Selam arkadaşlar,

Bir düşünce içerisine girdik ekip arkadaşlarımla, bu düşüncede 2001-2004 arası yaşanan Uo zevki,dostlukları,arkadaşlıkları ve heycanı için güzel bi yapılandırma düşünüyoruz. Lakin, şuanki uo düşüncesi herşeyin kolay olmasından yana fakat bizim düşüncemizde : Lightling ile Magery kastığımız, box yaparak yada mezarda headlesleri öldürürken yaşadığımız heycanı tekrar yaşatmak. Şuanki bu düşüncede sadece bir başlangıç için gerçekden oynayacak varmıdır diye düşünür olduk. Bu konuda gerçekden samimi olarak söylüyorum, ben bile "2001 de yaşadığım zevkleri yaşayacağım bi sunucu olsada oynasam" diyenlerdenim. Acaba aramızda varmıdır bu tarz arkadaşlar ?

Öneri ve eleştirileriniz için şimdiden teşekkürler....
vardır
vardırr..:)
Okurken bile biran heycanlandım ama daha sonra sağlıklı bir cevap vermek için mantıklı bir düşündüm ve bunun artık olamayacağını anladım lütfen beni yanlış anlamayın planlarınızı suya düşürme aklınızı karıştırma düşüncesi içinde değilim fakat gerçekci olmakta yarar var diye düşünüyorum.1.2001 yıllarında illegal ''Ultima Online''ı sabote eden programlar yoktu o yüzden connoctore ihtiyaç duyulmuyodu ama şuan yapdırmak zorundasınız yoksa herkez illegal program kullanır ama connoctor bence Ultimanın eski tadını bitiren en büyük darbe oldu eskilere dönmekte karşınıza çıkcak birinci sorun buydu.Bir diğer problem ise eski oyuncuların azaldığını biliyorum gözlemledim fakat oynayanlar olucaktır ama ginede kalite seviye çok düştü o eski tadı eski oyuncular yaratıyordu artık bu durumun geri olabileceğini düşünmüyorum bu şahsi düşüncem sizin kararınız ne olur bilmiyorum ama ben saygı duyarım, okuduğunuz için teşekürler iyi günler.
Süper olur kardeş...Ama sunucuyu 0 dan açmak daha mantıklı eski bir sunucuyu çevirmek yerine.Saygılar ;)
açın açın :D kim gelmez
Kimse gelmez.

Bu düşünceyle açılıp daha sonra oyuncu kitlesinden şikayet edip sunucuya dummy koyan bir sürü sunucu vardı.. Şimdi bir kaçtanesi bu düşünceyi ayakta tutmakta direniyor. Keşke olsa keşke başarılsada Ultima'dan yeni nesilde zevk alsa. Ancak herkesin kolaya alışması zorlukları perdeliyor.. Umarım başarılı bir şekilde böyle birşey hayata geçer...
Zaten hali hazırda 2 tane makinamız olduğu için player değil gerçekden amaç, sadece biz yaşamak istiyormuyuz soru bu. Eğer bu soruya cevap vericek arkadaşlar gerçekden varsa, ki var gibi görünüyor. Bu gerçekden cezbedici olabilir... Yorumlar için teşekkürler, cevapları hala sabırsızlıkla bekliyorum...
Tymaron : Kimse gelmez.

Bu düşünceyle açılıp daha sonra oyuncu kitlesinden şikayet edip sunucuya dummy koyan bir sürü sunucu vardı.. Şimdi bir kaçtanesi bu düşünceyi ayakta tutmakta direniyor. Keşke olsa keşke başarılsada Ultima'dan yeni nesilde zevk alsa. Ancak herkesin kolaya alışması zorlukları perdeliyor.. Umarım başarılı bir şekilde böyle birşey hayata geçer...


Bir Yanim Buna Katilsada Diqer Yanim Olsada Eski Tatlari Tatsak Diye Heyecanlaniyor...
Eski tatlar.

Aslında eski tat diğe bişey yok amatör ruh var. 2000-2005 yılları Ultima Online'ın Türkiyede patlama yaptığı dönemlerdi. Hatta bilmemne tayfası dediğimiz kafe oyuncularının bir araya gelip oynadığı dönemler hatırlamışsınızdır. O dönem artık bitti artık Knight Online, silkroad gibi oyunlara yöneldi kafeler ve müdavim müşterileri nedeni belli para alışverişi.

O yıllar artık geri gelmez. İlkokul çağındaki çocuklar Knight Online, silkroad, metin2 gibi oyunlara yöneldiler. Yani yaşını başını alıpta Ultimayı bırakanların yerini dolduracak olan kişi sayısı azalmakta, doğal olarak serverlardaki acemi ruhta yerini en az 5 yıldır bu oyunu oynayan oyunun her türlü pisliğini çözmüş kişilere bırakmakta. Bu durumda o eski tat diğe tabir ettiğimiz yardımlaşma ve dayanışmayı bitirmektedir.

Kısaca kafelere gidip abilik yapmalıyız Ultima Online tekrar hatırlansın. Zamanında bu oyunu bize öğreten abiler gibi :)
BöyLe Bir Server Olsa Biz ArkadaşLarla Geliriz Benim gibi Düşünen Bir Çok Kişide Vardır Umarım.ßide TatiLé Yakın ß* Zamanda AçıLırsa Daha Da GüzéL Olur Bénce.
Eskiler Herzaman güzeldir (: . Kolay item, kolay para, kolay skill , kolay binek ve eşya . Bunlar Saçma . Actionda elinde sayılı olan +15 katana ile havanı atmak var :D şimdi herkezin elinde a katana gibi geziyor çok saçma ! bencede eskilere dönelim artık .
zor istiyorsanız nebula var :D
Yada tam bir rp tadına varmak istiyorsanız kendi serverımada beklerim.

Serverı daha duyurmadık ama aktif şuanda.
ben çikolata tadında bir sunucu istiyom :D:D
demirsoy23 : Yada tam bir rp tadına varmak istiyorsanız kendi serverımada beklerim.

Serverı daha duyurmadık ama aktif şuanda.

Daha önce Power Play sunucuyu player yok diye kapatmamışmıydınız ? Aynı olayla karşılaşmassınız inşallah...

Diğer arkadaşlara cevaplarından dolayı teşekkürler...



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.