Silindi
Acılır ama player artık kolaya alısmıs ve bir hata gördümü serverdan hemen gidiyor sabır kalmamıs artık uocularda :no
Eski serverleri bukadar güzel kılan eski player ortamıydı arkadaşlar bunu unutmayın :) yeni nesil scpterler sürekli farklılık peşnde kosmak sürekli bonus eklemekten kaybediolar bana kalırsa...
Klasman ayarını bile yapamıolar.
mage %20 defans %1 silah %79 büyü..
warlock %30 defans %60 silah %10 büyü.
warior %60 defans %40 silah..
Bunuda söyliyim ayarlarken lazım olur.
Ek serverimiz bu tarz olacaktır. Ancak Rp serveri oluşturmak çok zordur. Rp den iyi anlayan ve bu işi devamlı sürüklemesi gerekmektedir. Görüntümüz bu yönde ama Rp sunucusu oldugunu söylemek için henuz erken oldugunu düşünüyorum.
Yenilik diyorsunuz da, hangi biriniz Xp yerine Vistayı seçiyor ? Burası x Sunucusuna ait tartışma yada çocuk deme konusu değil, tartışmak istediğiniz şeyleri farklı konu altında tartışınız. Konu eski sunucu düşüncesidir. Konuyu saptıran tüm mesajlar görüldüğü anda silinecekdir.

Konu günceldir, düşünceleriniz önemlidir. Buyrun.
Bence Açsanizda Eski Oyuncular UO ' yu birakmışlardır...
gcx :
ZoxiC : Eski tatlar.

Aslında eski tat diğe bişey yok amatör ruh var. 2000-2005 yılları Ultima Online'ın Türkiyede patlama yaptığı dönemlerdi. Hatta bilmemne tayfası dediğimiz kafe oyuncularının bir araya gelip oynadığı dönemler hatırlamışsınızdır. O dönem artık bitti artık Knight Online, silkroad gibi oyunlara yöneldi kafeler ve müdavim müşterileri nedeni belli para alışverişi.

O yıllar artık geri gelmez. İlkokul çağındaki çocuklar Knight Online, silkroad, metin2 gibi oyunlara yöneldiler. Yani yaşını başını alıpta Ultimayı bırakanların yerini dolduracak olan kişi sayısı azalmakta, doğal olarak serverlardaki acemi ruhta yerini en az 5 yıldır bu oyunu oynayan oyunun her türlü pisliğini çözmüş kişilere bırakmakta. Bu durumda o eski tat diğe tabir ettiğimiz yardımlaşma ve dayanışmayı bitirmektedir.

Kısaca kafelere gidip abilik yapmalıyız Ultima Online tekrar hatırlansın. Zamanında bu oyunu bize öğreten abiler gibi :)

Kafelere konuşlanma dışında katılıyorum :) Gerçekten o amatör ruhtu oyunu tatlı kılan. Oyunun bilinmezlikleri ayyuka çıkınca alınan zevk de oldukça azaldı.


Çoğuna katılmakla beraber kendi düşüncelerimde var okursanız çok sevinirim. Bu düşüncelere mantıklı herkes katılıcaktır.

1. Eskiden başka online oyun yoktu cafelerde abilerimizden görüp başlıyorduk şimdi cafeler çoğunda uo bile yok uo olan cafe bulup oturuyorum millet başıma geliyor ne dandik oyun grafiklere bak vs diyor. O kadar çok oyun çıktı ki Metin2,Karahanonline,Silkroad,Knight Online her gün 2-3 tane böle oyun çıkıyor reklam dolu etraf uo ya yeni kitle çekilmez eskilerdende kim kaldı ki ?

2.Amatör ruh dediğiniz şey buna sonuna kadar katılıyorum. Ben nebulada 1 ayda Journeyman Fencer olmuştum o iskeletlerden çıkan kılıc kalkanı sata sata para kasıyordum bi llama aldığım zaman kimsey elletmiodum char ı =) herkes in böle anıları mutlaka vardır. PK olmayı marifet sanıoduk gidip vendor kesioduk 13 kişi oynuyorduk cafeden hepimiz deluda vendor kesiyoruz pk olcaz die 2 tane saglam adam gelip 13 ümüzüde kesiodu :D

böle şeyler zevkliydi şimdi diyorum arkadaşlarıma ve kendime ulen keşke zaman geri dönse yine app app ortalıkta gezsem o acemiliğin verdiği zevk bambaşkaydı nebuladaki sohbet muhabbet bambaşkaydı bunların hiç biri tekrar yakalanmaz ph siz server açsanız bile 1 haftada char kasarım nebulada kasmam 1.5 hafta sürdü oyunu biliyorken pek zevk vermiyor artık o eski zevki vermeniz ve bizim tatmamız malesefki artık imkansız


ayrıca player sayısı olarakda 15i hadi zorlasan 30 u geçceğini sanmam . Ha şimdi diceksiniz hemen hazır cevap 15-20 kişi olsun adam gibi oyuncu olsun ! Bende şunu dicem yok öyle bir şey 15-20 player olsun adam gibi olsun olmuyor o işler malesef
Aynen katılıyorum -Sidious- .
www.etheriauo.gen.tr

Server kapanana kadar desteklerimizi esirgemediğimiz sevdiğimiz bir sunucuydu.Forumlarında en az 1.5 sene garantili açık kalma mesajını almıştık,maalesef gene aynı şekilde player kandırıldı.Canınız sağolsun başka diyecek birşeyim yok benim.Hayatınızda başarılar..

Quatre.
helal sana knk guzel yazmişsin o kadar kastik ya.
Ayrıca kaçar gibi kapatmanın bir mantığıda yoktu.Playera gereken bi açıklama yapılmalıydı.Siteye açıklama yazmak ile ne server açılır ne de kapanır.
öyle kardeşim o kadar zevkli action yapiyorduk bir anda server gitti ne oldugu anlatilmadi sonra server kapandi dendi..
Oyuncu sayısı fazla olan sunucular umarız çalışır kendini geliştirir ve daha fazla uo oyuncusuna hizmet ederler. Oyuncu sayısı düşük olan biz gibi serverler ne kadar kaliteli olursak olalım, kurallara ne kadar bağlı kalırsak kalalım oyuncunun istediği gerçek bizde bulunmuyor..7 ay kadar bir süre oyuncu bekledik. Ama olmayınca olmuyor. Oyuncularımız için gereken açıklama sitede gayet açık bir şekilde vardır. Herkeze iyi forumlar..
peki mysterious easynin acildigi bir server oldugunu bile bile neden bu senin onlarda bu kadar bizde niye az diyorsun hiç düşündünmü sende bi acsaydin easy i serbest olsaydi cift client o zmn baksaydin kaç player oluyordu sen değilmiydin Karekteri değil KARAKTERİ sağlam oyuncu gerek diyen ? bu kadar güzel bir serveri kaybettik üzücü.. mapi yeni değiştirmiştiniz daha 2 gun oldu ve siz hemen serveri kapattiniz. diyecek birşey bulamiyorum... hayatinizda başarilar..
Mysterious biz serverın kapanmasına birşey demiyoruz,diyemeyiz,demeyede hakkımız yok.
Ancak şu var ki,sen forumlarda bize 1.5 sene garanti vermiştin,bize koyan yalnızca bu..
Karar ani verildi. Ben zaten yönetimde söz sahibi değildim. Ancak kararı bende onayladım. Biraz bizim tarafımızdan bakarsanız haklı olduğumuzu anlarsınız. Easy veya multi sunucuları öldürür. Online sayısı yüksek sunucular umuyoruzki kendilerine çeki düzen verir oyuncularını üzmezler. Ultima Online için didinen onca insana aylarca yıllarca bunu hak görenler umarım yinede mutsuz olmazlar. Biz kapattık ama bu birazda sitemdir oyuncuya. 20 oyuncu belki mutlu olabilir ama yetkililer olarak biz? Ben hiçbir servere yada oyuncuya sitem etmek istemiyorum ama kapattığımızda 12 oyuncu vardı ve bu sunucu 7 aydır açık. Masraf ettik tamam ama kafa yoracak bir şey kalmadığını görmek zor değildi. 6 aydır gece gündüz serverle uğraştık. Yeni sunucular ilk dakikasında sizin 2 katınıza çıkıyorsa ortada bir tezat vardır. Bizden iyi olmadıklarıda ortada iken. Uo oyuncusu istesin 5 yıllık sunucu açayım oynasın ama istesin. 300 oyuncu bana 5 yıllık sunucu aç desin yarın açayım. Her birine ayrı ayrı faturayı faxlıyım. Ama oyuncu nerde biz nerde. Ben ve ekibim Uo için herşeylerini ortaya koydular. Ama nafile. Psikolojik olarak yıprandık soğuduk hevesimiz kırıldı. Uo artık ben ve ekibim adına bitmiştir. Herkeze mutluluk sevgi ve saygılarımdan başka verebilicek bişeyim kalmadı..




Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.