Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



fistandantilus : Maçı izleyemedim. Noldu? Rüştü ne yaptı?

ben dogdugumdan futbolla ilgilenmeye başladıgımdan beri tek idolüm rüştüydü onu fb olarak gördüm hep öyle bildim milli takımda kendi idolümün performasnıyla gururlandım.2002 en iyi kalecisi oldu barcelonaya gitti geldi ben bjk ya gittiginde çok moralim bozulmuştu ister istemez ama Fb de oynayamıodu onu sebeb olarak düşündüm ama bugun maçta son dk. da beşiktaşın verilmeyen golu için sanki 40 yıllık bjkli gibi fırlayıp itiraz etti yakıştıramadım.ama tartışmasız turkiyenin gelmiş geçmiş en iyi türk kalecisidir.ama bugun yaptıgı olay ayıptı yani ztn 100. için rüştünün ayakkabıları koyulmuştu müzeye onu bile kaldırdılar =) yazık etti bunca yıl ekmegini yedigi klüp aranızda yaptıklarını hoş karşılamayan vardır ama en cok beni üzdü =)

Dİpnot: bjk nın iptal edilen golu gol degildi hakemin düdügü çalmasına ragmen 20 sn boyunca aksiyon yarattı ibrahim üzlmez gol attık havasına soktu maçı olay cıkarttı yersiz bi hareket cnku gol olmadan 20 sn once hakem düdügü çaldı tv gösteriyo =) 20 sn ısrarla caldı hakem ama ibrahim fazla gaza geldi anlaşılan :D
Maçtaki En Güzel Ağan R.corlasın Koşarak Volkana Kaptanlık Bantına Koluna Takması.
Bende Rüştü'yü severdim ama Barcelano'ya gittiğinde çok kızmıştım yani. O gittikten sonrada bizim kale biraz sahipsiz kaldı gibi. Hiç kimseyi oraya yakıştıramadım.
Sinan engin az önce Lig Tv'de Maraton programında yaptıgı acıklamada Beşiktaş'ın hakem hataları yüzünden ligden çekildigini ve Sivas Macına Paf takımla cıkıcagını duyurdu.. Bilginize..
fistandantilus : Bende Rüştü'yü severdim ama Barcelano'ya gittiğinde çok kızmıştım yani. O gittikten sonrada bizim kale biraz sahipsiz kaldı gibi. Hiç kimseyi oraya yakıştıramadım.

+1
Rüştünün Gitti Zaman Bizde Barcelonadan Enke Diye Bir Kaleci Almıştık:D Hiç Unutmam İlk Maçında 3 gol yemişti:D İstanbul Spordan
Silindi
Novice
-1
Flame : Sinan engin az önce Lig Tv'de Maraton programında yaptıgı acıklamada Beşiktaş'ın hakem hataları yüzünden ligden çekildigini ve Sivas Macına Paf takımla cıkıcagını duyurdu.. Bilginize..

Yuhh arkadaş harbiden bu kadar olur mu ya.Tamam gerçekten gol olsa haklılar.Fbyede oluyodu aynıları biz bunları diyince bizle dalga geciyolardı ? Ortada hakem hatası yok ama hata yarattılar kafalarına göre helal olsun vallaha.


İki takımda vasatdı.Fb Bjkden biraz daha iyi oynadı ve maçı aldı.Kötü sıkıcı bir futbol vardı hak eden kazandı.

Ölmeden Kadıköyde Bjkyi yendik ya gözüm açık gitmez :D bide Su Türkiye kupasını alsak tamam :D
cekoxmurto : Maçtaki En Güzel Ağan R.corlasın Koşarak Volkana Kaptanlık Bantına Koluna Takması.

hehe ewt - orda bi 10 dakika kazandık :p
Master
59.2997
Fenerbahçeyi tebrik ederim.
boş işler bunnar =) kupada beleşten finale kaldı bjk gecen sene hiç boşuna konuşmasınlar ayrıca cok büyük konuştular sivasa paf takımla cıkcaz die o biraz sıkar =)
Master
59.2997
Bu kadar ağlamaması lazım bi takımın. 2 maçta yenildiler diye böyle birşey yapmaları hiç yakışmıyor beşiktaş gibi bir takıma.
Her yenilen böyle yaparsa yandık walla.
Bir beşiktaşlı olarak fenerbahçeyi ve fenerlileri tebrik ederim.!
BEşiktaşlıyım Feneri Tebrik ediyorum bencede Çeksin Takımı Paf takım daha iyi oynar oda olmadı Kızlar TAkımını Sürsün
Expert
34.0001
beşiktaş paf takımını sürse ne olur ? kendisini destekleyen milyonlar ne yapar ? bence sinan engin kendi kafasına göre konuşmuştur yarın yalanlıycaktır klüp bu açıklamayı :)


maçı izliyemedim ( gidicek arkadaş bulamadım yanlız gitmek istemedim :s ).

Fenerbahçemi tebrik ediyorum Michaell in de dediği gibi ölmeden bjk yi kadiköy de yendiğimizi gördüm ah bide Türkiye kupasını alırsak :D



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.