Çok basit abi benm taktik Bütün yaz Spor yap hayvan gibi yoran cinsinden
Bırak sonra Vücud çok kalori yakmaya alıştığı için çok yağ depolar ve yakamayınca kilo alırsın =)
1.67 boy var ama 77 kilom var 13 yaşa göre fazla 8) eğer paran bolsa her saat en sevdiğin hamur yemeğini ye ! pizza cola dürüm hamburger abartılı yiyebilirsin . !
Akşam yemeğini yatmadan önce yersen 2 haftaya duba gibi olursun. Yani yiyiceksin yiyiceksin sonra hemen uyucaksın.
Gunde 2 tane snickers ye ayda 10 kilo garanti
Silindi
Journeyman
1
O.o Ciddi misin?
ay NNEN
Snickersın içinde bi ben yokum yani :uhoh
Musty : Snickersın içinde bi ben yokum yani :uhoh

koptum buna ya:kikirik

bence raskol kilosuzluğunun kıymetini bil bi deri bi kemiksen başkada öle değilsin :O_o
Hahaha :D
Git bir diyetisyene , konuş böyle böyle de onun gözetiminde kilo al.
Earl : Git bir diyetisyene , konuş böyle böyle de onun gözetiminde kilo al.

amaauay süper:yes
Cok incede olmak sagliksiz ...

1.89 - 90 kiloyum bende ... 85 dusmeye calisiorum mesela en uygun bana die ... Agirlik cok fazla basiyor bana 2-3 senedir yaptigim icin etkisi cok oluyor vucuda tabii ki, ama snickers yiyebilirsin gunde 2 tane falan, onun disinda gene yagli yemekler yiyebilirsin ama yedigin yagli yemegede dikkat ediceksin.
Silindi
Members
2
Neymiş abi bu snickers bende yiyim ya :D 1.80 55 kilo :D
Silindi
Members
2
1-)Cok Fazla Yeme(Saglıklı Beslen Kilo Alırsın)
2-)Masturbasyon Yapma (En Onemlisi Umarım ARgoya Gırmes Cunku Tıp Dılınce Acıklamaya Calıstım :))
3-)Bunların Hıc Bırını Yapamıyorsan Dıyet Uzmanına Gıt Kan Sekerını Falan Olctur Onlar Sana Ne Tur Yemek Yedıgınde kilo Alıcagını Soylerler
Master
59.2997
Snickers işe yarıosa 1-2 kilo almak lazım xD

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.