tedbunndy :
Marlock :
Ne beşiktaş taraftarıyım nede fenerbahçe fakat Guti her ne kadar avrupa kalitesi olarakta gösterilse Alex ile Gutiyi karşı karşıya getirdiğimizde Alex'i tek geçerim ondaki oyun zekasını ve disiplinini hiç bir oyuncuda görmedim.

Marlock : Türkiyede hiç bir oyuncuyu yurt dışında yaptığı işler ile değerlendiremezsiniz çünki türkiye ligi diğer ligler'e göre daha zor ve agresif bir oyun'a sahiptir ve söylediklerime açıklık falan getirdiğiniz yok agresif davranıyorsunuz.

Alex türkiyede yaptığı oyunculuk ile konuşuluyor fakat Guti'nin ispanya'da oynar iken attığı pasların video'sunu atıyorsunuz bu oyuncu bu kadar iyi oynamaya devam etse Real Madrid elinden çıkarmazdı zaten merak etmeyin benim kişisel görüşüm Alex daha iyi bir oyuncudur bir çok yönden sizin ki ise Guti'dir fakat ben Fenerbahçe taraftarı değilim siz Beşiktaş taraftarısınız ne kadar adil bir yorum yapıyorsunuz tartışılır.

Merak ettiğim bir konu var peki sen neye bakarak değerlendirdin ?

Alex'in ve Guti'nin bugüne kadar türkiyede yaptığı işler ile.

@Zamansiz
Bütün fenerbahçeli oyuncularda aşırı formsuzluk sezdim haklı olabilirsin.

Bu konu Marlock tarafından düzenlendi(2010-09-20 02:25, 14 yıl önce)
Marlock :
tedbunndy :
Marlock :
Ne beşiktaş taraftarıyım nede fenerbahçe fakat Guti her ne kadar avrupa kalitesi olarakta gösterilse Alex ile Gutiyi karşı karşıya getirdiğimizde Alex'i tek geçerim ondaki oyun zekasını ve disiplinini hiç bir oyuncuda görmedim.

Marlock : Türkiyede hiç bir oyuncuyu yurt dışında yaptığı işler ile değerlendiremezsiniz çünki türkiye ligi diğer ligler'e göre daha zor ve agresif bir oyun'a sahiptir ve söylediklerime açıklık falan getirdiğiniz yok agresif davranıyorsunuz.

Alex türkiyede yaptığı oyunculuk ile konuşuluyor fakat Guti'nin ispanya'da oynar iken attığı pasların video'sunu atıyorsunuz bu oyuncu bu kadar iyi oynamaya devam etse Real Madrid elinden çıkarmazdı zaten merak etmeyin benim kişisel görüşüm Alex daha iyi bir oyuncudur bir çok yönden sizin ki ise Guti'dir fakat ben Fenerbahçe taraftarı değilim siz Beşiktaş taraftarısınız ne kadar adil bir yorum yapıyorsunuz tartışılır.

Merak ettiğim bir konu var peki sen neye bakarak değerlendirdin ?

Alex'in ve Guti'nin bugüne kadar türkiyede yaptığı işler ile.

Birisi geleli yıllar olmuş birisi geleli 2 ay falan olmuş ve sen bunları kıyasladın :) Bende 2 saatir ciddiye alıp cevap yazıyorum :)
Bugüne kadar derken yeni başlayan ligi kastetmiştim sen anlamak istediğini anlıyorsun tartışmaya gerek yok aslında sadece sen tartışıyorsun ya neyse.
Marlock : Bugüne kadar derken yeni başlayan ligi kastetmiştim sen anlamak istediğini anlıyorsun tartışmaya gerek yok aslında sadece sen tartışıyorsun ya neyse.

Yeni başlayan ligi kastettiğini biliyordum.Orada dediğim,hiç bilmediği bir lige geleli 2 ay olmuş ve sen bunları kıyaslayabiliyorsun manasındaydı.Zaten sana bundan sonra cevap falan da vermem :) Bu kadar saçma birşeyi savunduğunu en başından bilseydim siteyi kapatır oyunuma bakardım.
Kim ne derse desin istediği söylesin Alex bu lige gelmiş Hagiden sonra(Türkiye kariyeri olarak Hagiden iyi) en iyi yabancı futbolcudur.Ha ilerleyen zamanlarda Guti daha iyi işler başarırsa eyw deriz.

Guti ve Quaresma da bu maçta çok çok iyi değildi.Maç geneline de bakılacak olursa beşiktaş ın zaten çok çok net pozisyonları olduğu söylenemez.Bizim takımın beceriksizliği,sizinkilerin 2. yarıdaki baskılı futbolu ile beraberliği zar zor kaptınız daha uzatmaya gerek yok.

3 gün aralıkla 180 dk işini de abartmayalım lütfen ya.Basketçiler ard arda 3 gün maça çıkıyor da futbolcu 3 gün arayla 2 maça çıkınca mı çok büyük iş yapmış oluyor.
Expert
34.0001
Ayakta duramıyo dediğiniz alex bugün ikili mücadele de quaresma yı yere yıktı, gül gül öldüm. Ha bu arada fanatizm iyi değildir sakin olun.

önce kendi paylaştığın videoyu sonra bunu izle derim.
https://www.facebook.com/video/video.php?v=115566131834623&ref=mf
Syntax : Kim ne derse desin istediği söylesin Alex bu lige gelmiş Hagiden sonra(Türkiye kariyeri olarak Hagiden iyi) en iyi yabancı futbolcudur.Ha ilerleyen zamanlarda Guti daha iyi işler başarırsa eyw deriz.

Guti ve Quaresma da bu maçta çok çok iyi değildi.Maç geneline de bakılacak olursa beşiktaş ın zaten çok çok net pozisyonları olduğu söylenemez.Bizim takımın beceriksizliği,sizinkilerin 2. yarıdaki baskılı futbolu ile beraberliği zar zor kaptınız daha uzatmaya gerek yok.

3 gün aralıkla 180 dk işini de abartmayalım lütfen ya.Basketçiler ard arda 3 gün maça çıkıyor da futbolcu 3 gün arayla 2 maça çıkınca mı çok büyük iş yapmış oluyor.

Quaresma'nın ayağına top gelince 3 kişi direk yanına geliyordu.Tek kişi veya iki kişi kapatmaya çalıştığında bile ne kadar tehlikeli olduğunu gördük.2. yarıda 11 adamla defans yapan bir takım vardı karşımızda.Unutma ki kapalı defansları açmak zordur.Yinede önemli pozisyonlar verdiniz.Yeri geldiğinde Barça bile zorlanıyor bırakta bizde zar zor da olsa gol atalaım.

Basketçiler 10 veya 12 dakikadan 4 set oynarlar ve çoğu zaman hiçbirisi bütün maçta sahada kalmaz.Molalar vs derken oyuncular dinlendirilir.3 gün üst üste oynanan maçlarda bütün sezon boyunca oynanmaz.Sanırım hiç çim sahada futbol oynamadın.Çimin ne kadar yorucu olduğunun farkında değilsin.Bu oyuncular hâlâ etkisini gösteren sıcaklarda 90 dakikada 6-7 kmh koşuyorlar.İkili mücadeler oldukça fazla ve basketçiye göre %100 depar atma olasılığı daha yüksek.Yani verdiğin örnek yanlış.

KeLL : Ayakta duramıyo dediğiniz alex bugün ikili mücadele de quaresma yı yere yıktı, gül gül öldüm. Ha bu arada fanatizm iyi değildir sakin olun.

önce kendi paylaştığın videoyu sonra bunu izle derim.
https://www.facebook.com/video/video.php?v=115566131834623&ref=mf

Alex 1 pozisyonda Quaresma'yı düşürdü diye fit mi oldu ? Alex'in Guti'den gol atma olayı tabiki daha fazla olucak.Çünkü Guti direk forvet arkası oynamıyor.Asıl yeri orta sahadır.Alex 20 metrede top oynadığı halde dili dışarda geziyor uzun top atacak dermanı yok sen hala gelmiş Quaresmayı düşürdü çok güldüm diyorsun :) Video konusuna gelirsek.Guti'nin 3-4 part şeklinde videoları var aceleyle sadece onu koydum.Yani attığım video tamamen Guti'yi anlatan video değil.
Bayılıyorum bu fanatiklerin muhabbetine :p
Sanırım sen hiç 30 dakika(40 değil 30) tam saha basket maçı yapmadın :)Ha ikili mücadele görmek istiyorsan pota altındaki mücadeleye gör de 2 li mücadele nasıl olur anlarsın.

Futbol dediğin oyunda oyuncular oyunun yarısını zaten pasif dinlenerek geçirmekte :)

@Arda
Ah Alex ah şimdi de şu videodaki gibi oynasan :D

Edit : Arda kuzenimle konuştuğumla Alex ile alakalı şunu söylemişti.Bilekleri incecik olan adam sürekli darbe yediği için bilekleri eskisi gibi değilmiş, şu an aşırı derecede şişmiş bilekleri.
Expert
34.0001
Doğrudur abi, Alex hata yaptı, Guti gibi kaçak oynaması lazımdı. ayağına gelen topu 1 saniye tutmadan pas atsa böyle şeyler olmazdı =)
Silindi
Expert
34.0001
Abartmayın.. İyice Cıvıdı.. Guti'yide ettiniz amatör Futbolcu.

@Kell

Maçın Özetini izledin sanırım, Lig tv de ara sıra veriyor tekrarını maçın, izle derim..

Neyse Tartısmanıza dahil etmeyin. Ben Galatasaray'lıyım ama Alex'i savunacam diye iyice abartıyorsunuz..

Ayrıca,

Basketbol ile Futbolu Kıyaslamak mı ?? :huh
3 gün ara ile maç vs. ayakları yapıyor da arkadaş ordan örnek verdim.

Guti ye kötü oyuncu oynamayı bilmiyo demek haddimize değildir ki yıllardır Real Madrid de oynamış bir oyuncu.

Alex i savunmak gibi bir şeye ihtiyaç duymamız bile saçma adamın yaptıkları ortada zaten.
1-1lerini yediler.
tamam neyse maç bitti artık başlığı kitliyorum.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.