goooolll semiiihh
Fenerbahçe 3-2 yendi valla son 3 dk kala gol geldi çok güzel oldu. :D
Şimdi maç bitti yorum yapmak istiyorum. Kendi düşüncem ama maç hakkımızdı. Maçta 6 tane sarı kart vardı 5 tanesi FB ye 1 tanesi sevilla ya gösterildi 5 tane sarı karttan 2 tane haklıydı diğer 3 tanesi çok gereksizdi onların bizden daha çok foul pozisyonu vardı bizim adamlar yerlerde süründü ama ayağa kalktı sevillanın kaptanı 5dk 1 yere yattı 2dk yerde takıldı kimse onu dokunmadan hayatımda böyle çirkef bir takım görmedim yendiğimiz halde bunu söylüyorum maçı seyreden varsa kaptının neler yaptığını biliyordur zaten ama dediğim gibi hakkımızdı zico sonra 5dk da kezman'ı alıp semih'i sokmasaydı maç hala beraber'e bitebilirdi Roberto Carlos 2 hafta sahalardan uzak Golü atan escude roberto'nun ayağına bastı ve kemiğe kadar gelmiş zaten ayağında açılma vardı kanıyordu. Hayırlı olsun ümidim deplasman'a gidince aynı performans'ı gösterip maçı alırız.
Silindi
Expert
8.1
Fenerbahçe'yi tebrik ederim. Aynı başarıyı İspanya'da da gösterirler umarım.

Ayrıca evet ya maçta şike vardı. Sevilla hakeme para yedirmiş. Baksanıza tüm kartlar Fener'e gitmiş. Vah vah. Sevilla atağa çıkarken bilerek faul yapmak çirkeflik değil, Uğur Boral'ın sarı kartında rakibe direk kasten yapılmış olan harekette kırmızı kart değil hatta sarı kart bile fazla. Kesin şike vardır yahu.
Bizim türk hakemlerini koysalar daha iyi görev yaparlardı valla.Gs maçındada alman takıma alman hakem geldi ilginç bir olay.
Sacmalama yha kim dedi şike diye.
Bence Kežman'a verilen sarı kart çok gereksizdi.Adam sırf kart yedirtmek için rahat 5 kere alnında darbe almış gibi yaptı.Ve görüntülerdede çok belli alnına hiçbirşey değmiyor adam alnını tutup yerde kıvranıo adam gibi kazanmayı öğrenememişler daha.
uyarı

Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2008-02-21 02:45, 16 yıl önce)
Hadi yine iyisin Fener :) 4 Mart'ta da beraberlikle geçersiniz umarım. Üzüldüğüm şey Galatasaray'ın rekorunu kırarsınız eğer geçerseniz turu (:
Gerçekleri düşünün Burda Taraftar orda Sevillanın Taraftarı ve öle ona karşı oynayacak.
Silindi
Apprentice
0.9
zet : balla damlıyor bu 3b den ballll ısınız gucunuz bal baska hıc bı sey yokkk

Bjk Yener hak eder Galatasaray yener hak eder FENERBAHCE yener bal sen bu kafayla daha gidemezsin interi yendik bal psv'yi yendik bal csk'yı yendik bal Lyon yendik bal bugunde Sevilla'yı yendik yine Bal Avrupa Gazatelerinden birinin manşetinde kadıköy İçin Mezar Deniyor buda bizim hakkımızda çıkan iyi bir haber olarak bal şansa flan adamın elli kaymış gazate manşet olarak yazmış dimi neyse yha FENER takım degil hiç birşeyi hakkıyla almıyor herşeyi salak sulak şeylerle kazanıyor. Fenerbahce kimki tebrik ediceğinize böyle yazıyorsunuz ya harbi helal olsun maçtan mutlu bir şekilde geldim ama hevesim yarıda kaldı ben daha sana ve senin gibilere nediyebilirimki.
Tebrik etmek bu kadar zor mu?????
Silindi
Journeyman
1.3
Macın kısa Bir özeti

Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında Fenerbahçemiz İspanyol ekibi Sevilla'yı konuk etti. Takımımız karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.
5' Sevilla'nın kullandığı korner atışında defanstan seken top Kanoute'nin önünde kaldı, bu oyuncunun ceza saha içinden sert şutunda kaleci Volkan gole izin vermedi.
7' Keita'nın uzaktan vuruşu kalecimiz Volkan'da kaldı.
12' Alex'in soldan yaptığı ortaya Kezman sağ çaprazda istediği vuruşu yapamadı. Kaleci Palop iki hamlede topu kontrol etti.
17' Uğur'un soldan yaptığı ortaya iyi yükselen Kezman'ın altı pas içerisinde yaptığı kafa vuruşunda top kaleci Palop'un sağından ağlara gitti. 1-0
20' Ceza sahası önünde topla buluşan Luis Fabiano önünü boşaltarak attığı sert şut az farkla üstten auta gitti.
24' Daniel Alves'in sağdan yaptığı ortaya ceza sahası içinde Edu'nun ters vuruşunda top kalecimiz Volkan'ı geçerek filelere gitti. 1-1
34' Fenerbahçe'nin kullandığı korner atışında Sevilla defansından seken top sol kanatta Uğur'da kaldı. Uğur'un soldan çizgiye inerek içeriye gönderdiği topa arka direkte Mehmet Aurelio kafayı vurdu, kaleci Palop son anda topu kornere çeldi.
44' Uğur'un ceza sahası içine yaptığı ortaya Kezman kafayı vurdu, kaleci Palop'dan dönen topa sol çaprazda Alex vurdu, top az farkla yandan auta gitti.

İKİNCİ YARI

49' Kanoute'nin ceza sahası önünde sert şutunda kalecimiz Volkan iki hamlede topu kontrol etti.
57' Alex'in solda kullandığı korner atışında penaltı noktası üzerinde iyi yükselen Lugano'nun kafa vuruşu kaleci Palop'un solundan ağlara gitti. 2-1
61' Alex'le duvar pası yapan Kezman ceza sahası dışında sol ayağı ile attığı şut kaleci Palpo'da kaldı.
66' Sevilla'nın soldan kullandığı korner atışında ön direkte oyuna yeni diren giren Diego Capel'ın kafayla arka direğe aşıttı topa Escude dokundu ve takımına beraberliği getiren golÜ kaydetti. 2-2
79' kazanılan serbest vuruşu kullanan Vederson'un uzaktan sert şutunda top az farkla üstten auta gitti.
83' Keita'nın uzaktan sert şutunda top yandan auta gitti.
87' Alex'in pasına hareketlenen Semih ceza sahasına girmeden yerden attığı şut kaleci Palop'un sağından ağlara gitti. 3-2
90+2 dakikada gelişen Sevilla atağında Luis Fabiano defanstan sıyrılarak ceza sahasına girdi, sağ çaprazdan attığı şut kaleci Volkan'dan döndü, müsait pozisyonda topu önünde bulan Kanoute'nin vuruşu üstten auta gitti.
Kim demiş kadıkoyden puanla cıkarım die....
allah yolumuzu acık eylesinn avrupada çok büyük imajımız var artık hayırlısı olsun



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.