Death_Rider üyesi avatar
Çok basit abi benm taktik Bütün yaz Spor yap hayvan gibi yoran cinsinden
Bırak sonra Vücud çok kalori yakmaya alıştığı için çok yağ depolar ve yakamayınca kilo alırsın =)
1.67 boy var ama 77 kilom var 13 yaşa göre fazla 8) eğer paran bolsa her saat en sevdiğin hamur yemeğini ye ! pizza cola dürüm hamburger abartılı yiyebilirsin . !
Akşam yemeğini yatmadan önce yersen 2 haftaya duba gibi olursun. Yani yiyiceksin yiyiceksin sonra hemen uyucaksın.
Gunde 2 tane snickers ye ayda 10 kilo garanti
Silindi
Journeyman
1
O.o Ciddi misin?
ay NNEN
Snickersın içinde bi ben yokum yani :uhoh
Musty : Snickersın içinde bi ben yokum yani :uhoh

koptum buna ya:kikirik

bence raskol kilosuzluğunun kıymetini bil bi deri bi kemiksen başkada öle değilsin :O_o
Hahaha :D
Git bir diyetisyene , konuş böyle böyle de onun gözetiminde kilo al.
Earl : Git bir diyetisyene , konuş böyle böyle de onun gözetiminde kilo al.

amaauay süper:yes
Cok incede olmak sagliksiz ...

1.89 - 90 kiloyum bende ... 85 dusmeye calisiorum mesela en uygun bana die ... Agirlik cok fazla basiyor bana 2-3 senedir yaptigim icin etkisi cok oluyor vucuda tabii ki, ama snickers yiyebilirsin gunde 2 tane falan, onun disinda gene yagli yemekler yiyebilirsin ama yedigin yagli yemegede dikkat ediceksin.
Silindi
Members
2
Neymiş abi bu snickers bende yiyim ya :D 1.80 55 kilo :D
Silindi
Members
2
1-)Cok Fazla Yeme(Saglıklı Beslen Kilo Alırsın)
2-)Masturbasyon Yapma (En Onemlisi Umarım ARgoya Gırmes Cunku Tıp Dılınce Acıklamaya Calıstım :))
3-)Bunların Hıc Bırını Yapamıyorsan Dıyet Uzmanına Gıt Kan Sekerını Falan Olctur Onlar Sana Ne Tur Yemek Yedıgınde kilo Alıcagını Soylerler
Master
59.2997
Snickers işe yarıosa 1-2 kilo almak lazım xD

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.