KeLL : Brezilyalıları kesmek istiyo Kocaman, aslına bakarsanız haksız sayılmaz. Ama Alex hariç brezilyalıları kessin. Alexi çıkarıp baroni yi almak nasıl bir mantıksızlıktır anlamadım, selçuk ne onu hiç anlamadım bende. Ah aurelliom ah.
tedbunndy : Fenerin attığı ilk goldeki Lugano'yu izlemenizi öneriyorum.2 tane olan sakatlıkta bütün planlarını zora soktu.Hiçbirşey yapmayan Nihat'ı oyundan alamadı.Fenerin de 45 dakika kendi evinde defans yapması çok entresanŞimdi tarihi fark kaçtı falan diceksiniz ama Beşiktaş defansı zaten ilerde oynuyor.Vasat takımlar bile pozisyona giriyor.Fakat 45 dakika full defans yapan Fener arkaya bukadar adam kaçırıp pozisyon veriyorsa orta sahaya yakın olsa kimbilir neler olacak..Ayrıca Guti ile Alex'i kıyaslayanlar kimin daha büyük oyuncu olduğunu anlamışlardır.Daha perşembe günü Avrupa Ligi maçına çıkıp 90 dakika top oynayan adam 3 gün sonra çıkıp yine çatır çatır oynuyor.
tedbunndy : Fenerin attığı ilk goldeki Lugano'yu izlemenizi öneriyorum.2 tane olan sakatlıkta bütün planlarını zora soktu.Hiçbirşey yapmayan Nihat'ı oyundan alamadı.Fenerin de 45 dakika kendi evinde defans yapması çok entresanŞimdi tarihi fark kaçtı falan diceksiniz ama Beşiktaş defansı zaten ilerde oynuyor.Vasat takımlar bile pozisyona giriyor.Fakat 45 dakika full defans yapan Fener arkaya bukadar adam kaçırıp pozisyon veriyorsa orta sahaya yakın olsa kimbilir neler olacak..Ayrıca Guti ile Alex'i kıyaslayanlar kimin daha büyük oyuncu olduğunu anlamışlardır.Daha perşembe günü Avrupa Ligi maçına çıkıp 90 dakika top oynayan adam 3 gün sonra çıkıp yine çatır çatır oynuyor.
KeLL : guti bu maçta nihat tan sonra bjk nin en kötü oyuncusuydu bence, bu sezon futbolla ilgilenmiyorum, beşiktaşın ilk defa maçını izledim eğer çatır çatır oynayan hali buysa verdiğiniz paraya yazık, kusura bakma ama alexin sağ kramponu etmez bu haliyle. bomboş pozisyonda bırak top sürmeyi pas atıcak mecali yoktu adamın, penaltıyı bile zar zor attı.sanırım farklı maçlar seyretmişiz.
Marlock :
Ne beşiktaş taraftarıyım nede fenerbahçe fakat Guti her ne kadar avrupa kalitesi olarakta gösterilse Alex ile Gutiyi karşı karşıya getirdiğimizde Alex'i tek geçerim ondaki oyun zekasını ve disiplinini hiç bir oyuncuda görmedim.
Marlock : Türkiyede hiç bir oyuncuyu yurt dışında yaptığı işler ile değerlendiremezsiniz çünki türkiye ligi diğer ligler'e göre daha zor ve agresif bir oyun'a sahiptir ve söylediklerime açıklık falan getirdiğiniz yok agresif davranıyorsunuz.
Alex türkiyede yaptığı oyunculuk ile konuşuluyor fakat Guti'nin ispanya'da oynar iken attığı pasların video'sunu atıyorsunuz bu oyuncu bu kadar iyi oynamaya devam etse Real Madrid elinden çıkarmazdı zaten merak etmeyin benim kişisel görüşüm Alex daha iyi bir oyuncudur bir çok yönden sizin ki ise Guti'dir fakat ben Fenerbahçe taraftarı değilim siz Beşiktaş taraftarısınız ne kadar adil bir yorum yapıyorsunuz tartışılır.