Silindi
Lucre oklavayla gelecek şimdi (:

Master
59.2997
Çok doğru lisans olayına girerseniz kendiniz zararlı çıkarsınız =)
Hayır ben hayrına web sitesi yapan hibe eden pek fazla kişi görmedim.. template dahi olsa bir emek söz konusudur kimsenin şevkini kırmayında bırakın yapsın.. Belki gelişecek ve büyüyecek bir projeye ön ayak olur.. bir yardımlaşma platformunda bir dayanışma platformunda yardım sunan birisine denmedik söz kalmamış..

Muhtemelen hay yardım etmek isteyenin ile başlayan bir kaç cümle sıralamıştır:)
atacker : Bu lisans olayına bu kadar düşkün arkadaşlar.. acaba evlerinde lisanslı
Windows
Office
Winzip
Nero
Photosohop
Premiere pro
Adobe Flash
Cute FTP
ve bilgisayarınıza kurulu onca oyun..

Acaba bunlar lisanslı ve orjinaller midir?
Yoksa burada laf söyleyecek birisini bulduk topa mı diziyoruz..

Birde şu microsft grubu... ben her ay bsa dan bir fax alıyorum ama.. hiç sizin gibi söylevlerde bulunmadılar.. siz.. kendisine microsft grubu diyen bir grup kişi misiniz.. yoksa bir oyun forumunda zaman harcayan microsft yetkilileri mi? merak ettim.. aydınlatır mısınız?

Haklı aslında :)
Silindi
Apprentice
2.5
Lisans doğru ama atladığınınız bir yer var ben kullanma demedim ilk mesajıma bakarsanız sadece suçu üstüne alabilicek mi diye sordum ben burdan gelipde gel sana lisanssız windows mu kurayım diyorum ?
@Voccera
Siz microsoft grubu ufak bir oyun forumunda dolaşacağınıza korsan cdcileri toplayın o zaman....Çünkü En son Microsoft sürümünüz Windows Vista korsan cd'cilerde 5 YTL'ye satılıyor.

La havle birisi microsoft help-desk'im der birisi microsoft grubundanım der.
MortaL : bişi sorabilir miyim vbullettin lisanssız kullanımı suç peki yaptıktan sonra yakalanırsanız siz bu suçu kendinizde bulabilicek misiniz?

phpBB ne güne duruyor :d ?
Voccera : Beyfendi. Suç olduğunu bile bile yapıyorsunuz... Bunun bir cezası var. Microsoft grubu olarak sizi şikayet etmek zorundayım. Mahkemede görüşmek üzere.
vBulletin ile Microsoft'un ne alakası var?vBulletin bir Microsoft yazılımı değil ki.Bırakta vBulletini üretenler şikayet etsin.:)

Bu konu Stormy tarafından düzenlendi(2007-12-16 01:16, 16 yıl önce)
puhahahahasdas : d
a sdşkjsbf aşs


Ne diyeyim ben ya.. :D
Walla güleceğim yoktu allahta sizi güldürsün.

Kapıyı polis çalsa girse deseki bilgisayarınızda korsan yazılım warmı yokmu :D buna ne diceksiniz çok merak ediyorum. Herkeste war :D hadi bunu geçtim. Hanginizde MP3 yok :D

Sokun sopayyyyıııı :D

Cezasını soruyorsanız malesef TR de henüz bi örneği yok :D. neden mi çünkü yurtdışında 200$ olan bişey tr de 350 400 $ da ondan :D. zaten anlamadığım en salakça konuysa şu misal yurtdışından laptop alınca vergisini ödüosun ama bi akraban koltugunun altına laptop sıkıştırıp gelince ödemio :D ne perhiz ne lahan turşusu :D

Bi örneği daha sitelere bloke koyuyorlar. Ama proxy kullanımı yasal diorlar. Yada kimine yasak koyuyorlar kimine koymuyorlar. :D

Çok ekmek lazım daha çoooook
Yemek için mi ? :D

ya konuyu geyiğe vurmaya çalıştım ..

Dikkate almayın bu saatler saçmalama saatlerim.. :D
atacker : Birde şu microsft grubu... ben her ay bsa dan bir fax alıyorum ama.. hiç sizin gibi söylevlerde bulunmadılar.. siz.. kendisine microsft grubu diyen bir grup kişi misiniz.. yoksa bir oyun forumunda zaman harcayan microsft yetkilileri mi? merak ettim.. aydınlatır mısınız?

O tek başına bir grup.TheRyan çünkü o.xD:kikirik
Tek kişilik dev kadro gibi bişi :D

-Ryan-
FsTheRyan
McRyan
OC_Ryan
Ryan
ryan.
Ryan.helpdesk
RyanSlotteam
ryanxxx
TheRyan
_Ryan_
__ryan__
Tamam vebruercim uzatmayalım.:)
Ryan.helpdesk-Bu galiba Microsoft Helpdesk grubundan:)



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.