a.ikcasi herksin yorumunu okumadim ama aciklik getirelim kanit isteriz gibi kkonusmussunuz kanit dindir Kuran da heps' yazmaktadir klavyemde sorun oldugu icin tam yazamiyorum garip garip harfler cikiyor
mesela uyudugunuzda ruhunuz sizin ustunuzde bedenininizin taklidini yapar bu da dinimizde gecmektedir uyudugumuzda ruhun bizim bedenimizden ayrildigini i yani hatta uyumak bir nevi yarim olumdur diye gecer/
astral seyahat denilen olay 2 cesittir birisi kendi hayallerinizde yani kendi astral aleminizde yaptiginiz olay digeri ise ruhunuz bedeninizden ayrildiginda bilincli bi sekilde ruhunuz araciligi ile dunyada hareket etmenizdir.
anlatildigi gibi zor ve imkansiz bir olay degil meditasyon deneyimi olanlar rahatlikla yapabilir ve zaten uykunuzda bunu her sefer yapiyosunuz ve bunun taktikleri var mesela yatmadan once tuzlu bisey yersiniz ve kafanizda sartladiginiz bi yere bi bardak su koyarsiniz yatmadan once ise kendinize sunu dersins'nz bu gece kalkip o suyu icicem ve astral aleme gecis yapicam gibi seyler yani yani demek istedigim bu dunyada inanmadiginiz bir cok mucize vardir ve bunlarin hepsi dinimizde gecmektedir bence once dini okuyup sonra doga ustu olaylari yorumlarin
Sana katılıyorum ben bunların dinimizde geçtiğini felan bilmiyordum.
Evet geçiyor (: Çok olağanüstü şeyler var aslında
Ben birgün sabah uyanacağım sıralarda rüya görmeye devam ediyordum. Rüyamda da karşı apartmandaki kızı tam bizim sokak kapısının önünde görüyordum. Uzun süredirde normal zamanda bu kızı hiç görmüyordum. O sabah uyandım giyindim hazırlandım ve merdivenlerden indim. Tam sokak kapısını açtım ki kız rüyamda gördüğüm gibi kapının önünde sırtı dönük, ben kala kaldım. Hani hergün sabahları orada durup bekleyen birisi olsa normal birşey gibi algılarım da ilk kez oldu böyle birşey. Yoksa bir an için bedenimden ayrılıp sokağa indimde sonra geri mi döndüm :)

Bunun dışında Dejavu denen olayıda çok yaşayan birisiyimdir. Nedendir bilmem ama bazen birşey yaparken yada aklıma gelirken onun aynısını daha önce yaşamış gibi hissediyorum. Çok enteresan bir olay.
Dejavu olayı bende de çok oluyor.
@Mistick

telekinezi için yöntemler var bu yöntemleri yaptım oldu.Bana yöntemleri söle inanayım ama bir gün bir an bu astral seyahat olucaksa inanmam.
Bende Psiball yapmak istiyorum nasi bişi açıklamasını nerden bulabilirim açıkcası Astal Yolculuktan Korktum Ama Annem Yapmış Ve Bazen Yapiyorda Hiç Gormedim Ama Hobi Olmuş =)
psiball telekinezinin ilerki seviyelerinde oluşuyor
Yani İlk Önce Telekinezi Öğrenmem Gerekiyor ?

Onun İle İlgili Birşeyler Messenger da anlatabilirmisin ?
Bu telekinezi herkese göre değişiyo. Ben ellerimi garip bi şekilde tutupta çeviriyorum wheeli. Odaklanıcan hiç bişey düşünmücen sadece konsantrasyon. O cismin döndüğünü hissedicen ve düşünücen. Hayal edicen yani o dönüyo diyebiliceksin. Sonra bunları yaparken ellerini hafif döndürünce ellerinin ortasındaki HAFİF cisim dönücek. İlk seviyelerde toplu iğne üzerine wheel koyarak yapın. sonra geliştirin çok gelişin yani baya geliştikten sonra psiball deneyin. Arkadaşta görünmüş sanırım. Ben hala uğraşıyorum ve hissedebiliyorum
Allahım Yarabbim Bende Yapmak İstiyorum Hemen Denicem Bütün Bilgileri Not Ediyorum =)
Bu tür şeylerle kafayı bozmamak lazım =)
Xantier : Telekinezi kanıtlı bi olay zaten. Psiball olayını tam bilmiyorum ama üstünde çok uğraştım. Sitede yazıyorki , psiball oluştururken elinizi yaklaştırmaya çalışsanız gibi mıknatıs etkisi vericektir ve kasılmaya başlıcaktır diyo. Aynısı bende oldu , tam 10 dk 20 dk bekledim ellerim açık top şeklinde ve yaklaştırmaya çalışınca aynı kutup mıknatısları birleştirmeye çalışırmış gibi oldu. Çok garip çünkü enerjiyi yüklediğimi hissediyorum sanki. İlerki seviyelerde psiball yapan kişiye ve herkese görünmeye başlıcakmış.. hadi hayırlısı
Bu Xantier bizle dalga geçiyo gibi duruyo ama dur bakalım...
dalga değil. Önce arkadaşım gözümün önünde yaptı sonra benide gaza getirince :D tabi bu fazla olmuyo yani kendini çok yorarsan iyi bi sonuç alamazsın. Öyle bi an olcakki aklında bişey olmucak enerjin olucak.
Bilmiyorum...Ya aslındab na da benzer bieşy oldu desem kimse inanmaz dershanedeki sınıfımda 12 tane ampül yanıyordu şimdi sadece 3 tane yanıyor.Ben onların sönmesi için hep kendim benzeri bir zorlama yapıyordum ondan olabilir mi acaba??Ya da ben sadece gaza mı geldim?

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.