Her serveri böyle değerlendiriyorum. Ben en yeni nesil "player"lerden değilim. 2002den beri UO oynarım. Değişim gözle görülüyor.
Xantier : Teach insanın yeteneğine göre oluyor. Herşeyi bilen adam diye bişey olmaz. Öğrenmek için ustasından öğrenilmesi zorunludur. RP sisteminde böyledir her serverde böyle olan RP oluyor değil.

Eh ben de onu dedim zaten.Ama yukarıda öyle bir konuşmuşsunuz ki :)
1. uo ölmez sürekli deiştirlmeye ve geliştirilmeye açıktır
2.yarın öbürgün knight silkroad oynayanlarıda görecez harita sınırlı level sınırlı yapacakları sınırlı
3.uo ya event ve scriptler le destek olunur script packlari silme kampanyasi başlar
4. sonra silen siler silmeyenlere yasal işlem başlar ultima online tarafından çünkü o script packlar hackerlık sonucudur
5.ultimaya can alıcı şeyler eklersek çiftçilik,mimarlık,vs yada kökten run uo ya geçersek ultima sphereyi öldürüz hem biz rahatlarız hem siz!
UO zaten ölmüyor , playerin kalitesi ölüyor. UO gerçekten efsane bir oyun kaç kişinin lise hayatını okul hayatını karartmış bir oyun :)
Player kalitesinde ölme gibi bir durum yok. Açıp kapanan sunucular yönetici vasfı olmayan insanlara yetki verilmesi gibi etkenler oyuncuların temkinli yaklaşmasına sunuculara güvensiz bakmalarına buynun neticesinde herşeyi kolay elde etmeye çalışmalarına neden olmaktadır. Ph 0 sunucu acarsan kimse oynamaz. Rp sunucuda Türkiyede tutma olasılığı çok düşük. Öncelikle Rp nin ne oldugunun bilinmesi gerekir. Yukarda örnekleri var..
Açan varmıydı da tutmadı rp ? Benim türkiyede gördüğüm en büyük rp sunucusu orta dünya idi.. uo değildi.
başlığın en başını okudum yani xantier'in yazdıklarını . dediklerinin bir kısmı doğru. ama her ne kadar reklam yapılsada server 4 . 4lük olsada player olmayan serverlar oluyor mesela örnek gösteriym cove uo baktim girdim servera cidden böyle bir server yok scriptleri mapı fln herşeyi 10 numara yapmışlar fakat gel görki en fazla 15 playeri var . yazık cidden yazık . mesela gecenlerde bir server açıldı çoğunuz bilir 300 kişiyi tutturdu ama hazırlıksız açtıklarından serveri küçük bir saldırıda bile kaç gün kapalı kaldı . :s ayrıca uo da bence seviye düşüklüğü diye bir durum söz konusu değil ilk zamanlarını hatırlıyorm oyunu çok az kişi biliodu bilmeyen adamda ne kadar ipne olabilrki saf saf geziyordu . şimdi ise 12-13 yaşında cocuklar pvp turnuvası kazanıyor . oyunu çoğu kişi biliyor saygılı kişiler de yok değil. bakalım bu yaz ii bir server gelsinde oynayalım. ayrıca bence türkiyede rp işi tutmaz rp bizim yapımıza ters :no adma günde bir milyon dertle boğuşuyor gelip brde orda rolmu yapıcak x))
Haklısın..
Xantier : UO zaten ölmüyor , playerin kalitesi ölüyor. UO gerçekten efsane bir oyun kaç kişinin lise hayatını okul hayatını karartmış bir oyun :)


Şahsen benim sadece lise değil ilk orta okul yıllarımıda almıştır deniz. Ama şuanda Uo için teşekkür ediyorum orası ayrı :)

Ayrıca;

Rp sunucusu Türkiye şartları ve sınırları içerisinde çok zor bi kavram hepimiz biliyoruz ki TR de Rp sunucuları en fazla 50 player la oyun oynatmıştır gelin görün ki bu 50 kişiden sonrası veya içindekilerin çoğuda RP yapmaz kinli bi şekilde rolünü yapmadan adam kesmek için çabalar. RP sunucusuna giren bi player " bu ne lan hiç bi b*k yok " gibilerinden bi tavırla logout olur ve bidaha hiç girmez. TR de RP zor ama tutturursanda kıvamını verirsende tam yerine gelir ki oda 1-2 yılda anca...
E ile baslayıp a ile bitersen bizde zan altında kalırız :)

Zaten dediklerinin 1 i doğru 3 ü yalan..
Sizinki değil onu bilin :P
Yorum yapmiycaktim fakat, bir arkadaşın göstermesi üzerine üye olup yorum yapma gereği duyuyorum.

Kime söylediğini bilmiyorum E...a ile bitiyorsa bizede laf geliyor olabilir, gelmiyorsada af ola

Sunucuda hakkında yorum yapın, siteyi eleştirin, scriptleri eleştirin, stafflari eleştirin fakat gelip sunucuda bot var siz insanlari kandiriyorsunuz demeyin. Biz insanlari kandırarak bir yerlere gelmeye çalişmiyoruz, herşey adil ne görüyorsanız o tamamen transparan

Sunucu açılalı 15 gün oldu, host nedeniyle sorunlar yaşıyoruz bu player sayısını kaldırmadiği için değildir max : 310 playeri gördü lagsız bir şekilde, fakat bizi çekemeye bazi insanlar sunucuya saldırmaya başladilar host firmamiza defalarca bu durumu bildirdik. Ddos, dos , botnet herneyse önemlerini almalari gerektiğini söyledik.

Bize verdikleri cevap : İp adresiniz saldırı anında bloke oluyor, saldırı bitene kadar bekleyin... yapabileceğimiz bişey yok oldu

Bunun üzerine referans ve hizmet olarak sağlam yeni bir firma ile 12 ay parası peşin ödenmek şartıyla anlaşmiş bulunmaktayiz. Merak edenler sitemizi ziyaret edebilirler.

Bot oldugunu idda edenler içinde sunucu açıldıgı ve 250-300 player oldugu zaman counsoler olarak oyuna sokabilirim. Kendi gözlerinizle bot olmadiğini dummy alanlarinda kasanlarin player oldugunu görebilir incelemelerde bulunabilirsiniz. Bu teklifimi sunucuyu gezmek görmek tanımak olarakta algılayın...

Not: ip bloke oldugu için makina ve sphere kapanmiyor, oyuncular dc yemeye başlıyorlar bazıları askıda kalıyor ve 10-15dk sonra tamamen düşüyorlar...Site yer alan online player göstergesini status.html den çekiyoruz, sphere kapanmadiği için o şekilde görüyorsunuz...
Forumlarida takip ederseniz online sayısı hakkında fikriniz olmuş olur ve ön yargılı yaklaşarak insanlari üzmezsiniz


Saygılarla;
DelinQuen
Her ne kadar eleştirsem de saldırı yapmak da ayrı bir bebeklik.
delikanlı şuanda server açıkmı açıksa ismi ne <?>

Ultimanın kurtuluşu (bence) :3 yatırımcı yani bu iş için para harcayabilecek 3 kişi bir ***** gibi Rp server açarlar .. Bunun yanında Başka Bir Grup Yatırımcı Intense Gıbı bır pvp serveri açarlar ... Oyun Guncellernır sphere download kaldırılır böylece türkiyede 1231230tane pvp serveri olmaz. Gelelim staflara eski ****** tanıdığımız abilerimiz , kardeşlerimiz Bu rp serverinda staflığı alırlar .. Pvp serverinin staflarıda özenle seçilir (Tecrübe , Zeka , Saygı ve Sevgi , ONline Süresi)

İşte Bu Bizim Yıllarımızı Verdiğimiz Oyunu Canlandırmak için bir yoll

Saygılarımla Worken..>

// Sunucu ismi vermek yasaktır.

Bu konu Tymaron tarafından düzenlendi(2009-06-12 14:36, 14 yıl önce)
Var olan sunuculara ilgi yokken dummyli sunuculara yönelen kitle bitiriyor. İnat ettim koymuyacağım sunucuma dummy kardeşim. herkezden bir farkımız olsun. Biz ismimizle şeklimizle RP sistemi altında kurduk sunucumuzu. Şu süreçten sonra sadece kolay para kazanma işi oyuncuları cezbediyor 2 dakkada tame kasayım, 3 dakkada warrior kasayım , 5 dakkada set serisi yapayım , 20 dakkada binek serisi yapayım sonra HURAAAAAA ACTİON !. gibi ... Aslında en büyük yanlışı kendim ve çevremde buluyorum. Vakti zamanında yayınladığımız scriptler şu anda her pvp sunucusunda nerdeyse var ki biz sadece eğitim amaçlı yapmıştık direk c/p yapıcaklarını bilirmiydik. Belki en suçlu insan Bronx ve Silencer'dir. Onlar ***** packini yayınlamasaydı hala kaliteli UO oynuyor olucaktık


// Sunucu ismi vermek yasaktır.

Bu konu Tymaron tarafından düzenlendi(2009-06-12 14:36, 14 yıl önce)



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.