Wishin açılışı ve anında kapanışından sonra butun yetkililer oldu sanırım hiçbiridnen haber alınamıyor :arastir ne oldu acaba
Kısa bir bakım var makina için.
Oh be teşekkurler :) merak ettimde
:P İlk 8 saniyede 256 kişi vardı acayip heyecanlanmıştım beah.
Noxier : Kısa bir bakım var makina için.

Noxi cim p.m attım bakabilirmisin?
Saldırılar oldu makinaya yoksa hiçbir sorun yoktu. Baya da bilinen bir serverin yetkilileriymiş bunları yapan ama ben tam olayları bilmediğim için isim vermem doğru olmaz. Zamanı gelince işler düzene girince coder wish forumlarında herkese cevabı verecektir. Makina bakımda olduğu için şu an forumlarımızda kapalı. Belki mithas forumlarını açabilirim tekrardan zaman geçsin vsvs diye. Bakalım şu bakımı bi atlatalım yine aynı ilgi ve kalite ile devam edicez.
Okadar bekledik birazdaha bekleriz cekemedirler napsınlar turkiyenin % 30 u 40 ı burdadı belki daha fazlası :) her serverda bi 15 20 kişi wishi bekliodu
Ben şahsem revaçta bir projenin sahibi olsam player kaybetmemek için Wish e süper bir destek verirdim. işte bu beni daha da büyütürdü ama tam tersini yapmak 'büyük' olanları çok fazla küçültecek.
Onlar zaten küçültmüşlerdi kendilerini, bunu yaparak daha daha küçülttüler.
Silindi
Adept
0
Tutuştular Özgürcüm ondan.
Tabiki :D açıldığından itibaren 0.2 dk oldu, Player : 276 dı :D
Noxier : Ben şahsem revaçta bir projenin sahibi olsam player kaybetmemek için Wish e süper bir destek verirdim. işte bu beni daha da büyütürdü ama tam tersini yapmak 'büyük' olanları çok fazla küçültecek.
rekabet ligindesiniz , sanırım player kaybetme korkusuna düştüler :p Galatasaray'ın Fenerbahçeyi desteklediği nerde görülmüş :)
Silindi
Apprentice
0
Fenerinde gs den destek istediği görülmemiş zaten ;)
Yeah LAFA BAK SERCANNN :D
Hangi server saldırı yaptı acaba cok merak ediyorum.tahmin ettiğim server degildir sanırım.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.