Silindi
Nostalji;

Geçen Sene Türkiye Kupası Final Karşılaşması;

Beşiktaş - K.Erciyesspor

Hakem:İsmet ARZUMAN

Herkes tarafından taktir edilir ki, o maçta k.erciyes'i hakem elemişti.Verilmeyen penaltılar, hatalı kartlar, hakemin taktir haklarını Bjkden yana kullanması vs vs.

O zaman İsmet ARZUMAN iyiydi ?

Şimdi ne oldu ? Şimdi kötü oldu.

Şimdi, Beşiktaş paf takımıyla çıkıcak.Eee ne olacak ?

Maç mı tekrar edilecek ?

Puanlar mı verilecek ?

Aman Beşiktaş'ım yapma elini ayanı öpeyim mi denilecek ?

Hayır hiç birşey olmayacak.Olan senin as futbolcuna, senin için herşeyi yapan, herşeyi göze alan taraftarına olacak.Gene Kendini yakacaksın.

Geçen sene aynı isyanı yapan Fenerbahçe'ye "çocuk gibi ne ligden çekilmesi bırakın bu işleri" diyenler şimdi neler diyorlar ?

Atvdeki soytarılar ne diyecek çok merak ediyorum.
Silindi
@Michaell

Bu takım işlerine fazla kaptırma leym :)
Silindi
@michaell
geçen seneki türkiye kupası yarı finalini hatırlayalım yanlış hatırlamıyorsam yine İsmet ARZUMAN'dı galiba hakem biz o maçtan sonra bayağı yakınmıştık ki bjk'li yöneticiler hakemlere sahip çıkalım gibi laflar ediyordu şimdi bişi mi değişti acaba? bu gece bayağı zevkli geçicek yine abuk sabuk yorumcular komik durumlara düşücek izlemek lazım =)
Silindi
Evet ben belirttim zaten yukarıda İsmet arzumandı.


@Luciana
Ben kaptırırım kendimi :D

Ayrıca senin ne kadar aptal bi avatarın var Fenerin 2 yıldızı var 3.sunu nah alırsın diyor ama Fenerin şuanda 3 yıldızı var ?

Her zaman taktir ettiğim Bjk taraftarına bunu yakıştıramadım;

Fenerbahce.org:
Misafir seyirciler için ayrılan tribünde maç başladığı dakikadan itibaren Fenerbahçe seyircisini tahrik etmekten çekinmeyen BJK seyircisi, maç süresi içersinde, özellikle Migros tribününe attıkları, bulundukları tuvaletlerden söktükleri seramik parçalarıyla bazı taraftarlarımızı çeşitli yerlerinden yaraladılar. Maç bitiminden sonra 25 dakika süreyle tribünde kalan ve emniyet yetkilileri tarafından toplu halde sahadan çıkartılan misafir takım taraftarlarının, tribünde bulunan sandalyeleri yaktığı ve tuvaletlerdeki ıslak zeminler ile duvarları parçaladıkları bildiriliyor. BJK Profesyonel Futbol takımı bazı oyuncularının da soyunma odasındaki kapı ve bazı ahşap materyallere zarar verdiği stad yönetimi tarafından açıklandı. Ayrıntılı hasar listesi, tamamlandıktan sonra açıklama yapılacak.

İlgili Resim;
https://www.fenerbahce.org/icerik/haber/9230/

Bu konu Michaell tarafından düzenlendi(2007-11-04 01:03, 16 yıl önce)
@Michaell Katılıyorum Arkadaslar MAca Gıtmeden Once Topic Actım Oyle Gıttım Ve Mac Superdı Maca Baslar Baslamaz Yedıgımız Gol Butun Trıbunlerı Ve Taraftarı Cok Uzdu Ama Devıdın Attıgı Gol Ile Beraberlık Gelınce Turubunler Costu. Semıh Macın Skorunu Belırleyen Golu Attı Ve Fenerbahce'm Bjk Uzun Bır Aradan Sonra Kadıkoyde Yendı. Butun Arkadasların Yazmıs Oldugu Yorumu Okudum. Ben Bıraz Daha Farklı Seyler Soylıcem Bugun BJK Yenen Fenerbahce Umarım PsV Karsısındada Kadıkoyde Iyı Oynar Ve MAvı Kazanır Bugun BJK Yenmemız Bır Tarıhtı Cunku Artık Lıg Kazanılan Mac Sayısı Esıtlendı. Inter Moskova PsV BJk Karsısında Gordugumuz Fenerbahceyı Galatasaray Macındada Aynı Basarıyı Beklıyorum Gs Macı Lıge Cok Hareketlılık Getırcek Umarım Fenerbahce Bu Sene Turkıye Lıgınde Olmasa Bıle Avrupada Basarılı Olur. Bunu Sadece Fenerbahce Icın Soylemıyorum Bjk Ve Galatasaray Icınde Soyluyorum. Lıverpool Macında Futbolculardan Cok Taraftar Show'u Izledık Ve Harıkaydı Bır BJK Gıbı O MAc ta Gelen 2. Golde Cok Sevındım. Umarım Avrupa Maclarında Benım Gıbı Dıyer BJK GS TS TAraftarıda Boyle Dusunur. Ve Evet Soylemeyı Unuttum Bazı Taraftarlarımız Yaralandı Hepsıne Gecmıs Olsun Dıleklerımı Sunuyorum
tebrik ederim fb yi ama nolmuş bjk ye ya.Baya bi sorun çıkcak gibi gözüküo



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.