Fenerin avukatlığını yapma ya pff fenerbahçeyımı tartışıyoz burda ortada geniş çaplı bir şike olayı var.Tabi herkez kendine dokunan tarafını görüyor türk sporu diye yaygara yapıyorsunuz :no
Mahkeme kararı açıklanmadan suçlama yapmak doğru değil.Aynı şekilde savunma yapmakta.Çünkü 8 aydır tutulan belgelerin içeriğini bilmiyoruz.

Paroxysm söylediği ellerinde belge olsa açıklarlardı sözü ise saçma.Daha gözaltına alınacak kişiler var.Bu gözaltına alınacak olanların sayısı 100'ü geçeceği söyleniyor.Ayrıca işin içine birde hakemler girdi.Derbiyi yöneten bir hakeminde gözaltına alınacağı söyleniyor.Daha sorgulamalar bitmeden sence belgeleri açıklamak doğru bir karar mı? Daha TFF bile olayın aslını bilmiyorken,ellerinde belge olmadığı kanısına da nereden vardın?

Yavaş yavaş açıklanan belgeleri de merak ettim.Sanırım sadece Emenike'nin oynayamaz diye doktor raporu varmış.Karabükspor eski başkanı ise şike soruşturması başladığı gün yada bir gün öncesinden Emenike'nin oynayabilir diye doktor raporu olduğunu söylemişti.Oynayamaz raporu da ne hikmetse bugün ortaya çıktı.Zaten açıklanana göre de Emenike konusu tamamen oynayıp oynamama değil.Para alışverişi yaparken el değiştiren paralar ve imzalanan senetler.Tabi bu olayda Fenerbahçe Karabük maçı öncesi olduğu söyleniyor.
Arkadaşlar dediğim gibi ortada daha kesin birşey yok. Şuana kadar gözaltına alınmalar gibi, Emenikenin raporuda görülen bir gerçektir. Bunun haricindeki şeyler "miş, muş"tur. İdda edilen şeyler bakalım ne derece gerçek ne derece iftira ilerleyen zamanlarda görücez. Aynı olayı Tauraside yaşandığı için ne Federasyonun nede Türkiyedeki herhangi bir kurumun güvenilirliği kalmamıştır. Fenerbahçe klübüne ve başkanına güveniyoruz. Umarım en kısa zamanda açıklanır ve olay aydınlanır.
abi şu fenerliler hala nası konuşuyor ya? Nasıl Beyninizi yıkamışlar göremiyorsunuz bile şike olup olmadığını. Pendikten 7 yiyen Şampiyonlar liginde 0 puanla geri gelen bi takım nası olurda 17 de 16 yapabilir? Aptallığınızla milleti çığırından çıkarıyorsunuz farkında değilsiniz :D
Daha sakin ryuuzaki :D Kilitlemesinler topic'i :?
Pendikten 7 değil 2 golle mağlup olduk.
Şampiyonlar liginde 10 sene önce "0" çeken takım mı? :) 4 sene önce şampiyonlar ligi gruplarında en fazla puan alan Türk takımı ünvanıyla üst tura katılarak çeyrek finale yükselmemişti doğru. Sana yayın 10 sene gecikmeli geliyor herelde. :D

Kimin beyni yıkandığı yorumundan net anlaşılıyor. Bence fazla Fenerbahçeyle uğraşma "sabri" olursun sonra ;)

Konuyu boş yere saptırmayın arkadaşlar böyle ön yargılı mesaj atıp kendinizi güldürmeyin :)
Ryuuzaki : abi şu fenerliler hala nası konuşuyor ya? Nasıl Beyninizi yıkamışlar göremiyorsunuz bile şike olup olmadığını. Pendikten 7 yiyen Şampiyonlar liginde 0 puanla geri gelen bi takım nası olurda 17 de 16 yapabilir? Aptallığınızla milleti çığırından çıkarıyorsunuz farkında değilsiniz :D


Ahaha, bu tür muhabbeti biz en son ortaokulda yapıyorduk ya.
bakalım ne çıkacak. Karabükten açıklama geldi Emenike'nin doktor raporları var diye. ayrıca Türk futboluna bu kadar hizmet eden, birşeyler yapmaya calısan adamında şike suçlamasıyla içeri alınması ancak bizde olur heralde. sonunda Fenerbahçemiz ve Aziz başkan ilgili birsey cıkmayacağına inanıyorum.
Temennilerimizin yanı sıra şu atasözünü unutmayalım.
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.
Bir olayın gerçekten meydana gelip gelmediğini anlamak için, gizli kalamayan belirtisine bakmak gerekir. Bu belirti varsa olayda var demektir.
Kanglaoo : Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

Böyle utanç verici bir olay kolay kolay ortaya çıkmaz, koca dünya bizi konuşuyor. Emin olmasalar böyle bir şeye kalkışamazlardı. Ve şundanda eminim ki muhakkak var bu işte bir iş.
Members
0.2
ben sadece haberleri paylaşıyorm devamı !

Futbolda şike soruşturması" kapsamında gözaltında bulunan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, tekrar rahatsızlanınca ambulans ile İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü'ne kaldırıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen "Futbolda şike soruşturması" kapsamında gözaltına alınan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım nezarethanede tekrar rahatsızlandı. Bunun üzerine polisler, Emniyet Müdürlüğü'ne ambulans çağırdı. Gelen ambulans, garaja girerek nezarethane kapısına yanaştı. Polisler ise garaj girişinde bekleyerek gazetecilerin içeri girmesine engel oldu. Bu sırada Aziz Yıldırım'ın kardeşi Acar Yıldırım da gazetecilerin hareketlendiğini görünce garaj girişine geldi. Garajdan ambulansı bekleyen Yıldırım, gelen telefon üzerine geri döndü. Aziz Yıldırım ambulansla İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü'ne kaldırıldı.

Sabah saatlerinde tansiyon şikayetiyle götürüldüğü Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tetkikleri 2 saat 15 dakika süren Yıldırım, daha sonra yeniden emniyete götürülmüştü.
Expert
34.0001
Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın 38'inci maddesinin dördüncü fıkrası; "Suçluluğu hükmen sabit oluncaya kadar, kimse suçlu sayılamaz."
Şampiyonluğu hastalık bahanesi ile uzatmaya calısıo garibim :D
beyler yarın gasteler cosuyor...kısaca fenere baş baş :D
Haberciler,dün 22:00 gibi yayınlanan programlarda bugünü kastederek soruşturmalarda geçen bilgilerin açıklanacağı söylenmişti.Açıklanacak bilgilerin doğru olduğunu düşünüyorum.Çünkü haberciler sorguların alındığı emniyette avukatların elindeki belgelere göz atmışlar.Hatta programa katılan kişilerin bile kendi ağızlarından çekilen şike fotoğrafların bir kaçının ellerine geçtiğini söylediler.

İbrahim Akın konusu;



Aziz Yıldırım;


Ankaragücü,Cemil Turan ve diğerleri;


Fenerbahçe,Sivasspor ve Bucaspor;


Belki yasal olmadığı düşünülerek siteden haberler kaldırılabilir diye linkler yerine haberlerin içeriklerini attım.

Kaynak: Hürriyet

Edit: Hürriyetin spor servisini de günahım kadar sevmem.Ercan Saatçi vs. yüzünden.Burada bile bu şekil haber yapıldığına göre durum oldukça ciddi duruyor.Ayrıca dün açıklanana göre bugün kesin olarak kimlerin ne kadar para aldığı açıklanacaktı.Başka yerlerde yayınlanınca eklersiniz.

Şike soruşturmasından fotoğraflar : https://www.fotomac.com.tr/multimedya/galeri/genel/sike-sorusturmasindan-muthis-kareler?albumId=34303

Bu konu tedbunndy tarafından düzenlendi(2011-07-05 04:36, 12 yıl önce)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.