Ufak tefek verilen yanlış kararlar ile oyuncunun uzaklasması kacınılmaz oldu , yeni acilan ismini veremeyecegim pxxx sunucusuna cok fazla oyuncu kaptirildi ...

Ardından son 1-2 haftada biraz kendini toparlamaya basladı tamam staff kalıcılık onayınıda verdi dediğimizde sunucu kapandı ... Yanlış verilen kararlar geriye alinip sunucu açık kalsaydı ben umuyorumki daha iyi olacakti.


Usta. . .

Cisco . . .
50 den 60 a kadar lightingle mage kasmak sonra injux sanct sonra corppor sonra in sanct grav'la kasmak mezarda Zombi keserek combat kasmak Mezar tasında arkadaşı makroya bırakıp poi kasmak :D:D:D güzel olur :) oynarım... eğer bana o tadı verirseniz ... ve sizden tek şey isterm P.mage olan birisi olarak. özel mage robe diye bişi olmasın eşit olsun güzel olsun ilk giren bn olurum yane :)
eski serverlar gıbı acılsa okadar player toplarsın kı ama kendını belırtmen gerek mısal eskı nebula edıt oldgunu kım bılıyordu ? kımse bılmıyordu cunku sılencer akıllı adamdı edıt yapıcagı kısı pc basından kalkmayan kımseyle muhabbet etmeyen kısıydı.ıste sımdı sen bunu acsan edıt olmıcak desen kımı ınandıracaksın ? bu devırde artık gectı server kurupta eskıyı yakalayım ayagı yok antı edıt scptı yaparım yok soyle yok boyle ownersan host sendeyse kendıne nasıl scp yazıcaksın yok dıceksın agac kendı dalını nıye kessın kımseye caktırmadıgı surece oyle bır keserkı ama sonunda bu ortalıga cıkar. yanı bosver ugrasma ama acarsan seve seve gelırım oynarım sonunda senın emegıne benım emegıme yazık olucak oynıyanların emegıne yazık olucak ultıma devrı kapandı ıstersen kadron cok saglam olsn. . .
KArarlar ani verilir uygulamaya geçilir ama en ani kara bile önce duyurulurinsanlara az da olsa bi süre verilir kapanır gider laf olmaz
Sizse ani karar verildi demeyin. ani kapandı bizler ise sadece kapanışını gördük.

Eski tadında uo çok güzel fikirdi, geçmiş olsun bunu leon da mys sen de başaramadınız ise kimse başaramayacak. malesef

Sforza
Eski uo tadı ıcın ayırcak vakıt eskı gercek uo oyunculaında malesef kalmadı 9 yıllık uop oyuncusu olarak en son pyramıdde bıraktım uoyu guzel server olmadıgı ıcın baslayamıyoruz arkadaslarla eger olacaksa artık u-s olarak bır server acılmalı uoyu tekrardan canlandırmak gerekırse yoksa ben dahıl cogu kısının yenıden kasıp kapanacak serverda oynıyacak gucu kalmadı U-S artık el atmalı ...
Ne yazikki ultima oyuncusuda giderek azalıyor. Artık bizim cafe uo diye birşey yok. Nerde o eskiler. Bak ultimayı cafede swix'in sayesinde öğrendim ona baka baka fakat oyunun soyu sanki tükeniyor.
Bu konular çok tartışıldı :)
Hayla tartışılıyor tartışılacak.
HP-Nexiel : Bu konular çok tartışıldı :)
Hayla tartışılıyor tartışılacak.


Aynı bu askerlik düşecek gibi birşey :D Katılıyorum.
firehellsly : Ne yazikki ultima oyuncusuda giderek azalıyor. Artık bizim cafe uo diye birşey yok. Nerde o eskiler. Bak ultimayı cafede swix'in sayesinde öğrendim ona baka baka fakat oyunun soyu sanki tükeniyor.

yeni nesil ne oldugu belırsız metin 2 gibi oyunlara sararsa napalım :D ah u-s ac bı server kurtar bızı bu dertten
İyide server açmak problem değil. 50 tane sağlam server açalım ama oyuncunun derdi server değil. Oyuncu çıkarı doğrultusunda ilerliyor. Oyuncunun item skill veya etik olmayan davranışları istemek yerine kurallarına bağlı oyuncusu ile haşır neşir olmayan Ultima oyununun gerçeklerini oyuncuya kabul ettirebilmiş bir serverde oynamak olsa Ultima nereye gidiyor sorusu yerine geliştirme adına çalışmalar yapılırdı. Ancak o kadar boşvermişlik o kadar oyuncu çekmek için yapılan çalışmalar varki oyuncu artık pişkince bana şunu ver ailece gelelim gibi teklifleri size sunabiliyor.

Kısaca kimin server açtığı değil oyuncuyu eğitmek önemli. Sunucu fiyatları 40 liraya kadar düşmüşken herkez bir uo serveri açabilir ve oyuncuyu her türlü zararlı etkilere maruz bırakabilir. Siz her türlü profesyonel çalışmalara imza atın ancak sizde oyuncu yoksa bu sizin başarısızlığınız değil oyuncunun yanlış bakış açısıdır. Oyunculara sorsanız Uo oyununun hikayesi nedir yada bir hikaye yaz deseniz kaçı yazabilir? Hayal gücü bitmiş sadece savaşa yönelik oyun tarzı, yetkililer oyuncuyu nasıl daha iyi savastırabilirim fikri ile çalışma yapması sonucu itibariyle PP tabir edilen bir oyun tarzı.

Avrupada PP tabiri ile adlandırdığımız kaç server var? Herşeyin fasonu bizde oluyor. Oyuncuya endeksli işler kaliteyi düşürür. Sözlerimi çarpık anlamayınız. Ancak şu gün itibariyle gerçek ultima oyuncusu Türkiyede en fazla 50 olduğuna inanıyorum. İstediğiniz kadar iyi savaşın ama gerçek bir Uo oyuncusu olmak için dediklerimi iyi anlayabilmeniz gerekiyor. Uo bir üstün olma yarışı değil bir yaşam biçimi olduğunu anladığınızda o zaman dediklerimin ne kadar doğru olduğunu anlayacaksınız..

Saygılar..


Bu konu Mysterious tarafından düzenlendi(2010-01-19 16:10, 14 yıl önce)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.