ben en azından denemem oyle birşey olsa.Birde o halsizlik baş ağrısının sebebi beynini kullanıyorsun mesela uzun suredir hiç kosmamıssın bigun kosunca ertesi gun felan bacakların kasların agrır yatakda kalmakazsınya onun gibi sen beyninin o kısmını simdiye kadar hiç kullanmamıssın gibi birşey birden ustune gidince oyle oluyor bende telekineziye ilk giriştiğim zamanlar cok kotu bas agrısı yapıyordu ve eğer daha iyi sonuçlar almak istiyorsan Meditasyon yap.Hem seni dinlendirecek beynini bosaltıcaktır hemde bos kafa sakin kafa ile cok daha konsantre olup daha etkili sonuçlar alabilirsin.
Nexima : Telekineziye başladım şimdi de heheSonuç alabildiniz mi peki telekineziden,enerjimi hissediyorum ama yapamıyorum uğraşmak lazım =)
Yardımlarınız için teşekkürler..
Xantier : Astral seyahat fena halde psikoloji bozuyomuş. Ayrıca ruh halindeyken olmadık varlıklar görülebiliyormuş. Aslında seyahate inanmıyorum ama telekineziye inanıyorum. Çünkü yaptım. Kalem ucunda deniyosun , uç dönmeye başlıyo yani elinin hareketlerine göre. Astral ve psi ball olayları gerçek olsaydı çok isterdim.