merhaba arkdaslar bır sey sormak ıstıyorum lai kardesımısın kodlamıs oldugu acc systemı cok guzel ve ayrıntılı yanlız kulum esnasında soyle bır hata oluyor kurlum panelı gelıyor bılgıerı doldur . gonder dıyorum sonra bembeyaz bır ekran ve olmadı dıyor .

benım ogrenmek ısteıdgım su bu acc systemını web hosta mı kurucaz yoksa sphere oldugu hostamı kurucaz . yanı bu mysql data baselerını web hosta mı yaratıcaz spherenın baglı oldugu makınada mı yaratıcaz yaklasık 3 saattır ugrasıyorum heop aynısı oluyor uyanıklık yapam dıye basatakı sorguyu kaldırdım bu seferde tum boslukları doldurmama ragmen gerekleı lanları doldurup oyle deneyın dıyor systemı kurabılena rakdaslar bana bır yardımcı olabılırse mınnettar olacagım tesekkurler herkese ılgı ve yardımın dolayı iyi gunler .
Bi üstteki mesajımı okuyunuz.. Daha sonra da mysql'den sunucu adını falan giriniz.

Sphere makinenize kurarsanız daha stabil çalışacaktır. Bu arada ben de Lai (:
tukrok demıskı "Bu arada ben de Lai (:" oncelıkle hos geldın ustad gorev bitti sanırım ustekı mesajınızı okuyarak gereklı ayarlmaları yaptım ama halen olamdı dıyor bana :) cpanelden db yarattım . aynı zmanda chmod ayarını soyledegın dosyanın 777 yaptım. a ma halen bılgılerı gırıyorum ve dedıgı kelıme bembeyaz bır ekran olmadı :) valla bayılacam ne olmadı anlamadım :) hersey ıcın cok tsekkurler ustad .


ustad msn verıyorum [email protected] eklerde yardımcı olabılırsen cok makbule gecer tesekkurler .

Bu konu Scytheren tarafından düzenlendi(2009-06-21 21:29, 14 yıl önce)
benimde sorunum admin olmama rağmen admin panelindeki değişiklikleri yaptığımda yaptırmaması..
sen kurabıldın mı turan kardes bende sanırm bılgılerde yanlıslık var dıyor . ? cpanelden yarattım wtsql db sıfre kullanıcı adını ama bılgılerı yazıyorum tamam dıyınce olmadı :) yazıyor cıldırdım valla .
bende pleskten yarattım gerekli bütün ayarları yaptım fakat banada olmadı diyor acaba diyorum yazma iznimi veremedik ne oldu acct ye ?
ben hersyı yaptım kurdum sorunsuz calsıyor tek sorunum var smtp calısmıyor yanı maıl server adresını ayarlıyamadım kullanıcı kaytı oluyor ama maıl atması gerekırken hata verıyor .?

[code}
Warning: mail() [function.mail]: SMTP server response: 501 5.5.4 Invalid Address in C:\AppServ\www\uyesistem\include\unuttum.php on line 50
[/code]
varmı msn ? [email protected] ekle bi konuşalımistersen
Scytheren : ben hersyı yaptım kurdum sorunsuz calsıyor tek sorunum var smtp calısmıyor yanı maıl server adresını ayarlıyamadım kullanıcı kaytı oluyor ama maıl atması gerekırken hata verıyor .?

[code}
Warning: mail() [function.mail]: SMTP server response: 501 5.5.4 Invalid Address in C:\AppServ\www\uyesistem\include\unuttum.php on line 50
[/code]

Sunucunda Smtp adresi yani oto mail yollama sistemi olmadığı için bunun çalışması zor.. Smtp server kurman lazım veya firman ile iletişime geç ayrıca , sphereacct.scp yazma izni verilmesi gereksiz önemli olan ona yazıyı yazan php sayfasına verilmesidir ;) sphereacct.scp'tine sadece admindne fullcontrol verirseniz olacaktır ve windows web ise windowsda CHMOd ayarı "YOKTUR" onun securityden güvenlik yapabilirsiniz veya pleskden kilitini kaldırırsınız ;)
dostum smtp oto maıl systemını kurdum makınaya oda calsıyor ama bır sorun var hıc bır hata vermemesıne ragmen suncu maıl adreslerıne maıl gondermıyor dogrulama maili bdiger bir durumdan actıgın kullancıları md5 olarak db ye gonderıyor . bunları nasıl engellıyebılırız varmı bır couzmu olan .
Scytheren sorununu çözdük sonunda (:
Eyw dostum cok saol hersey ıcın :)
lai nerdesin acilll
Ben buralardayım, sorununuzu yazarsanız yardımcı olabilirim. OLMADI şeklinde hata alırsanız, yukarda yazdığım mesajı okuyunuz.
hmm iyiymis



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.