atacker : Bu lisans olayına bu kadar düşkün arkadaşlar.. acaba evlerinde lisanslı
Windows
Office
Winzip
Nero
Photosohop
Premiere pro
Adobe Flash
Cute FTP
ve bilgisayarınıza kurulu onca oyun..
Acaba bunlar lisanslı ve orjinaller midir?
Yoksa burada laf söyleyecek birisini bulduk topa mı diziyoruz..
Birde şu microsft grubu... ben her ay bsa dan bir fax alıyorum ama.. hiç sizin gibi söylevlerde bulunmadılar.. siz.. kendisine microsft grubu diyen bir grup kişi misiniz.. yoksa bir oyun forumunda zaman harcayan microsft yetkilileri mi? merak ettim.. aydınlatır mısınız?
MortaL : bişi sorabilir miyim vbullettin lisanssız kullanımı suç peki yaptıktan sonra yakalanırsanız siz bu suçu kendinizde bulabilicek misiniz?
Voccera : Beyfendi. Suç olduğunu bile bile yapıyorsunuz... Bunun bir cezası var. Microsoft grubu olarak sizi şikayet etmek zorundayım. Mahkemede görüşmek üzere.vBulletin ile Microsoft'un ne alakası var?vBulletin bir Microsoft yazılımı değil ki.Bırakta vBulletini üretenler şikayet etsin.:)
buna ne diceksiniz çok merak ediyorum. Herkeste war
hadi bunu geçtim. Hanginizde MP3 yok

ne perhiz ne lahan turşusu 

atacker : Birde şu microsft grubu... ben her ay bsa dan bir fax alıyorum ama.. hiç sizin gibi söylevlerde bulunmadılar.. siz.. kendisine microsft grubu diyen bir grup kişi misiniz.. yoksa bir oyun forumunda zaman harcayan microsft yetkilileri mi? merak ettim.. aydınlatır mısınız?