Fenerbahçe'mize başarılar dilerim. İnşallah yeneriz.
İnşallah yenerizde , Ben pek şans görmüyorum Inter karşısında... İyi oynayan kazanmalı ...
Benimde o kadar ümidim yok. Şükrü Saraçoğlu'nda olsa belki.
Bu yorumlar maçı izlemeden yapılıyor sanırım.. Artık bir Fenerbahçeli olarak kendimizi Avrupada küçük görmemiz gereken zamanları geçtik.. Rakibe bakmanın lüzumu yok.. İlk yarı en az onlar kadar iyi oynadık.. Deplasmanda bu kadar iyi oynadıgımız maçlarda mutlaka puan çıkartırız biz.. Umarım bu gecede böyle olur..

Gökhan Gönül ve Robert Carlos defansın sağ ve sol kanadında oynadıkları sürece , Alex bu takımın orta sahasını yönettiği sürece, Semih koşma azmini kaybetmedigi sürece ve Volkanın ayagı kaymadıgı sürece deviremeyecegimiz takım yok.. Yeterki günlerinde olsunlar.. ( Bu kadar çok sürece kelimesi sağlığa zararlı |-) )
Silindi
Journeyman
0
53. dakikada İnter, Cruz ile 1-0 öne geçti!
2 oldu.
Silindi
Novice
5
3
Nazar değdi.. Olsun Kadıköyde kazanıp çıkarız canımız saolsun.. ( İbom su sayma işini liverpool beşiktaş maçındada yapsaydık yahu kafadan 8 post oluyordu bak :) )
Master
59.2997
Talihsiz bir maçtı iyi oynayan kazandı. Fenerbahçe ne çektiyse sağ kanattan çekti. Genede farkeden bişi olmadı sadece 1. lik şansımız gitti o kadar Kadıköyde bu işi bitirir Fenerbahçe.
( İbom su sayma işini liverpool beşiktaş maçındada yapsaydık yahu kafadan 8 post oluyordu bak )

xD
Şimdi Kadıköydeki maçta biraz tehlikeye girdi Slothere neden dersen Inter'de Psv karsısına bomboş bi kadroyla çıkıcak.. Yani o maç Psv'nin.. Eğer bir sakatlık olurda berabere falan kalırsak cska'yla.. o zaman işte psv gider biz kalırız... ona üzülürüm..
ben İbrahimovic e güldüm ya adam attığı gole inanamadı Pisburun çaktı resmen
O golü yediğimiz sırada 10 kişiydik.. Bu arada farkettinizmi bilmiyorum bizimkilerde bi denge problemi vardı.. Zeminden dolayı gibi geldi bana.. Ayakları kayıyordu sürekli.. Ve Zico'nun Aurelio çıkartısındaki anlamsızlıgıda çözemedim..
Silindi
Journeyman
0
Flame : ( İbom su sayma işini liverpool beşiktaş maçındada yapsaydık yahu kafadan 8 post oluyordu bak :) )
Onu MSN'de yaptığında flood gibi oluyordu, her saniye :D
xP



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.