Ya Beyler Bakın Şimdi Bi Ufak Sey Yüzünden ta Nerelere Geldik Bi Vbulletin Yapalım Dedik Lisans Cıkartıdınız Lisanssızsa Sucdur Dediniz Bunu Bizde Biliyoruz amaki Bazı Arkadaslar Gene Saolsunlar Uyardı Ama Bazı Geriler Mesela Su Kendilerine: ( Microsoft Grubu ) diyen Kişiler İse Kendilerini Fazla Bir Sey Sananlar Arkadasın Dedigi Gibi İlk Once Microsoft Cıkardıgı Yazılımların Korsan Cd si Ni Yapanların Onune Gecerlerdiki Daha bunu Bile Beceremiyorlar+ Benim burda Yapmak İstedigim Bir sey degilki , Benim Burda Yapmak İstedigim Bi İyilik Bazı Kişiler war Server Acmayı Dusunuyorlar Ama Site Yapacak Birini Bulamıyorlar Benım Amacımsa bunlara Yardım Etmekdir. Bakın Ben bu yollara Gelen Kadar İnanınki Biri Bana Gelipde Kardes Su Soyledır Kardes bu Boyledır Demedi Ben bu İşe Girdigimde İnanınkı 1 hafta evden Cıkmadım sırf Pc basında Bu Nasıl Oluyor su Nasıl Oluyor Derken İşte bu Hale Geldim. Ama Bazı Gerilerse Beni Cekemiyorlarki Kendilerinide Bir Sey Sanıpda Bana Hakaret Edici Sözler Yazıyorlar Ve Tabiki Bende Bu İnsanlara Acıyorum Başkada Diyecek Söz Bulamıyorum..
sen tasarımlarını yap buraya koy isteyen kullansın zaten ücretsiz yapıcam diosun. sorun nerde?
ve vbulletininde tasarımını yapman içindemi lisans lasm kullancak adam alsn lisansını...
Ya Yapmıcam Kardeş Zaten bırak Kalsın 2. ise sen yanlıs anladın galiba ben tasarım yaparım ama buraya koymam yani server acıpda siteye ihtiyacı olan bana butun bilgilerini verecek bende kendısını sitesini sunacam ful hazır halinde yanii

Ehuhuehue adam yardım ediyim demiş yerden yere vurmuşsunuz.Cd-rw ile korsan işine gircem.Bu cd-rw leri nie üretiolar kardeşim herkeze satıpda korsan cd yapın dercesine teşvik ediolar?Versinler 3 5 oyun yazılım v.s v.s sirketine onlar kullansın.

Korsan işinde ii para war.Lime wireden mp3 indir sat :D.Film indir sat.Oyun indir çek sat :D.Yazılım indir çek sat :D.

heleki şu crysis i bi cogalttıkmı bi 30 bin de ben satarım bi haftada(kosan ya ondan 30 bin satar ;) ) köşe olur cıkarım :kikirik.
Silindi
Apprentice
7
Bu Aralar Yazı Rengımı Ve Karakterimi Cok Taklid Eden Oluyor Puff :S
Silindi
Apprentice
7
Bi adam atlamış lisans muhabbeti diye diğerleride atlamış post kasmak için konu 10 yaş seviyesindeki insanların polemiği haline gelmiş ayıp adamın hevesini isteğini kırmayın adam olun yapabiliyorsanız siz yapında açın böyle başlık yardım sever olun! En basitinden hanginiz windows'u nero'yu veya herhangi bir programı orjinal kullanıyorda burda bunun tartışmasını yapın. Olumsuz yorum yapanlara diyorum varmı cebinde kendi alnın teriyle kazandığın paran!
Silindi
Apprentice
7
Bende Olumsuz Yorum Yaptım Ama Evelallah Anlımın Teriyle Para Kazanıyorum... Bende Web Dizayn Yapıyorum Ama Oyle Olur Olmaz Yere Baslık Acmıyorum Yardımda Bulunmak Isteyen Adam Buraya Once Yaptıgı Bır Kac Dızayn Koyar Sonra Altına Yazı Yazar ben Adamın Nasıl Dızayn Yaptıgını Gormemısım Nasıl Guvenıpte Ftp Verıcem Ona Hıc Bu Acıdan Dusundunmu... Bak Adam Nedemıs Siz Bana Vericeksiniz Ben Full Hazırlıcam Ben Pek Inanmıyorum Artık Boyle Insanlar Kalmadı Cunku... Yardım Etmek Isteyen Insan Slothere Gibi Veya Bir Baskası Gıbı Su Anda Aklıma Isım Gelmıyor Dokuman Koyar Yapma Yollarını Anlatır Veya Hazır Koyar Lınk Verır... Post Kasmak Icın 10 Yaş Seviyesi Demissin Ama Bıraz Dıkkatlı Okursan Herkes Saka Usulu Laf Sokmus...
Ben bırakıyom bu işi herkez webÇİ olmuş beahhh pehh pehh pehh....:huh:huh
webÇİxD
Silindi
Members
0
eshquia : Bi adam atlamış lisans muhabbeti diye diğerleride atlamış post kasmak için konu 10 yaş seviyesindeki insanların polemiği haline gelmiş ayıp adamın hevesini isteğini kırmayın adam olun yapabiliyorsanız siz yapında açın böyle başlık yardım sever olun! En basitinden hanginiz windows'u nero'yu veya herhangi bir programı orjinal kullanıyorda burda bunun tartışmasını yapın. Olumsuz yorum yapanlara diyorum varmı cebinde kendi alnın teriyle kazandığın paran!

MortaL:
Lisans doğru ama atladığınınız bir yer var ben kullanma demedim ilk mesajıma bakarsanız sadece suçu üstüne alabilicek mi diye sordum ben burdan gelipde gel sana lisanssız windows mu kurayım diyorum ?

ben hiç bir zaman lisanslı bişi kullansın demedim ama çoğunuz yanlış anladı ( kullansında demiyorum ) suçu kendi üstüne alabilicek mi sadece onu merak ettim vede sordum konu nerelere geldi
Voccera : Beyfendi. Suç olduğunu bile bile yapıyorsunuz... Bunun bir cezası var. Microsoft grubu olarak sizi şikayet etmek zorundayım. Mahkemede görüşmek üzere.


:) Beyefendi şaka mısınız? :D

Töbe töbe ...
bence fazla uzadı söz ben herkeze web yapcam frontpage le söz.
Anemon sözünü unutma :D
Vocerra zaten ilginç ve sığ bir insan.Vbullet'i microsoftmu yapmış ? Bu Vocerra Ryan olmasın xD
furontpeycle isdiyom :P:D



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.