Fenerbahçe, Fenerbahçe gibi oynayınca olanlar malum. Bir fenerli olarak dün zevk aldım maçtan. İnşallah devamı da gelir.
Helal Helal işte benim gurur duydugum takımlardan biri. Trabzonsporlu olduguma ragmen :D
Alex:
Inter yedekleri ile cıkmıs olabilir fakat inter italya şampiyonudur yani yonetiminden teknik direktörune kadar o yedekleri kendi secmişlerdir buyuk takımların eksiklerinde güç kaybı olmaz INTER INTERDIR
adriano olsa farklı olurdu ama yinede bravo size
Adriano değil.Aynılarını İbrahimovich de yapabilir.Ama top gelse...İnterlilerin orta sahasında iş yoktu bence pek.paslar oturmuyor hatta oyun alanının dısına bile atmayı beceriyorlar.Daha sonra Figo'yu Oyuna aldı.Adam Agır adam hiçte bişe yapamadı zaten.Morali de bence bozuktu Figo'nun çünkü.Bi Ara Köşe vuruşu kullanmaya gitti tam Vuracak Jimenez mi ne geldi Hemen aldı kendi kullandı Figo'nun surat Asılmıştı.Neyse Yenildilerya sonuçta bitmiştir.
Silindi
Banned
0
İnter kötü oynadı, eksikleri vardı vs vs bırakın bunları. Maç sonucu 1-0'dır. Tebrik ederiz.

Andain : Benim görüşüm,En iyi Savunma Hücümdur.
+1 ama gelde bunu Ertuğrul Sağlam'a anlat.
Master
59.2997
Atılan golün videosu felan olan varmı elinde duyduğuma göre güzel bi golmüş :)

Fenerbahçeli olarak takımımı tebrik ediyorum. Beşiktaş ta inşallah gelecek maçlarda iyi bir skor alır sonuçta 2 side Türkiye'yi temsil ediyor.
Bence İnter Kötü Oynamadı Fener Cok Guzel Oynadı:D
Silindi
Novice
0
Bırak şimdi, Fenerbahçe ne kadar iyi oynarsa oynasın İnter kötü oynamasaydı yenerdi. Görüşüm taraflı değildir aynı şey Beşiktaş-Liverpool maçları içinde geçerli.
FEnerbahce Su Oyunuyla Oynasa İnter İstedigi Oyunuyla Oynasın Herturlu FEner Yenerdi. İtalya Liglerinide Takip Edıorum Merak Etme Interin Oyununuda Biliorum Dunku Fb Kadar Guzel Oynayamaz.
Adept
4.3
Fener gerçekten güzel oynadı dün. Tebrik ederim.

Ancak unutmamak gerekir ki, Inter gerçekten de yedek takımla sahaya çıktı. O nedenle dikkat edilmesi gerekir, pek havaya girmemesi gerekiyor Fener'in. Ayrıca Inter'in dünkü acizliğini başka bir maçta görmedim, üzüldüm resmen. ^^'

Bana kalırsa, Fener'in birkaç gol daha atması gerekiyordu, Inter'in şansı tuttu o konuda. (:
Fnerbahcemiz inter gibi bir takim karsinisnda tarihe gidebilrdi ancak olmadi. onemli deil 1 - 0 olsun bizim olsun galatasarayada sion macinda basarilar dileriz.[ Gencfenerbahceliler ]
Silindi
Expert
1.7
Mack : Bırak şimdi, Fenerbahçe ne kadar iyi oynarsa oynasın İnter kötü oynamasaydı yenerdi. Görüşüm taraflı değildir aynı şey Beşiktaş-Liverpool maçları içinde geçerli.

Biz gerek Beşiktaş gerek Galatasaray gerekse Fenerbahçe için bu şekilde düşünürsek bu 3 takımdanda bi halt olmaz.

Senin karsına Bırak interi Real madrid Milan Barcolnada gelse senin amacın en azından kendi sahanda mutlak galibiyet olmalı.

Aman o Liverpool aman bunun su yılzıdları var nedir yani?Yıldızlar 8 ayaklımı?Gördük ibrahimoviçi gördük crespoyu gördük Cambiassoyu nası ıssırdı topu?

Sen maça çıkarkaen aman onlar iyi oynarsa yeniliriz diye çıkıyosan ohoooo hiç çıkma daha iyi.

Ben eminim ki İnter as kadroda olsaydı bu tarihe kadar en iyi futbollarınıda oynaysalardı.Fenerbahçe aslanlar gibi çıkıp yenecek yada yenilecekti.

Böyle düşünceler yanlış ibo Türk takımlarını siz küçük görürseniz herkes küçük görür.
Çekememezlik der ve çıkar giderim :)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.