sen kurabıldın mı turan kardes bende sanırm bılgılerde yanlıslık var dıyor . ? cpanelden yarattım wtsql db sıfre kullanıcı adını ama bılgılerı yazıyorum tamam dıyınce olmadı :) yazıyor cıldırdım valla .
turanbozdogan üyesi avatar
bende pleskten yarattım gerekli bütün ayarları yaptım fakat banada olmadı diyor acaba diyorum yazma iznimi veremedik ne oldu acct ye ?
ben hersyı yaptım kurdum sorunsuz calsıyor tek sorunum var smtp calısmıyor yanı maıl server adresını ayarlıyamadım kullanıcı kaytı oluyor ama maıl atması gerekırken hata verıyor .?

[code}
Warning: mail() [function.mail]: SMTP server response: 501 5.5.4 Invalid Address in C:\AppServ\www\uyesistem\include\unuttum.php on line 50
[/code]
turanbozdogan üyesi avatar
varmı msn ? [email protected] ekle bi konuşalımistersen
Leqendary üyesi avatar
Scytheren : ben hersyı yaptım kurdum sorunsuz calsıyor tek sorunum var smtp calısmıyor yanı maıl server adresını ayarlıyamadım kullanıcı kaytı oluyor ama maıl atması gerekırken hata verıyor .?

[code}
Warning: mail() [function.mail]: SMTP server response: 501 5.5.4 Invalid Address in C:\AppServ\www\uyesistem\include\unuttum.php on line 50
[/code]

Sunucunda Smtp adresi yani oto mail yollama sistemi olmadığı için bunun çalışması zor.. Smtp server kurman lazım veya firman ile iletişime geç ayrıca , sphereacct.scp yazma izni verilmesi gereksiz önemli olan ona yazıyı yazan php sayfasına verilmesidir ;) sphereacct.scp'tine sadece admindne fullcontrol verirseniz olacaktır ve windows web ise windowsda CHMOd ayarı "YOKTUR" onun securityden güvenlik yapabilirsiniz veya pleskden kilitini kaldırırsınız ;)
dostum smtp oto maıl systemını kurdum makınaya oda calsıyor ama bır sorun var hıc bır hata vermemesıne ragmen suncu maıl adreslerıne maıl gondermıyor dogrulama maili bdiger bir durumdan actıgın kullancıları md5 olarak db ye gonderıyor . bunları nasıl engellıyebılırız varmı bır couzmu olan .
Scytheren sorununu çözdük sonunda (:
Eyw dostum cok saol hersey ıcın :)
daguar üyesi avatar
lai nerdesin acilll
Ben buralardayım, sorununuzu yazarsanız yardımcı olabilirim. OLMADI şeklinde hata alırsanız, yukarda yazdığım mesajı okuyunuz.
hmm iyiymis
guzele benziyor.
daguar üyesi avatar
Sistem 10 numara çalışıyor ama bir sorun var malesef yapamadım sisteme kayıt olunuyor mesela 123456 diye şifre verdiniz ama oyuna o şifreyle girmiyor farklı bir şifre veriyor bunu nasıl düzeltiriz bakmak isteyenler için taze link https://88.255.185.90/uyesistem/index.php
daguar : Sistem 10 numara çalışıyor ama bir sorun var malesef yapamadım sisteme kayıt olunuyor mesela 123456 diye şifre verdiniz ama oyuna o şifreyle girmiyor farklı bir şifre veriyor bunu nasıl düzeltiriz bakmak isteyenler için taze link https://88.255.185.90/uyesistem/index.php

Lai account sistemi md5 olarak tasarlanmıştır.Sphere iniden md5i aktif ederseniz sorununuz ortadan kalkacaktır.
daguar üyesi avatar
Md5Passwords=0 olarak gözüküyor bunu kaç yaparsam sorun hallolacak yardım pls :S

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.