Syntax :
Kim ne derse desin istediği söylesin Alex bu lige gelmiş Hagiden sonra(Türkiye kariyeri olarak Hagiden iyi) en iyi yabancı futbolcudur.Ha ilerleyen zamanlarda Guti daha iyi işler başarırsa eyw deriz.
Guti ve Quaresma da bu maçta çok çok iyi değildi.Maç geneline de bakılacak olursa beşiktaş ın zaten çok çok net pozisyonları olduğu söylenemez.Bizim takımın beceriksizliği,sizinkilerin 2. yarıdaki baskılı futbolu ile beraberliği zar zor kaptınız daha uzatmaya gerek yok.
3 gün aralıkla 180 dk işini de abartmayalım lütfen ya.Basketçiler ard arda 3 gün maça çıkıyor da futbolcu 3 gün arayla 2 maça çıkınca mı çok büyük iş yapmış oluyor.
Quaresma'nın ayağına top gelince 3 kişi direk yanına geliyordu.Tek kişi veya iki kişi kapatmaya çalıştığında bile ne kadar tehlikeli olduğunu gördük.2. yarıda 11 adamla defans yapan bir takım vardı karşımızda.Unutma ki kapalı defansları açmak zordur.Yinede önemli pozisyonlar verdiniz.Yeri geldiğinde Barça bile zorlanıyor bırakta bizde zar zor da olsa gol atalaım.
Basketçiler 10 veya 12 dakikadan 4 set oynarlar ve çoğu zaman hiçbirisi bütün maçta sahada kalmaz.Molalar vs derken oyuncular dinlendirilir.3 gün üst üste oynanan maçlarda bütün sezon boyunca oynanmaz.Sanırım hiç çim sahada futbol oynamadın.Çimin ne kadar yorucu olduğunun farkında değilsin.Bu oyuncular hâlâ etkisini gösteren sıcaklarda 90 dakikada 6-7 kmh koşuyorlar.İkili mücadeler oldukça fazla ve basketçiye göre %100 depar atma olasılığı daha yüksek.Yani verdiğin örnek yanlış.
KeLL :
Ayakta duramıyo dediğiniz alex bugün ikili mücadele de quaresma yı yere yıktı, gül gül öldüm. Ha bu arada fanatizm iyi değildir sakin olun.
önce kendi paylaştığın videoyu sonra bunu izle derim.
https://www.facebook.com/video/video.php?v=115566131834623&ref=mf
Alex 1 pozisyonda Quaresma'yı düşürdü diye fit mi oldu ? Alex'in Guti'den gol atma olayı tabiki daha fazla olucak.Çünkü Guti direk forvet arkası oynamıyor.Asıl yeri orta sahadır.Alex 20 metrede top oynadığı halde dili dışarda geziyor uzun top atacak dermanı yok sen hala gelmiş Quaresmayı düşürdü çok güldüm diyorsun

Video konusuna gelirsek.Guti'nin 3-4 part şeklinde videoları var aceleyle sadece onu koydum.Yani attığım video tamamen Guti'yi anlatan video değil.