Olsun sağlık olsun.Zaten kendileride biliyorlar saçmaladıklarını.Gelelim maça;
Ve şu Semih
Sanırım bu adam okunmuş :p
edu sağolsun (: Ama helal olsun FenerBahçe'mize Sevilla'yı yıkmayı başardı. Sevilla oyuncularına hayret ettim her 5 dakikada bir kesin bir oyuncu yerdeydi. Ve şu hakemin verdiği sarı kart, hakem arkasını dönmüş gidiyordu Sevilla oyuncuları zorla verdirtti sarı kartı. Hakem çok etki altında kalıyor
Helal FenerBahçe!
Infernus :05 :Infernus : Bu akşam büyük ihtimalle Sevilla galip gelecektir. Aynı şekilde ispanyada ki maçı da kazanıp bir üst tura yükselecektir.
''İnşallah''ını koymayı unutmu$sun galiba gönlünden geçeni söylüyorsan. yoksa istatisliklerimi değerlendiriyorsun? bukadar kesin analiz edebiliyorsan kupayı kimin alıcağınıda soylersın herhalde?
Teşekkür ederim iyi hatırlattın eksik yazmışım. Hem gönlümden geçen hem de istatiksel olarak düşüncem Sevillanın bu turu atlayacağından yana. Madem ki burada maçın skor'u hakkında yorum yapıyoruz herkes Fenerbahçeyi yazdığında kimse bir şey demiyorda neden Sevilla kazanır diyince direk çıkış yapılıyor ki. Hangi takımın kazanmasını istiyorsam onu yazarım. Burası özgür bir tartışma platformu değil mi ?
Death Bringer : bahsettiğin kişi fenerbahçeyi küçümsüyorsa seninde ondan bi farkın kalmadı flame ayrıca Şaban diye kastin kişi sanırım Hakan Şükür bir zamanlar ismi henry'den fazla anılıyodu...
Flame :Infernus :05 :Infernus : Bu akşam büyük ihtimalle Sevilla galip gelecektir. Aynı şekilde ispanyada ki maçı da kazanıp bir üst tura yükselecektir.
''İnşallah''ını koymayı unutmu$sun galiba gönlünden geçeni söylüyorsan. yoksa istatisliklerimi değerlendiriyorsun? bukadar kesin analiz edebiliyorsan kupayı kimin alıcağınıda soylersın herhalde?
Teşekkür ederim iyi hatırlattın eksik yazmışım. Hem gönlümden geçen hem de istatiksel olarak düşüncem Sevillanın bu turu atlayacağından yana. Madem ki burada maçın skor'u hakkında yorum yapıyoruz herkes Fenerbahçeyi yazdığında kimse bir şey demiyorda neden Sevilla kazanır diyince direk çıkış yapılıyor ki. Hangi takımın kazanmasını istiyorsam onu yazarım. Burası özgür bir tartışma platformu değil mi ?
Senin gibileri maçlar bittikten sonrada "özgür" tartışma platformlarında görmek isteriz..
"Sevilla bu akşam galip gelecektir..."
Ahhhh hadi ama dostum.. Herkesin ettiği dua kabul olsa Gs'de simdi forvette Şaban deil Henry oynardı..
Bende şöyle diyeyim. Gs birgün Henry'i satın alacaktır..
Infernus : ...
Ayriyetten konunun ismi Fenerbahçe-Sevilla açık bir şekilde maç hakkında ki düşüncelerimi yazdım isterse sitede ki herkes Fenerbahçeyi desteklesin ben de Sevillayı destekledim. Belki maçı kazanamamış olabiliriz ama sen neden gelirsin de bana laf yetiştirmeye çalışırsın ki. Sizin takımınızı küçük düşürecek bir söz söyledim veya hakaret ettim mi? Hayır. O zaman maç hakkında yorum yap insanlar'ın hakkında kötü yorum yapma. Daha önce başka bir konuda da aynı olaylar yaşanmıştı. Bir kez daha benimle böyle uğraşmaya devam edersen site yöneticilerinden sana gelecek bir uyarı bekliyor olacağım.