Bu bölümü ben nasıl görüyorum -.-'
Platformun ana kaynağı aslında bakarsanız hala Ultima-Online olarak görünüyor benim gözüme, ama aslında CS:GO günden güne türkiyede kitlesini geri kazanmaya başladı Valve MMOFPS tahtını yine kimseye kaptırmayacak gibi görünüyor bu sayfanın aslında isim değişikliği olmasa bile en azından tasarım,altyapı ve içerik değişikliğine giderek daha aydınlık günlere doğru yol alması bana zor gelmiyor. CS:GO adına içerik, döküman, pazar, etkinlik(turnuva) gibi benzer faktörler ile türkiyede gerçekten dışarıda ki oyuncuyu buraya çekmek burada buluşturmak hiçte zor olmasa gerek diye düşünüyorum. Bu platform yıllarca türkiyede ki Ultima-Online oyuncularına ev sahipliği yaptı, Counter-Strike hiç bir zaman hakkı kadar ilgi görmedi.
Hem içeride ki üyeler ve yetkililer hemde dışarıdan gelicek yeni kitle ile beraber çok güzel bir platform oluşturulabilir. Ultima-Online desteğini kesinlikle çekmesin bu platform ama kesinlikle keskin çizgilerle bu iki oyunu birbirinden ayırması lazım.
Novice
-0.500001
@Marlock katılıyorum
Expert
34.0001
cs go ile nispeten elit bir kesim kazandı, ama bundan önce liseli apaçi kaynıyordu açıkcası. uo desteğini çekmesin de, bu şekilde reklam forumu olması hoş değil bence. güzel bir oyun platformu olsun, her şey sıfırlansın. biraz reklam çekiliş vs. ile fifacılar, codcüler, lolcüler, dotacılar gelsin. uo içinde diğer oyunlarda olduğu gibi bir bölüm açılır,onlar reklamlarına devam eder. yılların alışkanlığı bu siteye girmeden yapamıyorum ve bir çok kişide bu durumdadır sanırım, bari girmişken zaman geçireceğimiz bir yer haline gelsin.

uğur reyiz, artık bişeyler yap bence.
Cotonti hala sabit değil bildiğim kadarı ile tabi merak konusu 2 sene olmuş nerdeyse konu açılalı ne gelişmeler var merak konusu
Selamlar,

Uzun zaman oldu birşey yazmayalı öncelikle bunun için özür dilerim. Bir kaç haber vermek istiyorum öncelikle üyelik sistemi tekrar açıldı kullanıcılar üye olabilirler. İkinci haberimde altyapıyı değiştirebilmek için veritabanını convert edebilmek. Malumunuz sistem olarak cotonti'ye geçeceğiz. Cotonti Genoa 0.0.4'e kadar sorunsuz veritabanını convert edebildim fakat daha sonrasında sıkıntılar oluyor özellikle forum bölümünde. Bu sıkıntılar beni şu anki sistemi geliştirmek üzerindede düşündürdü ama bu sistem pek uygun değil geliştirmeye artık (özellikle güvenlik sorunları çıkarıyor).

Veritabanını sorunsuz convert edebilirsem hızlıca logo ve tasarım'a yönelicem ve en sorunsuz bölümün bu olacağını düşünüyorum.


güncelleme1: cotonti genoa 0.6.25 sürümüne kadar veritabanını güncelledim. (türkçe karakter sorunu var ama çok önemsemiyorum, düzelicektir.)
güncelleme2: cotonti genoa 0.6.25 sürümünde sorunsuz çalıştırmayı başardım. buraya kadar seditio altyapısının geliştirilmiş versiyonu olan genoa sürümü güncellemeleri ile uğraştım. bundan sonra cotonti'nin tamamen altyapısını yenilediği siena sürümüne convert etmeye çalışacağım.

Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2015-06-09 04:50, 8 yıl önce)
Lucre yap birşeyler, 10 yıldır burdaymışız bir 10 yıl daha gitsin :)
Neophyte
26.6001
Güzel haber : )
Kopar bizi lucre :D
Takip ediyoruz. Forumun havasını değiştirmek lazım. Özellikle sadece ultima platformu gibi burası. Artık böyle olmaması lazım. Uo ve Cs ile birlikte her oyunu oynayan kitleyi buraya toplamak lazım. Yapabileceğimiz birşey varsa yardımcı oluruz Uğur. Kolay gelsin.
Selamlar Yeniden,

Şu an veritabanını Cotonti Siena 0.9.17'e çevirdim. Altyapısal bir sıkıntı kalmadı. Artık bu başlığın altındaki içerikleri inceleyip Ultima-Strike'da neler görmek istediğinizi ciddi olarak paylaşabilirsiniz. Bu fikirleri ciddi olarak değerlendireceğim çünkü benimde kafamda hala tam olarak yapı oturmuş değil. Şu an logo ve tasarım çalışmalarına başlayacağım. Profesyonel grafik tasarımcı arkadaşlar varsa logo çalışması bana yollayabilirler kim bilir belki Ultima-Strike'ın yeni logosunu yapmış olabilirler :)
Novice
12.5
Yapabileceğim bazı öneriler;

* https://www.systemrequirementslab.com tarzında oyunları bilgisayarınızın çalıştırıp çalıştıramayacağını gösteren bir eklenti hoş olur
* Sinemalar.com tarzında her oyuna özel sayfa olabilir. İçerisinde resim, video, konusu hakkında durumlar. İnceleme sitelerinin verdiği puanlar kıyaslama vs.
* Ayda bir oyunculardan oyun videoları istenir. En beğenilen videoyu çeken arkadaş istediği bir oyun hakkında bir yazı yazabilir.
kimse sallamamış adamı ahah
Neophyte
26.6001
Bazen fikir sahibi olunamayabilir :)
Yok hayır gayet ciddiye alarak okuyorum ve değerlendiriyorum. Şu an kendi işimle beraber logo çalışmasını yürütüyorum.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.