Xantier :
Bir kaç gündür sunucular bölümündeki bütün sunucuları ziyaret ederek kendimce bi kaç sonuç elde etmek istedim. İnanın resmen yazık dedim. İncelemelerim sonucu şöyle şeylere rastladım :
- PH denilen saçmalığın olduğu heryerde zeka yaşı düşüyor.
- Emek verilen ve ph nin olmadığı her sunucu kapatılmaya mahkum.
- Skill dummy , stat drumlar UO oyununun orjinalinde gerçekten var olduğu sayılan eşyalar haline gelmiş. Hatta bunların olmadığı yada olduğu için eleştirilen herkesten ezik yorumu alabilirsiniz.
- Saygı asla ve asla kalmamış. Birşey sorabilirmiyim dediğim adamdan "s.ktir" cevabı aldım.
- Makroya bırakmış bir adamı 10 dakika boyunca ordamısın dedikten 10 saat sonra aynı yere geldiğimde adam hala aynı yerde aynı büyüyü atmaktaydı. En sonunda kestim.
- Role play nedir diye sorduğum herkesten "bok gibi" yorumunu aldım.
- Sadece tartışmaya girdiğimiz için 3 kişiden adres isteği aldım.
- Girdiğim her sunucu şaka değil hepsinin kullandığı scriptlerden en az birisi tamamen çalıntı , hepsi ***** pack kullanıyor.
- Girdiğim her sunucuda en az 4 sistem diğer sunucularınkiyle aynısı.
- Çıplak bir şekilde elimde sadece katanayla criminal olarak öldüğümde 3 kişi cesedin başına gelerek a katanayı lootladı.
- Her player sanki daha önce server açmış havasıyla stafflara akıl vermeye çalışıyor.
- Staffların yaptığı duyuru örnekleri : "Deluda action kopun kopun!" , "Ljsi 100 olan bi page atsın bakayım."
Hala daha inceleme yapıyorum. aklıma gelen herşeyi yazacam.
sen her server ı böle değerlendiremezsin bu 1
en yeni nesil playerlardansın zaten senin yaşında türkiyede player kalmadı bu 2 ( artık yeni başlayanlar pek olmuyor )
bazı şeyler değişti en son karakter aktarma diye bi saçmalık bile geldi türkiyede ultima online a ama allahtan tutunamadı o aptal sistem fakat skill dummy ' e falan karşı olsakda hepimiz şuandaki uo kalitesinde skill dummysiz server iş yapamıyor playerda haklı aslında kapancak bi serverda günlerini verip kasmak istemiyor kapancağına inanarak başlıyorlar artık
her gün yeni bir online oyun çıkarken uo nun artık daha ileri gidebiliceğine inanmıyorum sadece ölümü yavaşlatalılabilir
Bu konu Tymaron tarafından düzenlendi(2009-06-12 14:37, 15 yıl önce)