Başımdan geçen olayı uzmanlar '' Dejavu '' diye tanımlıyorlar. Çok sık oluyor bana. Araştırdım beynin sol lobu daha öncemiymiş bilmemneymiş biraz karışık geldi. Ben şahsen gece rüyamda gördüğüme inanıyorum çünkü bazı sabahlar rüyada ne gördüğümü hatırlıyorm bakalım olacakmı diye bekledim oldu aynı görüntü bu yüzden ya ben ermişim :) yada kader kavramı diyorlar ya o.
psişik gücün gelişmiş :P
aslında ben doğa üstü olaylara pek inanmam ama insanın başına gelince bi tuhaf oluyor:)
[Taylan] : aslında ben doğa üstü olaylara pek inanmam ama insanın başına gelince bi tuhaf oluyor:)

+1
Bu konuda deneyimim var isteyen arkadaşlarada yardımcı olabilirim.
Banada olabilirsin.:) Gerçekten bugün baş ağrısı ile yatıyım bir kaç saat dedim.İster istemez astral seyahat aklıma geldi.Teknikleri uyguladım gerçekten anlatıyorum ilk başta vücudumda ellerim inanılmaz uyuştu.Sonra bi noktaya gözüm kapalı odaklandım.Mükemmel şekilde hızlı kalp çarpıntısı,garip sesler duyuyordum çok kısık derecede.Ardından sanki gerçekten birşeyin üstümden kalktığını hissettim tam kalkarken ürperdim ( içimde bir daha geri gelemem korkusu oluştu ) gözlerimi aniden açtım.O benim gölgem sanki tekrar vücuduma girdi gibi görünüyordu.

Bilinç altımda bulundurmaktan böyle birşeyi yaşadım değil gerçekten yaşadım ama korkuyorum 3 kere ardı ardına aynı şeyi yaptım.

Üstünden çıkarken inanılmaz korkunç oluyor gözümü açıyorum.Nemesis ne yapmalıyım yardım edersen sevinirm :S

Yinede zevkliydi deneyin :D Fakat 16 yaş altı denemesin bu yaşımda bile uykusuzluğa yol açıyor o an sanki bedenim ayrılacak gibi korkular doğuyor benden tavsiye ..
Benimki astral seyahatmi bilmiyorum lakin size anlatiyim.Ben uyuduğumda abimle olsun arkadaşımla olsun çok ciddi bir sohbet yapıyormuşum . Herkes böyle böyle bişeyler anlattın fln dior fakat ben öle birşey yaşadığımı hatırlayamıorum.Benimki astral seyahat deil sanırsam fakat garip bişi olduğu kesin :D
Benımde Ufakken Buna Benzer Bı Olay Gecmıstı Ama Hala Hatırlarım Cunkı Benı Etkılemıstı..Bu Zamana Kadar Ruya Goruyorum Sandım Fakat Bunu Okuyunca ''Acabamı'' Dedım..Aslında Boyle Seylere Pek Inanmam..Genellıkle Nlp Tarzı Zıhın Okuma Ve Karsındakıne Hukmetve Istedıgını Yaptırma Gıbı Seylere INanırım..Basımdan Gecen Olay Ise..Kucukken Bı Gun Teyzemlerde Dıvana Uzanmıstım Ve Cok uykum Geldıgı Icın Uyuya Kalmısıım..Sonra Bıseyler Oldu..Uzandıgım Dıvanın Karsısında Bı Koltk Vardı..Oraya Oturmusum Ve Uyuyoken Halımı Izlıyordum..Hatta GOruntuyu Cok Iyı Hatırlıyorum Ellerım Basımın Altındaydı Ve Yan Yatmıstım..Bunu Ruya Olarak Degerlendrmıstım..Ama Kafamda Soru Isaretı Belırdı:D
Nexima : Ardında şuan 23 yaşındaydı yanlış hatırlamıyorsam.Çalışıyor bu arkadaşım pazar günü 11'de uyanmış.Telefon çalıyormuş oda az ileride olunca kim alacak şimdi demiş,1 dk daha uyuyum diye gözünü kapatmış.Bir an gözleri açılmış kendisinin kopyası telefonu almış getirmiş.Arkadaş çok korkmuş hiç birşey diyememiş.Anneside oglum demiş mutfaktan.Kopya hemen içine girmiş sanki,kaybolmuş.Arkadaş çok korkmus kımseye soylememıs.

Bu biraz saçma geldi çünkü astral seyahatte tamamen baska bir boyutta oluyorsun ve cisimlere etki edemiyorsun ancak o kişi eeğer o anda asırı derecede konsantrasyon ve inanç sayesinde telekinezi yaparak telefonu aldığına inanarak yapmıs olabilir ama baska turlu boye birşey cok zor.

Birde korkması asırı derecede doğal çünkü astral boyut niyer varlıkların boyutu olarak biliniyyor yani cinlerin astral seyahatte birçok kişi garip yaratılar gorduklerini iddağa ediyorlar bende astral denemelerimde 5 dk felan anca dayandım tam astrala giremedim o sırada insan asırı derecede korkmaya baslıyo astrala girmeye calısırken insan korkuyo soguk soguk terliyo titremeye baslıyor bunlar bile insana cok büyük korku veriyo size önerim eğer kendinize güvenmiyorsanız bu varlıklardan korkuyorsanız kesinlikle denemeyin derim genede siz bilirsiniz.
Allahın işi oluyor yani böyle olaylar daha neler neler vardır da biz bilmiyoruz.Belki bu evren bu olaylar hakkında bildiklerimiz yüzde 1 i bile deqil .
Ben bugün astral seyahati denedim inanılmaz korktum tam girerken 3 kez gözümü açtım hissettim gerçekten sesleri vs.Ardından dayanamadım korkuya kalbim inanılmazdı gözümü kapattım 10 dk sonra uyandım ev ısısı normal derecede olmasına rağmen inanılmaz soğuk ter vardı bende.Bende elimi birbirine dokandırdım istemeden sanki gerçek bir beden de değil gibiydi pamuk veya farklı bir cisme dokunuyor havası vardı.Onunla sanırım tekrar uyudum.

Tamamen doğa dışı varlıklar olabileceği gibi,psişik gücü gelişmiş deneyimli insanlar normal yaşamda yapabiliyormuş bunları.Zaten uyurken de ruhumuz diyim yanımızda dolanıyormuş 1-2 metre.Bilinci kayıp insanlarda da bu durum böyleymiş bu ruh etrafında dolanıyormuş.

Bence güçlü olan insan eğer uykuda yapıyorsa gerçek hayatta da belki birşeyler yapabilir.Saçma geliyor bana da öyleydi.Bugün teknikleri denedim odaklanınca inanılmaz değişik oluyor bedenım ayrılırken korkuyorum sadece o aşamayı atlatmam gerekiyor.Ya geri dönemezsem ya da bilincimi kaybedersem gibi düşünceler dönüyor.Ama bu seyahat varlıgına inanıyorum artık.İnanmayan denesin görsün.
Sana Bısey Sorucam.Sıtede Kıyafetlerınızı Tamamen Cıkartın Dıyor..Boxer Falandamı Cıkartıcaz..Yanı Cırıl Cıplakmı Olucaz..Eger Oyle Bıseyse O Halde Yerde Yatarken Babam Bneı Gorse Asıl Ozaman Ucarım Ben..
Ben doğrusunu söylemek gerekirse normal kıyafetimle denedim.Hiç bir tekniğe uymadım desem doğrudur.Yaptıklarım sadece uzandım gözümü kapattım.Astral seyahati düşündüm.Sonra aklına geliyor baska seyler ama sadece o çizgide kalabilirsen etkileri başlıyor.Ben sadece o çizgide kaldım astral seyahat.Ardından korkma başlıyor.Ben içimden korkmuyorum diyerek kendimi motive ettim.(korkarsan olmuyor) motive ederken ellerim uyuşmaya başladı.Ayaklarım boşalıp beynime doğru çıkar gibi oldu.Tam vücudumdan ayrılırken gerçekten hissettim çok iyi hatırlıyorum dayanamadım gözümü açtım.AÇtığım an gölgemi üzerimde tekrar bana yatarken gördüm yani tam kalkma aşamasındaydiki gözümü açtım.Ama tanık olduktan sonra korkunun yanında istiyorsun korku derken gerçek korku değil heyecanla karşık diyelim.Fakat küçükler denemesin bende bile uykusuzluk başlattı her uyurken astral seyahat e gideceğim gibi oluyor.Bana bilen birisi bu olay sırasında gözümü açmazsam ne olacağını anlatırsa sevinirim.Bence deneyin sizde :)
@Nexima

Korkunu anlıyorum geri dönememeden baska diğer varlıklardan da korkuyorsundur geri dönememe gibi birşey mümkün deşilmiş çünkü vücüt ruhu çekiyormus astraldayken girdap gibi ve korktuğun an rüyadan uyanır gibi geriye dönüyormussun bede baya onceden denemelerde bulunduydum tam oalrak cıkamamıstım sana tavsiyem hiç beynini yorma astralla felan telekinezi ye basla daha guzel en azından korkmuyosun :)
Ben Sana Bı Tavsıyede Bulunıyım Istersen..Boyle Seylere Fazla Kendını Kaptırma..Bende Cok Meraklıyımdır Boyle Seylere Kendımı Korkutmak Ve Acı Cektırmekten Hoslanırım..Ama Sıtede Cok Sakıncalı Olucak Seylerden Soz Etmemıs..Tabı Prof Kısıler Yazıyor Bunları Onlara Saygı Duyarım Ama Sen Yınede Kaptırma Kendını Boyle Seylere..Hayatının Icıne Edersın Delırme Noktasına Bıle Getırebılır,Cıddı Ruh Hastalıkları Olabılır,Kalp Fonksıyonlarında Yawaslamalar Gorunebılır..Cunkı Her Insanın Vucut Anatomısı Aynı Degıl..Cıddı Bı Saglık Sorunuyla Karsılasabılırsın..Bence Tadında Bırak Ugrasma Fazla..Hayat Senın Hayatın Ben Karısamam Ama Daha Guzel Seylerle Ugrasmak Varken Boyle Bos Seylerle Ugrasma.Eger Gercekten Ilgınc Seyler Yapmak Istıyorsan Internetten Nlp Yı Arastır..Youtube Acılınca Darren Brown Vıdeoları Izle Ve Bı Kac Onlıne Egıtım Veren Sıteye Uye Ol..Eger Senın Bulundugun Yerde Nlp Derselerı Verılıyorsa Semınerlere Katıl..Hıc Olmazsa Ikna Gucunle Ilerıde Guzel Seyler Yapabılırsın.Bu Msjı Dıkkatede Almıyabılırsın.Saygı Duyarım.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.