TFF'dan açıklama geldi Fenerbahçenin şampiyonluğu tescil edildi. UEFA'ya da bildirildi.

Edit;

bu arada bend bir Galatasaray'lı olarak Fenerbahçenin yanındayım bu zamana kadar şike varsa bile. Hangi takım yapmadı ki ??

tabiki en güzeli temiz futbol ama malesef ki dünyanın hiç bir yerinde bu yok. Bu yüzden bunun faturası tamamen özellikle Fenerbahçeye ve bir kaç takıma daha kesilmesi saçmalıkdır.
Xandra : TFF'dan açıklama geldi Fenerbahçenin şampiyonluğu tescil edildi. UEFA'ya da bildirildi.

Edit;

bu arada bend bir Galatasaray'lı olarak Fenerbahçenin yanındayım bu zamana kadar şike varsa bile. Hangi takım yapmadı ki ??

tabiki en güzeli temiz futbol ama malesef ki dünyanın hiç bir yerinde bu yok. Bu yüzden bunun faturası tamamen özellikle Fenerbahçeye ve bir kaç takıma daha kesilmesi saçmalıkdır.

Ayni düşüncedeyiz , yazdiğin yorumun noktasina kadar katılıyorum.

Bank asya , TRT1 HD diyenleri hatirladikça gülücem ;)
Saçmalık.! Kocaman destek falan? Şahısları destekleyemezsinizki, desteklememelisiniz. Arkadaşlar bu şikeyi kim yaparsa yapsın, bu aşşağılıktır, şerefsizliktir, karaktersizliktir.. Neticesinde binlerce, milyonlarca insanın duygularıyla oynanıyor, sevinçleriyle, hüzünleriyle oynanıyor. Bukadar basit karşılanmamalı. Bütün bu şikeye adı geçmiş AŞŞAĞILIK, ŞEREFSİZ, KARAKTERSİZ kişi yada kişiler var ise temennim şudurki bu rütbeye veya mümkün mertebeye ulaşmasın. Cezası neyse laikiyle çeksin..
Expert
34.0001
Şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan Tayfur Havutçu, Serdal Adalı, İbrahim Akın, İskender Alın ve Ahmet Ateş cezaevine gönderildi.

Fenerbahçeyle ilgili her konuda anında başlık açanlar suspus olmuş durumda :D:D:D
Hile çıkarsa bir daha almam diye birşey demiyor :). Öyle birşey yapamazda. en ufak şike şüpheniz varsa yollamayın diyor o takımları. Çünkü şike çıkarsa nerde olursa olsun men edilir. Fakat öbür sene tekrar katılma hakkın var UEFA buna karar veremez... Ayrıca bir trabzon sporlu olarak söylüyorum. Ben takımımada , başkanımada güveniyorum zatne serbestde bırakıldı. Fakat hiç şike yapılmamıştır dersen yapmıyan yoktur derim. ama bunun için eskilere gitmek gerekmez. bu senelerde yapılan yakalandıysa gerekli cezaları verilir. unutmayın kopyayı herkes çeker, ama yakalanmadığı sürece sınav geçerli sayılır ;) . Ve Trabzonun bu sene teşfik primide verdiğine inanmıyorum 1 günde 15 milyon $ transfer yapan takımında bi günde 400 bin €b ulamaması sallmasyondan ibarettir.şampiyon ilan edilmesin diye yapıldığını düşünüyorum. Ama ginede eğer benim takımımda şike de belge çıkarsa istedikleri cezayı kessinler ! hiçde demem gs de yapmıştır oda yapmıstır buda diye saçma laf etmem. bu sene bu soruşturma çıktıysa yakalananlar ceza kesilir. Öbür türlü Türkiye tamamına kesilirse kanıt olmadan ozaman bütün takımları men etsinler Türkiye futbolu burda bitsin.
TFF nin bana göre yaptığı tek yanlış ligi başlatmak olacaktır.Fenerbahçe nin UEFA ya gitme kararının hatalı bi karar olduğunu düşünmüyorum.Ortada iddaa var fakat TFF nin eline geçen herhangi bir belge yok.Savcılık gerekli raporu hazırlayıp TFF ye sunduktan sonra gerekli yaptırım uygulanacaktır.Bu noktada ise en büyük belirsizlik oynanacak olan yeni sezon olacaktır.Sezon ortasında düşen takımlar olabilir,sezon tamamen iptal bile edilebilir.Herşey netleştikten sonra ligin başlaması daha mantıklı olabilirdi.
Tff başkanıyla röportaj yapan birisi başkanın düşürmeye niyeti yok demişti, tff yeni madde koydurmaya çalışıyor felan deniliyordu ama tam bilmiyorum ne olacak.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.