti yapmam için bir serverde oynamam lazım ve ben bu oynadığım serverin adını vermeyince konu anlam dışına çıkabiliyor önemini yitiriyor. Nedeni bildğiniz üzere etrafta bir sürü fason server var 3 arkadaş bir araya geliyor server açıyor ben server vermeden açsaydım bu konuyu benimde edit olduğumu havadan sudan yazdığımı düşünürdünüz diye düşünüyorum ben öyle düşünürdüm açıkçası konunun bir anlamı kalmazdı SlayerTR de değilde başka bir serverde oynasaydım o serverin adını yazardım doğal olarak.
Yazılan mesajların çoğu server kötülemekle alakalı laf soktuğunu sanan insanların mesajlarıyla doldunu görmek üzücü.
Yani beni tanımayan kişiler benim serverimin adı sırf SlayerTR diye düşman gibi yazılar yazıyorlar bırakın arkadaşlar çocukça bakış açılarını artık.
Bu şekilde insanları küstürürsünüz sadece başka birşey olmaz..

Ben burada 98 saatlik bir emekten crafttan bahsetmişim acaba hanginiz en son bir set için madende uğraştınız bu şekilde? böyle yorumlar yapıyorsunuz? zaten uğraşsaydınız biraz emeğe saygınız olsaydı tebrik eder geçerdiniz en kötüsünden.
Ben bir hedef koymuşum kendime bunu yapmışım bunu sizlerle paylaşmak suçmudur? Anladım ki suçtur birdaha hiçbir konu açmayacağım foruma içinizi rahat tutabilirsiniz bundan dolayı.
Ultima Online nin oyuncu sayısı Türkiye olarak giderek düşmeler olmakta malesef bırakın insanlar istedikleri serverlerde oynasınlar hayatınız serverleri eleştirmekle birine öbürüne laf söylemekle geçiyor bu şekilde nereye gider Türkiye sunucuları olarak Ultima Online...
Eğer ileride sorarsa birileri size Ultima Online neden bitti diye onlara birbirimizi yemeye çalıştık yiyemedik o yüzden bitti dersiniz..

Şimdi bazı kişilere cevaplarımı söylüyeyim:
bgchner : 98 saatini buna harcamak.. Yazıktır günahtır.Git kitap oku ne biliyim arkadaşlarınla dolaş bak sinema da güzel filmler var veya spor yap.
Allah yardımcın olsun kardeşim ne diyim.
Gereksiz bir yorum 98 saat diyince heralde yemeden içmeden 4 gün 2 saat boyunca maden kazdığmı düşündün ki heralde böyle bir yazı yazmışsın.
Benim kim olduğum hayatımda neler yaptığımı bilmeden düşünemyen bir eleştiri sistemine sahib olduğun için Allah seninde yardımcın olsun..


Ghlahn : Reklam içerikli başlıklara izin vermiyoruz arkadaşlar, bu haberleri kendi başlığınızdan takip etmek istiyoruz :)
https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/sunucular/slayertr-ultima-online-q49689#bottom

Sayın Moderatörüm ben burda Serverin tanıtım konusunu açmadım ki beni SlayerTR serverinin tanıtım platformuna yönlendirmişsiniz.
Ben SlayerTR de yaptığım uzun soluklu bir craftı paylaşmak istedim sizce bu konunun insanların SlayerTR serveri ile ilgili düşüncelerini yazdığı bir yerde olması doğru olurmuydu? bence olmazdı.


Teşekkür ederim.
İyi forumlar İyi oyular...
0.1
Bu kadar yazı yazmana gerek yoktu.
Jacop : Flame seti canlı canlı görmek için: https://slayertr.gen.tr/ adresine gidip kayıt olup başlayabilirsiniz arkadaşlar..

Bu cümlenden, mesaj adedin ve içeriklerinden herşey anlaşılıyor.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.