1 :)
daguar üyesi avatar
Volter kardeşim çok teşekkür edeim harika şekilde çalışıyor tek bişey kaldı oda serverden mail yollama işi onuda yaptımmı tekkelimeyle mükemmel olacak
tekrar başarilar :)
daguar üyesi avatar
Bir sorun daha var arkadaşlar sistemde mail yollayamıyorum bu mail yollama işini güzelce anlatacak biş arkadaş varmı acaba yardım pls
serverde ne kurmak gerekiyor kurulduktan sonra neyi nereye yazıcaz ? :S

Bu konu daguar tarafından düzenlendi(2010-03-11 19:12, 16 yıl önce)
SMTP MAIL SERVER KURMAN LAZIM ARAŞTIR GOOGLE AMCADA!
daguar üyesi avatar
Xearth : SMTP MAIL SERVER KURMAN LAZIM ARAŞTIR GOOGLE AMCADA!

Paşam kurdum kurmasınada şimdi nasıl ayar vericem onu çözemedim malesef :S anlatacak yokmu
daguar :
Xearth : SMTP MAIL SERVER KURMAN LAZIM ARAŞTIR GOOGLE AMCADA!

Paşam kurdum kurmasınada şimdi nasıl ayar vericem onu çözemedim malesef :S anlatacak yokmu

1- https://www.r10.net/php/258960-localhost-php-mail-islemleri.html

2-
https://bilgisayar.tv/d-626-SMTP+Local+Mail+Kurulumu.html
daguar üyesi avatar
Xearth bunları biliyorum mesele şu oyuna kayıt olunduktan sonra mail atma (onay maili ) meselesi nereye ne yazıcam onu bilmiyorum
ben o sistemi hiç indirmedim bakmadım coders'inkini kullanıyorum SMTP MAILSERVER ondada çalışır ama içini karıştır mailserver bilgileri yazma yeri felan olabilir..
daguar üyesi avatar
Sphere.ini den ayarmı vericez bilen yokmu :(

peki coderinkinde nasıl ayar veriliyor ?

Bu konu daguar tarafından düzenlendi(2010-03-11 21:50, 16 yıl önce)
SADECE SMTP MAIL SERVER KURUYON DIĞERLERI FONKSIYON KENDISI YOLLUYOR..
Mail yollama olayının yazılan script'le pek bir alakası yoktur. Herhangi bir SMTP server'ı düzgün bir şekilde kurarsanız, sorunsuz bir şekilde onay maili gönderilir.

QK SMTP'ı öneririm. Ücretli ancak bir yolunu bulabileceğinizi düşünmekteyim. Basittir. Sadece kurun ve simge durumuna küçültün.

İyi eğlenceler..
mail yollaması içi cpanel gerekli diye biliyodum cpanel herşeyi otomatik yapıyor.
cagdas505 üyesi avatar
Arkadaşlar Ben Sistemi kurdum, yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara canı gönülden yardım ederim, ancak benim kafama takılan tek bi soru var,

Lai arkadaşımız Css ile hazırladığınız temaları kullanabilirsiniz demiş,
ancak o kadar çok tema denedim yaapamadım, beceremedim galiba bu konuda biri bana yardımcı olabilirmi ?
yani en azından nasıl yapacağımı tarif ederseniz sevinirim.

şimdiden tşkrler.
Css tema hazırlamak biraz kasıntılı bir iştir. Ama şu an desteğimi tamamen çektim bu sistemden. Bazı kişiler bu sistemi kurup, en alttaki ufacık ismi silmeyi başarıyorlar. Umarım onu sildikten sonra Kodlama: UOLxxxxx yazmayı yürekleri kaldırıyordur. Boşverin arkadaşlar, Türk olmama rağmen, Türk'lerin bunu sürekli yapmasından bıktım usandım. Gerek yok kimseye yardımcı olmaya.

Kolay gelsin.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.