Peki istediğim zaman geri dönme şansım varmı ?

@tedbunny

Teşekkürler yardımın için bende bırakmayı düşünüyorum çünkü inanılmaz halsizlik başladı,insanlarla konuşmak istemıyorum sanki çok kaptırdım galiba.Bırakmam lazım sanırım :)

Ayrıca arkadaşım konuştuğuna göre binlerce kişi varmış bunu yapmak için deliren :)
Helal Sana ya:DTabı Bırak Gıtsın..Zaten Bırgun O Ruh Donmemek Uzere Cıkıcak..
Ama işte kontrol edebilme aşaması baya sarıyor insanı :D Ben boyle macerayı sevdiğim için hemen atıldım baya kaptırdım xD Sağol tekrar bırakmam lazım yol yakınken.
@Nexima

İstediğin zaman geriye dönebilirsin zaten korktuğun an otomatik oalrak gozlerini acarsın ama bu korku sende sinir hastalıklarına yol acabilir bigun cıkarsın astrale bişi cıkar onune sonra bidaha cıkabiliyonmu astrala :) ben en azından denemem oyle birşey olsa.Birde o halsizlik baş ağrısının sebebi beynini kullanıyorsun mesela uzun suredir hiç kosmamıssın bigun kosunca ertesi gun felan bacakların kasların agrır yatakda kalmakazsınya onun gibi sen beyninin o kısmını simdiye kadar hiç kullanmamıssın gibi birşey birden ustune gidince oyle oluyor bende telekineziye ilk giriştiğim zamanlar cok kotu bas agrısı yapıyordu ve eğer daha iyi sonuçlar almak istiyorsan Meditasyon yap.Hem seni dinlendirecek beynini bosaltıcaktır hemde bos kafa sakin kafa ile cok daha konsantre olup daha etkili sonuçlar alabilirsin.
Telekineziye başladım şimdi de hehe :) Sonuç alabildiniz mi peki telekineziden,enerjimi hissediyorum ama yapamıyorum uğraşmak lazım =)

Yardımlarınız için teşekkürler..
Telekinezi öğrenin, evet.

Bir kere Telekinezi, bilimsel.
Bende Okudum Denemek İstiyorum ama ben bunu tek yapamam gotun ucuklar...yanımda bırıdaha olursa olurmu bu olay.aslında ben bunu her yattıgımda yapıyormusumda haberım yok
Yanında biri olmasın emin ol gündüz dene bunu güneşli bir havada rahat bırak kendini.Bunu gündüz denemek için yaparsan hiç birşey olmuyor korku dediğim sadece heyecan ama seni korkutmuyor başka bir his.Sadece ona odaklanınca hiçbirşey olmuyor.Zaten korkutacak birşey yok,kendi ruhunu kontrol etmeye çalışacaksın,yine aynı sensin ve daha güvenli.Unutma dünyada her an binbir türlü tehlike var fakat bu yöntemde hiçbirşey olmayacak istediğin zaman geri dönebiliyorsun eğer başarırsan istediğin yere saniyede gidebiliyorsun çok daha güvendesin.Beni motive eden bu noktası oldu.
Nexima : Telekineziye başladım şimdi de hehe :) Sonuç alabildiniz mi peki telekineziden,enerjimi hissediyorum ama yapamıyorum uğraşmak lazım =)

Yardımlarınız için teşekkürler..

Telekineziden bayağı sonuc aldım sana tavsiyem en kolayı psi whell le basla ve ehr calısmadan once meditasyon yap beynini bosalt :)
Tamam deneyeceğim :) Teşekkürler Mistick
ya yok öle birşey bırakın:D
Astral seyahat fena halde psikoloji bozuyomuş. Ayrıca ruh halindeyken olmadık varlıklar görülebiliyormuş. Aslında seyahate inanmıyorum ama telekineziye inanıyorum. Çünkü yaptım. Kalem ucunda deniyosun , uç dönmeye başlıyo yani elinin hareketlerine göre. Astral ve psi ball olayları gerçek olsaydı çok isterdim.
Xantier : Astral seyahat fena halde psikoloji bozuyomuş. Ayrıca ruh halindeyken olmadık varlıklar görülebiliyormuş. Aslında seyahate inanmıyorum ama telekineziye inanıyorum. Çünkü yaptım. Kalem ucunda deniyosun , uç dönmeye başlıyo yani elinin hareketlerine göre. Astral ve psi ball olayları gerçek olsaydı çok isterdim.

gerçek değil astral seyahat ben inanmıyorum açıkçası kendim yaşamadıkça asla inanmıycam ama telekinezi yaptığım için inanıyorum.
Telekinezi kanıtlı bi olay zaten. Psiball olayını tam bilmiyorum ama üstünde çok uğraştım. Sitede yazıyorki , psiball oluştururken elinizi yaklaştırmaya çalışsanız gibi mıknatıs etkisi vericektir ve kasılmaya başlıcaktır diyo. Aynısı bende oldu , tam 10 dk 20 dk bekledim ellerim açık top şeklinde ve yaklaştırmaya çalışınca aynı kutup mıknatısları birleştirmeye çalışırmış gibi oldu. Çok garip çünkü enerjiyi yüklediğimi hissediyorum sanki. İlerki seviyelerde psiball yapan kişiye ve herkese görünmeye başlıcakmış.. hadi hayırlısı
@ Spawnsas

İstediğine inanmak yada inanmamak konusunda ozgursun.Bence astral seyahat rüyada kendini kontrol etme gibi birşey bana kalırsa rüyalar aslında bir astral seyahat sadece kontrolumuz dısında.Bu sadece benim gorusum.

@ Xantier

Psiball üzerinde bende baya calıstım evet aynı dediğin gibi ellerin birbirini itiyor ben suana kadar psiball ı hiç goremedim ama sadece sunu bilsen yeter eğer onu gormek istiyorsan ve goreceğine inanıyorsan gorursun sadece inanman yeterli gerisi sana kalmıs :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.