Arkadaşlar bir arkadaşımla sohbet yaptık.Kendisi bana Astral seyahat'ten bahsetti.Benım bu konu hakkında bilgim yoktu.Kendisininde yokmuş fakat yaşadığı olaylardan 2 tanesini anlattı bende araştırdım.Anlattığı olay ;
16 yaşındayken İstanbul gezisine çıkmışlar,arkadaşım gidememiş ama gitmeyi istiyormuş.Sonra uyuduğunda kendisini arkadaşlarının yanında görmüş.Yaşanan herşeyi birebir yaşamış.Hatta ertesi gün okula geldiklerinde ağzından kaçırmıs xx yerdeki bilmem neyin manzarası çok güzeldi dimi demiş vs.Arkadaşları gözlerini ona dikmiş sen nerden biliyorsun demişler,hiç attım demiş,geçirmiş.
Ardında şuan 23 yaşındaydı yanlış hatırlamıyorsam.Çalışıyor bu arkadaşım pazar günü 11'de uyanmış.Telefon çalıyormuş oda az ileride olunca kim alacak şimdi demiş,1 dk daha uyuyum diye gözünü kapatmış.Bir an gözleri açılmış kendisinin kopyası telefonu almış getirmiş.Arkadaş çok korkmuş hiç birşey diyememiş.Anneside oglum demiş mutfaktan.Kopya hemen içine girmiş sanki,kaybolmuş.Arkadaş çok korkmus kımseye soylememıs.
Ardından internet aracılığı vs. ile profesorlere,psikologlara danışmış.Aldığı cevap ise dünyada binlerce bu olayı yaşamak isteyipte yaşamayan bu yüzden bilincini kaybeden insanlar var.Çok şanslısın demiş.Ayrıca Ankara Bilim merkezimi ne tam hatırlamıyorum oraya götürmeyi teklif etmişler fakat arkadaşım gizli kalmasını söylemiş.Bende inanmadım ama arkadaşım gerçekten güvendiğim sağlam bir insandır.
Bende araştırmaya koyuldum.
https://www.astralseyahat.com sitesinde araştırdım.
Not: Arkadaşım her zaman yapamıyor çünkü korkularını yenememiş halén.
Gerçekten ben inanmazken beni etkiledi.Birden denemeye koyuldum.Psikolojinin etkisi ile yaşamış olabilirsin diyeceksiniz ama değil.Bende şuana kadar yaşamadığım bir şekilde,her tarafım uyuştu hareket edemez oldum.Kalbim inanılmaz hızlı çarptı.Fakat ben korkuyordum sanki çıkmak istiyordu ama çıkamıyordu.Ardında hemen kalktım dışarı çıktım.İnanılmaz bir baş ağrısı başladı bende.
Siteyi incelediğimde baş ağrısı olacagını gördüm.İlk denemede olmuyormuş çoğu kişide pşisik güç ile alakalı bir durum.Yıllarca deneyen varmış.
Şimdi bunları okurken saçma gibi düşündünüz,fakat siteyi baştan aşağı inceleyin.Astral seyaheti aslında ehr zaman yaşıyoruz,uyku sırasında.ama bizden 1-2 metre uzaklaşıyor ruhumuz buda bızım dinlememize yarıyor,rüyada bu şekilde oluşuyor,bazende uykuya dalarken düşme gibi aniden uyanmalar astral seyahat ile alaklı oldugunu gördüm..
https://www.astralseyahat.com
Bu siteyi incelerseniz sevinirim.
Bu topici açmamdaki neden hiç başınızdan böyle bir olay geçtimi veya yakınlarınızdan duymak için.Baya kafayı taktım bu işe,sonuca varmak istiyorum.