:O_o

yaw nası adamlar 10 dk nefes aldırmadı top bi bizim yarısahamıza geçmedi bea !?!
geçti :O_o
Ben kendi düşüncemi söyledim. İsteyen saygı duyar , isteyen duymaz... Neyse herkese iyiakşamlar. Allahtan vurulmadım camın önünde bugun xD Maganda kurşununa gidiyoduk he.
Spawnsas : geçti :O_o
geçmedi :O_o
Silindi
Master
8.5
Bu kadar heyecan, korku, telaş ve bilimum duyguları yaşadığım 2 maçtan biriydi bu maç muhteşem birşey ya


1. Beşiktaş - Gençlerbirliği : Türkiye Kupası Maçı

2 - Türkiye - Çek Cumhuriyeti : Euro 2007


umuyorum ki çeyrek finalide geçicez
Bhmm ..

Gerçekten güzel maçtı keyifli geçti bu tip karşılaşmalar 2-0 yenilen takım son 20 dk. golu bulduktan sonra hırs yapıp skor üstünde değişik yapıyordu bu akşam benzeri yaşandı . Normalde kondisyon olarak bizden iyi durumda olan çekler 2. yarı bitik batarya gibiydiler vede ilk golu bulmamızdan sonra ateşlenen bir Türkiye karşısında çaresiz kaldılar. Bu karşılaşmada dünyanın en iyi kalecilerinden hatta en iyisi gösterilebilecek bir kalecinin bile hata yapabileceğini gördük öyle tahmin ediyorum ki o pozisyon 500 kere daha tekrarlansa o kaleci öyle bir hata yapmazdı bunun bir benzeri Fenerbahçe - Galatasaray maçındada benzeri bir durum yaşanmıştı ve Fenerbahçe şampiyonluğu kaçırmıştı yani topu gol noktası çok fazla atmak gerektiğini burdan çıkarabiliriz.

Hakeme gelince ilk 15 dk. zaten Koller üzerine kurulu bir oyun oynadı çaldığı ve çalmadığı düdüklerle Türk milli takımının motivasyonunu düşürdü. Volkan &裟 ın pozisyonunda futbol kurallarınca sarı kart vermesi gerekiyordu fakat kırmızı verdi diye hakemi o pozisyon için yargılamak yanlış olur.

Kısa kısa yazabilme şansı buldum , tek konu altından devam etseydiniz daha güzel olurdu.
Novice
0.6
Çıldırmak üzereyim, biraz uyuyayım maça 1 saat kala uyananırım dedim ve uyanamadım. Bu maçı izleyemedim ya, o heycanı yaşayamadım ya, allah belamı vere.
Xantier :
Spawnsas : geçti :O_o
geçmedi :O_o

geçti:O_o
neo75 : Iyi akşamlar,
Baktım topic açılmamış maçın 72. dakikasında açayım dedim...
3dk boyunca hakem Emre Aşık'ı oyuna almıyor,yardımcı hakem bayrağını düşürüyor falan filan şu ana kdr ki ilginç gözlemlerim bunlar...

2. yarı iyi oyunumuzla gole yaklaştığımız anlar oldu ama yediğimiz golde takımı çok olumsuz etkiledi bıraktım maçı seyretmeyi ):
Sizin yorumlarınız neler?


Maçı bırakman çok kötü olmuş.Maç doksan dakikadır.Hiç bir zaman ümintlerimizi kaybetmemeliyiz. Haa maç hakkında mı :D


Çeyrekler dönerlimi olsun kokoreçlimi?
2-1 olduktan sonra döndüm maça (:
nihat secilmis olabilir ama bu macın adamı bence arda turandır cocuk her aldıgında yürüyerek adam gecti orta actı psa verdi gol attı falan filan oynamadıgı ilk portekiz macına bakın milli takımızın kaleye tek bir sutu var oda 40.dakkada geliyor baska sut yok. arda tek basına bu takımı yürütüyor nihatta ispanyadaki günlerini hatırladı caktı topuk :)

dipnot : cech saolsun 10 yılda bir yapcagı hatayı bize karsı yaptı
Khamoon : nihat secilmis olabilir ama bu macın adamı bence arda turandır cocuk her aldıgında yürüyerek adam gecti orta actı psa verdi gol attı falan filan oynamadıgı ilk portekiz macına bakın milli takımızın kaleye tek bir sutu var oda 40.dakkada geliyor baska sut yok. arda tek basına bu takımı yürütüyor nihatta ispanyadaki günlerini hatırladı caktı topuk :)

dipnot : cech saolsun 10 yılda bir yapcagı hatayı bize karsı yaptı

:D



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.