o pkk ları tayyip indirmedi mrk etme apo istedi indiler tayip istemedigi halde sallana sallana gttiler ndn durduramadı?? :D
Arkadaşlar şimdi güzel konuşuruyoruzda : '' neden peki isimlerimiz bakın dilim hemen kayırıyor nickname demek daha kolay geliyor'' neden Türkçe değil ?? İlk önce konuyu başlatan arkadaşıma sorarım, neden ? Vebruer, Mehmet neden degil. Kök kök
Vebruer? hangi dilden bu kelime? merak etme Türkçe olmadığı gibi, hiç bir dile ait değil :)
Nicklerimiz niye Türkçe olsun, daha mı bi türk oluyoruz ?
Yazdığım yazıya ek olarak bütün içtenliğim ile size bir kaç cümle daha yazacağım umarım yazdıklarımı okur ve anlarsınız.

Şu anda türkiye cumhuriyetinin mahkemesinde terörle mücadele kapsamında yargılanıyorum.

Suçum terörle bağlantısı bulunan kişilerlerin açtıkları PKK bayraklarını indirmek Biji apo serik apo diye bağıran kalabalığa Türk vatandaşı olarak müdahele etmek.

Şimdi bana tepki gösteren olmuş sorun oda değil ben vatanımın çıkarları için türkiye için çırpınırken mahkemelerde yargılanırken bu cümleleri sizinle paylaşırken bana cephe alan yazdıklarımı iplemeyen ey türk gençliği.

Sizler türkçeyi savunacağınıza çıkıp atalarımız gibi türklüğü ve devletin çıkarlarını savunun şimdi diyeceksinizki bu adam neyin mücadelesini veriyor provakatörlük yapıyor.

Şahsım 29 yaşında evli türkiye cumhuriyeti hürrüyetine sahip sade bir vatandaşım hiçbir örgüt ile parti ile bağlantım yoktur.Benim tek savunduğum nokta geçmiş posttumda da atığım mesaj gibi qwx gibi harflerin kullanılmaması konu basit bir konu,yazdığım gibi resmi daireye dilekçe yazmıyoruz.

Naber la napan gibi bir cümle türkçeyi bozmaz ama türkçemizde kullanılmayan qwx harfleriyle yazılan yazılar türkçeye ve türklüğüğe zarar verir.
Türkiyenin çoğu noktasında dağında köyünde kırsalında tüm dünyada olduğu gibi ŞİVE adı altında yöresel olarak diller ayrılır.

Ben tekrar söylüyorum o oturduğunuz koltuktan birşeyler yazmak çok kolay ama bir şey yapmıyorsanız o sizin ayıbınız.Şehit öldüğünde meydana çıkıp nağra atmıyorsanız.İstiklal marşı okunan bir yerde ayağa kalkmıyorsanız.Atatürk ilke ve inkilaplarına uymuyorsanız dininize sahip çıkmıyorsanız.


34 teroristin hala barış için geldiğine inanıyor veya inanmıyor tepkisiz kalıp aman banane bana zararı yok deyip umursamıyorsanız bırakın sizler türkçeyi savunmayı boşa ahkam kesmeyi maksat yazı yazmak olsun diye post atıyorsanız bırakın bu konuları hiç tartışmayın.


Bugün medyada gözleri görmeyen iki ayağı olmayan bizim için savaşan vatanı için hayatı mahvolan kişiye devletin üst düzey yetkilisi burada protesto yasak dışarı çık diyebiliyorsa.O yüce gazim de teroristleri gülle davulla karşıladınız ben sizin gazinizim ömrümü size verdim niye böyle yapıyorsanız diyorsa.


Siz benimle ne bu konuları ne türkçeyi tartışın devlet satılmış 30000 kişi boşa ölmüş 30000 aile senelerce boşa ağlamış çocuklar yetim kalmış analar ağlamış




Tekrar söylüyorum şu an ki yazım kesinlikle hiç bir siyasi eğilim içermemektetir.İsteyen olursa hala elimde bulunan mahkeme hükmümün resimlerini pm olarak atarım.

Ben türklüğü savunan türk vatandaşıyım türkçeyide savunurum ama yurdumun her yerin işgal altındayken türkçeden önemli türkiyenin çıkarlarını savunurum tüm samimiyetimle yazdığım bu yazıyı eğer okuduysanız sizlere teşekkür ederim.
Emin ol bahsettiklerini de savunuyorum. Ancak seni uyarmalıyım ki, sözlerine biraz daha dikkat et :) her ne kadar benden büyük dahi olsan bana bu sözleri (konuyu açan kişi benim) söylemeye hakkın yok. Çünkü 34 teröristin gelişini umursamıyorum değil, yada diğer bahsettiklerini umursamıyorum değil. Türkçe bunların belirli bir kısmı. Ben burada gelip senin dediklerini yapsam sanırım hesabım kapatılır, girişim engellenir. Kurallar çerçevesinde olabildiğince bu ve benzeri platformunda atama, gazime, benim için canını gözünü kırpmadan veren şehitlere laf edenlere karşı çıkarım. Hassas olduğum nokta bu.

Ayrıca uyarmalıyım ki burası bir platform, siyasi ve örgütler ile ilgili konuşulmaz. Herkes hürdür, ceza verilmesi gerekiyorsa adalet verir cezasını.

Sana son sözüm şu, en kısa zamanda adaletin yerini bulacağına eminim.

Türkiye için her an ölmeye hazır olan ve Türk vatandaşı bir insan olarak, sevgiler saygılar...
Benim kişisel bir saldırım yok ne sana nede başka bir kişiye bu platformda sadece demek istediğim saunacaksak içinde Türklük bulunan herşeyi savunmak böyle bir konu açtığın içinde çok teşekkür ederim.En azından geyik yapmaktansa böyle seviyeli bir konuyu tartışmak daha güzel oldu.
İnkilap değil, İnkılap dikkat edelim. İnkilap köpek ölüsü gibi bir anlam taşıyor.
Burda Türklüğü savunan terörü lanetleyen insanlar, Türk kimdir nedir napar ve neden terör var iyi düşünsünler kim kimin maşası kimlerin oyununa düşüyorlar iyi düşünsünler



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.