Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Sevgili günlük;
İbo'nun doğum günüydü her zamanki gibi buz gibi çardakta pasta yedikten sonra internet cafede cs maçı yaptık. Uzun zamandır gülmediğim gibi güldüm, kankalarımı seviyoruuum :asik2 (Senide seviyorum günlük)
Sevgisiz Günlük,

Sevgileri hep ben veriyom birazda sen ver
Sevgili Günlük,
Sana neden yazma ihtiyacı duyduğumu bilemiyorum.İçimden geliyor.Hani Cranberries'in bir şarkısı vardı ya Animal İnstict diye işte aynen onun gibi.Neyse konumuza dönelim.Bugün daha yarısı yeni oldu ve de hiç bir atraksiyon yok.SimCity denen merete bir daha başladım.Oturup test çözmem lazım biliyorsun.Fizikçi'nin verdiği 10x20 soruyla boğuşmam lazım.Ne iştir ki hiç içimden gelmiyor; ama yapmazsam bana kayacağı kesin.Egomu tatmin ettikten sonra şaklabanlığa başlamak isterdim ama bilgisayarın çıkardığı fan sesiyle uğraşmam gerek.Ha birde sokaktan geçen bir kız gördüm.Ulan o neydi be? Yürümüyor süzülüyordu adeta.Liv Tyler kimindi aynen yaf.Afet afet.

Neyse elim ağrıdı.Hadi bay bay.Bill amcaya selam, damara devam ^^'
Silindi
Banned
0
@günlük

Sanırım manitamla saat itibari ile ayrıldım :(
Sayın Günlük,

Monoton bir saçmalamaya hoşgeldin.Dertliyim sayın günlük.El-göz koordinasyonu gidiyor bende sayın günlük.Hööy sana diyom.Bul bana lan bir çare.Çak bir büyü olsun bitsin yahu.Olmadı beni diskoya götür.Okulda ebemi öpecekler (hoş; öpebilirler ne de olsa erkek ^^').En fazla ebem kayar :ter.Biz bu el-göz-ebe derken dersleri unuttuk.Sevgili günlük yazılı var (ebe olayı yani).Ben böyle işin :asik2.Neyse hadin sağlıcakla kalın.
Sevgili dostum günlük ;

Bakıyorum ki herkes unutmuş seni sende yapayanlız kalmışın tek başına 4 aydır tozlu raflardaki yerinden kıpırdamamışın bile , şimdi sen biraz ısınıncaya kadar sana problemleri anlatıp yormayayım seni konuşacak çok şeyimis var hadi by ....
Sevgili günlük ;
Bugün ilk buluşmamız seninle sabah sevgilimden gizli başka kızlarla yemeğe gittim bi duyarsa kafamı kırar..Ama sen varsın eskiden itiraf siteleri vardı şimdi sen varsın be günlük iyi ki varsın..Ayrıca günlük @TheRaskol'e çok üzüldüm benimde başıma gelmesin korkuyorum..İyi gidiyor ilişkim..Dersler beni bitiriyor be günlük..20 ders birden büte bırakılmaz demi günlük ayıp ettim ara sıra okula uğramalıydım aslında..Dekan iştende attı günlük ne yapıcam ben kredi kartı olmasa ölürdüm ben günlük 1 haftadır cebimde 1 kuruş para yok inan ki..Ahh günlük ahh anlat anlat bitmez artık yarına kaldı..
İyi Sabahlar günlük..
Sevgili Günlük ;

Tarih 04 Haziran 2008 Çarşamba

yine bir manita yapamadık :)
Sevgili günlük

Yaklasaşan sınav stresı vede kusumu kaybetmem vede ayrıca yuzbınlerce stres benı oldurmeye basladı gene abımın bılgıayarını hıcbırsey yapmadan bozmayı basardım sımdı ise laptopunu halledıyorum yakında sınav bıttıgınde kafayı yemek ıcın yer arıyor olucam halen domaini ucuza bulmaya calısıyorum 2 yıllıgına 20 ytl ye anlastım yıllık 35 ytlyede host alacam inş.
Sevgili Gunluk

Daha Yeni Başladım Hadi Hayırlısı


[ Benim için Biten Gun Sewgilimden Ayrıldığım gundur ]
05 : Lanet günlük, a$kın çok can acıtan bir duygu olduğunu ögrendim ve napıcağımı bilemiyorum..

hazreti gunluk; degi$en hic bir $ey olmadigini israrla belirtmek isterim, hala canim aciyor...
GünLük Sana iLk Defa Yazıyorum...
Günlük selamlar şuanda birisine aşık oldum sanıyorum.. :asik2
U-S Sevgili Günlük Sayfası ,

Sana açılmak isterdim ama gördüğüm kadarı ile iyi laf saklıyamıyorsun...
sevgili dümbük,

bugün içim yine çok acıyor, hiç yoktan yere kaybettim -heeeep kaybettim zaten?- ; kendimi hiç dü$ünmüyorum, di$aridan bakan cogu insan ko$turmaca icerisinde bir ya$am surduruyor diyebilir, ama kendim icinse namerdim, günümün yarisini -cok, cok cok onemli halledilmesi gereken i$lerim varken bile yarisini- ba$kalarinin dertlerini dinlemeye adiyorum, malim ben amni skim! tabii; böyle oluncada hayat, yorulmadan bir sağ, bir sol vurmaya devam ediyor, soruyorum yorulmadinmi be hey dürzü! ben çok yoruldum be günlük, yoruldum artık her düşüşümde ayaklanmaya. bitti bak her şey, gitti tüm ya$ama sevincim, durduk yere mutlu olu$larim, bitti! bitirdin sonunda... gücümde kalmadı artık bu darbeleri izlemeye..kollarımı açıp siyah bir boşluğa bırakmak istiyorum ruhumu, kötü olmak için çabalamak istiyorum artikin be, kötülük için çabalarken bile neden hep en iyi oluyorum, böyle oluncada kullanimaya ba$laniyorsun be günlük, günlüjkkjj; off yajjj!! daythh, ulaeyannjj günlükjj -sarho$ et beni be allahsiz! bak onu bile beceremiyorum. kötü olan, $erefsiz olan, götürüyor ulan mali! aslinda istedigimde ne mal, ne para, ne pul! azcik, birazcik huzur, yokmu? varsa cokmu? sicim gibi akan gözyaşlarım açtığın yaraların kanamaları felan -mirildaniyorum bir $eyler.- ... kendime uygun bir $arki bile secemedim -oysa 46.659.371.869 bayt mp3 ar$ivim varr!!- , huzunlenemiyorum bilene, sinirlenemiyorum, aglayamiyorum hatta! gülmekmi? cevabı sen ver günlük. ali$tim cunki artik, ali$tim bunlara, cok anlami, derin derin, huzunle bakan ama duygusuz biri oldum ciktim, degilim aslinda biliyorum ama yeter bre, sustum konu$mak bilene istemiyorum, bu yaşta bu kadar acı ve bu kadar haksızlık fazla değil mi sen söyle?

pekela;

susmalı mıyım $imdi? kaybolup gitmeli miyim gözlerinin önünden hayatin?

oynamıyorum artık ben. az biraz huzur istedim, al, bitirdiklerin, aldiklarin;
ve almak için çirpindiklarin! al ! al ulan senin köpeğin olsun, istemiyorum. bitirdim artik oynamiyorum, oynayamiyorum
daha fazla... al-ma, sadece bir $eyi alma! ihtiyac duydugumda yanimda olmasi gereken ve bugün yedigim yumruklarin birinin sahibi olani, en sevdicegimi alma. lütfen...

Bu konu 05 tarafından düzenlendi(2008-06-10 22:45, 15 yıl önce)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.