Silindi
Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Fenerbahçemiz Inter ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşı karşıya geldi. Takımımız 43. dakikada Deivid'in attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı.
Karşılaşmanın ayrıntıları şöyle:
9' Aurelio'nun ceza sahası sağ çaprazından ortasına Deivid'in kafa vuruşunda kaleci Julio Cesar, topu son anda kornere çeldi.
20' Önder'in sağ kanattan ortasına Kezman, altı pas çizgisi üzerinde dokunamayınca takımımız mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı.
26' Vederson'un soldan ortasına Kezman, kale alanı önünde dokunamadı. Pozisyonun devamında topla buluşan Alex'in ceza sahası ön çizgisinden vuşunda top üstten auta çıktı.
32' Deivid'in ceza sahası dışından yerden vuruşunda top kaleci Julio Cesar'da kaldı.
35' Alex'in sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta, ceza sahasında iyi yükselen Aurelio'nun kafa vuruşunda top yandan auta çıktı.
43' Soldan çalımlarla ceza sahasına giren Alex'in çizgiye kadar inerek geriye çıkardığı pasta, penaltı noktası üzerinde voleyi vuran Deivid, köşeden topu ağlarla buluşturdu. 1-0

İKİNCİ YARI

53' Roberto Carlos'un ceza sahası sağ çaprazından çok sert kullandığı serbest vuruşta, top kaleci Julio Cesar'dan döndü. Ceza sahası içinde oluşan karambolde vuruşunu yapan Kezman, topu yandan auta gönderdi.
57' Ortadan ceza sahasına giren Alex, pasını sola aktardı. Bu bölgede topla buluşan Roberto Carlos'un sert vuruşunda top yan direğe çarparak oyun alanına döndü.
57' Roberto Carlos'un ceza sahasına derinlemesine ortasına arka direkte yatarak müdahale eden Aurelio topu auta gönderdi.
63' Alex'in sağ kanattan kullandığı serbest vuruşa altı pas üzerinde iyi yükselen Edu'nun kafa vuruşunda, top üst direğe çarparak auta çıktı.
66' Önder'in sağ kanattan ceza sahasına ortasına, arka direkte Alex'in uçarak kafa vuruşunda, kaleci Julio Cesar aynı güzellikte topu kornere çeldi.
84' Alex'in ceza sahası sağ çaprazından kullandığı serbest vuruşa altı pas çizgisi üzerinde iyi yükselen Lugano'nun kafa vuruşunda, top üstten auta çıktı.
85' Vederson'un soldan ortasına ceza sahasında kafayı vuran Semih, topu üstten auta gönderdi.

STAT: Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu
HAKEMLER: Luis Medina Cantalejo , J.C. Yuste Jimenez , Antonio Artero Gallardo (İspanya)
FENERBAHÇE: Volkan Demirel , Önder , Lugano , Edu , Roberto Carlos , Deniz , Alex, Aurelio , Vederson , Kezman (Semih dk. 67 ), Deivid
INTER: Julio Cesar , Zanetti , Lopez, Samuel , Maxvell , Stankoviç, Dacourt (Jimenez dk. 70 ), Cambiasso , Solari (Figo dk. 57 ), Suazo (Crespo dk. 72),
GOL: Deivid (dk. 43)
SARI KARTLAR: Önder, Lugano, Deivid (Fenerbahçe), İbrahimoviç, Samuel, Jimenez (Inter)


Maçtan görüntüler;


















---------------------------------------------------------------------------------------------

Kendi yorumuma gelince.

Fazla söylenecek birşey yok.Futbol ortada kalite ortada İnter gibi bi takıma futbol dersi verdiniz.Helal olsun hepinize...

Maçı izlemeyip 1 - 0 da ne var demeyin :) bu maç 5 - 0 biterdi elimizden zor kurtuldular :D

O guruptanda çıkıcaz inşallah...

Fenerbahçe bizi çok sevindirdi, ve bütün herkes Fenerbahçenin bugunkü oyunundan mutluydu.(Bir kişi hariç :p)

Aynı mutlulukları umuyorum ki diğer takımlarımızlada yaşarız...
1-0 olduğuna dua etmeli interliler tarihi bi farka gidebilirdi maç ama 1-0 olsun bizim olsun inş diğer maçlarda da bu futbolu sürdürüp bir üst tura çıkıcaz
Harbi Bi Fenerli Olarak Üzülüyorum Bu Macın Hakkı En Az 5-0 İnsallah O Gunlerıde Gorecegiz
// kimse kusura bakmasında sunuda solemek istiyorum çok pis çaktık yaaa:D:D:D

Bu konu lethal tarafından düzenlendi(2007-09-20 02:44, 16 yıl önce)
Silindi
Novice
0
Csk maçına daha çok var artık takımın lige odaklanması lazım.Bursaspor karsısında 3 puanı alamazsak ligden düşecek seviyeye geliriz.Çünkü gs bomba gibi gidiyor.
ne yalan solim zico'dan pek fazla bişi beklemıorum bugunku oyun guzeldi tamam ama ziconun taktigi hosuma gitmiyor...buyuzden ligde pek fazla bişi beklemıorum ama bu taktık avrupaya gider cunku avrupada ilk hedef gol yememektir 2.hedef atmaktır taktikte aynen bunu anlatıo
Silindi
Novice
0
Ligde fenerbahçeye karşı oynayan takımlar kapanarak oynuyorlar.Fenerbahçe kapanmayan takım karşısında çok daha rahat futbol oynuyor.

Bu yüzden lig ile avrupa arasında kocaman bir futbol farkı var.
Daumun Zicodan Farkı Oydu zaten kapanan takıma öyle bi baskı kuruyoduki fark atıyodu fakat zico bunu yapmıo yaslanıo defansa ..Yanlıs Olan Bu sen Turkiyenin En İyi Kadrosuna SAhipsin Saldırgan Oyna Fark At Türkiye Liginde
Yanilmiyorsam Inter'in 9 tane onemli oyuncusu yoktu bu macta ... Ama ona ragmen iyi futbol oynadilar sayilir, Fener'i tebrik ederim.
Nede olsa Yabancı Bir Takıma Karşı alınmış bir Galibiyet Tebrikler Fener..;) Bjk eme yazık oldu ya :(
@CrazyDream

Sağlam'dan Çok basit bir anlayış sonucu bjk yenilgi aldı.90dk pres yapan bir takıma karsılık sen sadece Orta sahada top sallıyorsun.

lethal:
cunku avrupada ilk hedef gol yememektir 2.hedef atmaktır taktikte aynen bunu anlatıo

Benim görüşüm,En iyi Savunma Hücümdur.

Hele ki Kendi Evindeysen,Avantajını Kullanıp Gol Atmaya Oynuyacaksın..
helal Fener Bahçe'me.
Avrupada En İyi Savunma Hücüm Degildir.Yerine Gere Oynamak Gerekir.Sizin Takımınız Slavia Prag Vs Güc Olarak Az Olan Takımla Kendi Sahanda Her Maç Atak Yapsan Sonuca Ulaşamazsınız.Fenerbahçemizi Kutluyoruz Çekemeyen Kişiler İnterin Yedekler İle Cıkmak Zorunda Kaldıqına Deginiyor Ama sadece Defans BlockundA Yedekleriyle Mücadele Ettiler. Yedeginde Figo,Crespo,Recoba,Samuel,Javier Zanetti Gibi Kendini Kanıtlamış Oyunculardan Olusan Yedeklerinde Bi Hayli Güçlü Olması Kaçınılmaz. Fenerbahcemizi Kutluyoruz.
Çok Güsel Bİr Maçtı.İkide Bir gol olur die ayağa fırlıoduk ama 1-0 bitti helal olsun kimisi yeniliriz diye düşünüodu ama fenerbahçe farkını ortaya koydu...
Silindi
Members
0
Yedek mi?

O yedek dediğiniz adamların hepsi milli takımda oynuyor.Bahaneler hazır.

Hadi dediğiniz gibi olsun karşımızdaki inter değil mardinspordu.Ama biz mardinsporu 1- 0 yendiğimiz için mutluyuz çünkü ADAM GİBİ TOP OYNADIK.
Mardinspor :D



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.