Expert
34.0001
Edinilen bilgilere göre Serdar Adalı'nın İbrahim Akın'a Türkiye Kupası maçı için "Bu maçta oynama sakın. Seni Beşiktaş'a alacağım' dediği iddia edildi.

kaynak: https://yenisafak.com.tr/Gundem/?t=05.07.2011&i=328191
Off fena şeyler olcak ;-)
dasdas fenerliller tam keko ya :D adamlar hala inanıyorlar şikesiz iş yaptıklarına :D
Ryuuzaki : dasdas fenerliller tam keko ya :D adamlar hala inanıyorlar şikesiz iş yaptıklarına :D

atarlı ergen akıllı konuş birazcık. milletin karşısında söyleyemeyeceğin şeyi klavyede söyleme. lale.
yazık
atarlı ergen? yaş 24 neyinden korkucam fenerlilerin suratınada diyorum bunu :) Herkesi kendin sanma ipraam.
fenerli olup da azizi hala destekleyenin fenerli değil yalaka olduğunu düşünürüm.
evet Aziz Yıldırım bize para yardımı yapıyor da ondan yalaklanıyoruz. Aziz Yıldırım'ın kişiliği vs sevilmeyebilir ama Fenerbahçe'yi spor kulübü olarak Türkiye'nin kat kat ilerisine taşıdığı inkar edilemez. bunu görmeyecek kadar kör olanlar desteklemesin zaten. böyle bir baskanın arkasında her zaman dururum. ayrıca ryuuzaki şike şike şampiyonuz, merak etme.
30.10.2005 Kocaman hocalığı bıraktı

Süper Lig’de 2005-2006 sezonunun 8. haftası... Yer, Konya Atatürk Stadı.

Fenerbahçe, Konyaspor deplasmanında adeta yokları oynuyor. Ev sahibi ekip, 18. dakikada Ceyhun Eriş’le gol perdesini açarken, 31.’de Murat Hacıoğlu ile farkı 2’ye çıkarıyor. Herkes maç bu skorla bitecek derken, 72. dakikada sahne alan Nicolas Anelka, yıllarca konuşulacak, skandal bir golle takımını ümitlendiriyor. Fransız yıldız, kaleci Özden’e faul yaparak topu ağlara gönderirken, canlanan Sarı-Lacivertliler, Nobre’nin golleriyle 3-2 öne geçip yine Anelka ile 90+1’de skoru 4-2’ye taşıyor. Maçın ardından o tarihte Konyaspor Teknik Direktörü olan Aykut Kocaman ise şok etkisi yaratan şu açıklamayı yapıyor: “Bıktığım bu düzen ve bu sistem, düzelmek için bir kurban istiyor. Bu maçla futbol yaşantımı noktalıyorum."

Son Dakika Haberi Aziz Yıldırım Serbest Bırakıldı


Sağlık problemleri yüzünden ifadesine başvurulamayan Aziz Yıldırım serbest bırakıldı, sağlık durumu düzelinceye kadar ifadesi alınmayacak.
Ne yaptı etti yine çevirdi dolapları serbest azize
serbest merbest bırakılmadı... git gel git gel adam mundar olacak.. sağlığı düzelince.. direk sorguya gidecek..gözaltı süresini uzatmıyorlar.. çabucak işi halledecekler.. fenere bank asya yolu ardına kadar açıldı :D
Sağlığı bahane etmek nasıl bir acizlik hacı.Kupa Bizim :D Trabzonun.Hoş bu saatten sonra olmasın zaten kupa bizim, Fener 2.lig e düşsün yeter.Trabzonspor için Kupadan bile daha değerli bu :) Ve sonra şikesiz bir Lig Tarafsız dürüst bir lig izleyin asıl futbolun keyfi ozaman çıkacaktır.Yazık spor'a bile adamlar şike yapıyor bu nasıl bir şerefsizlik.
KeLL :
Edinilen bilgilere göre Serdar Adalı'nın İbrahim Akın'a Türkiye Kupası maçı için "Bu maçta oynama sakın. Seni Beşiktaş'a alacağım' dediği iddia edildi.

kaynak: https://yenisafak.com.tr/Gundem/?t=05.07.2011&i=328191

Ne kadar güzel şike yapmışız.Serdal Adalı'yı tebrik etmek gerek.Adamı kupada oynamaması için transfer vaad etmiş,gel gör ki adam hem finalde oynamış,kaleye okadar tehlikeli şut çekmiş ve bütün bunların üzerine de gol atmıştır.Serdal Adalı bununla da yetinmemiş iddialara rağmen elini kolunu sallayarak takımla beraber yurt dışına çıkmış.

Aziz'in serbest kaldığı falan yok.Gözaltı süresi olan dört gün dolduğu için "iyileşene kadar(!)" hastahanede tutulacak.İyileştikten sonra da hiçbirşey olmamış gibi evinin yolunu tutamıcak,doğru tıpış tıpış savcının yanına gönderilecek.
Sızce böyle birşey olmasi mümkün mü?Bİraz mantıklı ol 2-3saat içinde herkes serbest birakilacak.Sonrada aziz yildirimin ifadesi alinacak.

Superlig şikesiz diyenler , her maçi 4-0 , 3-0 kazanip bu günlere gelip şampiyonluk yarisina girmişler , 90+2'lerde goller atilip buralara gelinmiş bir takım.Sizce şike yokmu burdada?Hele geçmişinde 8-0'lık galibiyetle şampiyon olan takımın taraftarları hiç aklından bile geçirmesin şike yapiyorlar diye.

Ama yine de şikeci olsan 2006'da da 2010'da da ne yapar eder şampiyon olurduk.Hiç yoktan türkiye kupasini alirdik değil mi?

Şikeyi sadece bu yıl içinde aramayacaksin , son 30 yılın tüm maçlarina bakıcaksın.


2001 Yılında Biz Samsunda 1-0 Geriye Düştüğümüzde Galatasaray'ın Şampiyon olması için Trabzon'u Sadece 4 farklı skorla Yenmesi Gerekiyordu ve Maç 4-0 bitmişti... Ancak o Gün Fenerbahçe 3-1 Yenip Şampiyon olmuştu... Ama Şikeci Olarak hep Fenerbahçe konuşulmuştu... Yine Rakibinin maçı yine Sorgulanmamıştı... "Fenerbahçe Şampiyon ise Şikecidir" felsefesi bu..


2006 yılında Beşiktaş başkanın Galatasaray maçından önce "Galatasaray'ın Şampiyon olmasını istiyoruz" derken... Şaibe yoktu... Ama Trabzonspor kulübü başkanına "Fenerbahçeyi yencekmisiniz" diye komik bir soru soran spikere "mağlup olup gelcez" demesi şikedir bu ülkede...


Ha şunuda ekleyeyim ; UEFA Basın Bürosu Sözcüsü yaptığı açıklamada, Şike Soruşturması sürerken Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ne katılmasında herhangi bir engel bulunmadığını söyledi.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.