Sevilla'nın resmi sitesinde yazılanlar;

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'ye 3-2 yenilen İspanya'nın Sevilla takımının resmi internet sitesinde, maçla ilgili olarak, ''Her zaman iyi oynayan kazanmıyor'' değerlendirmesi yapıldı.

Sevilla'nın Fenerbahçe'ye karşı iyi bir futbol oynadığı ve layık olmadığı bir sonuç aldığı belirtilen ''Ödülsüz Tutku'' başlıklı yazıda, ''Jimenez'in futbolcuları daha fazlasına layık oldukları bir karşılaşmada asla utanç duyulacak bir futbol oynamadılar'' denildi.

Yazıda ayrıca, ''Jimenez, tutkulu bir Sevilla sözü vermişti ve bu sözünü tuttu. Sevilla, birinci dakikadan itibaren büyük bir futbol oynadı ve bazı anlarda Fenerbahçe'yi sahadan sildi. Ama acıması olmayan Türkler'in keskin nişancılığı maçın sonunu belirleyen unsur oldu'' şeklindeki ifadeler dikkat çekti.

Roberto Carlos için ise, ''Çok kurnazdı ve işindeki mükemmellikle futbolda uzun yıllarını geçirdiğini çok açık bir şekilde gösteriyordu'' yorumu yapıldı. Sevilla'nın kötü olmayan, ancak hayal kırıklığı yaratan bir sonuç aldığı kaydedilip, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalacak takımın 4 Mart'ta Sanchez Pizjuan Stadı'nda oynanacak maçta belli olacağı vurgulandı.

Öte yandan Sevilla Kulübü'nün Başkanı Jose Maria Del Nido, ''Oynadığımız futbola göre çok kötü bir sonuç aldık. Kızgınım. Attığımız 2 gol için sevinemiyorum'' derken, çok etkilendiği Fenerbahçe taraftarı için şu ilginç değerlendirmede bulundu:

''Futboldaki 21 yıllık yaşantımda, hiçbir zaman buna benzer bir ortam görmedim. Yunanlılar Türkler'in parmak uçlarına bile gelemezler.''

Bu arada Sevilla Kulübü, üyeleri için şimdiden Fenerbahçe maçının biletlerinin satışa sunulduğunu duyurdu.


Alıntıdır..
Silindi
Novice
3.3
yazı hoşuma gitti biraz doğruluk payı var. Fener biraz kötü gibiydi alex devid ve carlos biraz pasif gibiydi daha aktif olabilirlerdi ama okadar kötü degildik hakkımızdı diye düşünüyorum
Infernus :
Flame :
Infernus :
05 :
Infernus : Bu akşam büyük ihtimalle Sevilla galip gelecektir. Aynı şekilde ispanyada ki maçı da kazanıp bir üst tura yükselecektir.

''İnşallah''ını koymayı unutmu$sun galiba gönlünden geçeni söylüyorsan. yoksa istatisliklerimi değerlendiriyorsun? bukadar kesin analiz edebiliyorsan kupayı kimin alıcağınıda soylersın herhalde?

Teşekkür ederim iyi hatırlattın eksik yazmışım. Hem gönlümden geçen hem de istatiksel olarak düşüncem Sevillanın bu turu atlayacağından yana. Madem ki burada maçın skor'u hakkında yorum yapıyoruz herkes Fenerbahçeyi yazdığında kimse bir şey demiyorda neden Sevilla kazanır diyince direk çıkış yapılıyor ki. Hangi takımın kazanmasını istiyorsam onu yazarım. Burası özgür bir tartışma platformu değil mi ?

Senin gibileri maçlar bittikten sonrada "özgür" tartışma platformlarında görmek isteriz..

"Sevilla bu akşam galip gelecektir..."

Ahhhh hadi ama dostum.. Herkesin ettiği dua kabul olsa Gs'de simdi forvette Şaban deil Henry oynardı..
Bende şöyle diyeyim. Gs birgün Henry'i satın alacaktır.. ;)


Eğer söylediğim bir sözü yazacaksan öncelikle tamamını doğru yaz. "Sevilla bu akşam galip gelecektir..." değil, "Bu akşam büyük ihtimalle Sevilla galip gelecektir..." olacaktı doğrusu, dediğim gibi bir büyük ihtimal. Hayatımız da hiç bir şeyler'in olmasını istemeyeceksek, İnşallah diyip dua etmeyeceksiniz bu hayattan beklentilerimizin ne anlamı kaldı.

Ayriyetten konunun ismi Fenerbahçe-Sevilla açık bir şekilde maç hakkında ki düşüncelerimi yazdım isterse sitede ki herkes Fenerbahçeyi desteklesin ben de Sevillayı destekledim. Belki maçı kazanamamış olabiliriz ama sen neden gelirsin de bana laf yetiştirmeye çalışırsın ki. Sizin takımınızı küçük düşürecek bir söz söyledim veya hakaret ettim mi? Hayır. O zaman maç hakkında yorum yap insanlar'ın hakkında kötü yorum yapma. Daha önce başka bir konuda da aynı olaylar yaşanmıştı. Bir kez daha benimle böyle uğraşmaya devam edersen site yöneticilerinden sana gelecek bir uyarı bekliyor olacağım.

Seni uğraşacak kadar kaale aldıgımıda kim söyledi ? Burası özgür bir platform demişsin ya fikirlerimi söyledim sadece... He beni yöneticilerden uyarı aldırmaklamı tehtid ediyorsun ? Hadi bakalım şikayet et o halde ? Haksız bulunursam uyarı versinler ?
Silindi
Journeyman
0
Infernus : Belki maçı kazanamamış olabiliriz ama sen neden gelirsin de bana laf yetiştirmeye çalışırsın ki.

Bu sözünden sonra seni tebrik ediyorum devam et
Konu tartışmaya dönmeye başladı
Ahmet hocamızı bikini giymeye davet ediyoruz arkadaşlar. :D:D:D

İyi Forumlar...
Bu ilk maçın başlığıydı.
Uzun zamandır girmiyorum. Takip edemiyorum forumları..

İyi Forumlar...



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.